fbpx

Ugaona polica sa vratima za kupatilo REGAL siva

, , ,

Ugaona polica sa vratima za kupatilo REGAL siva

1,890.00 rsd 1,575.00 rsd bez PDV

Ugaona Polica sa Vratima za Kupatilo – Regal Bela: Efikasna Organizacija sa Stilom

 

Ukoliko tražite sveobuhvatno rešenje za organizaciju vašeg kupatila, nema boljeg izbora od ugaone police za kupatilo sa vratima- Regal . Ovaj sofisticirani komad nameštaja ne samo da omogućava optimalno korišćenje prostora, već donosi i niz dodatnih prednosti koje unapređuju funkcionalnost i estetiku vašeg kupatila.

Dizajn za Maksimalnu Iskoristivost Prostora: Ugaona polica za kupatilo sa vratima- Regal  je pažljivo dizajnirana kako bi maksimalno iskoristila inače neiskorišćen prostor u uglu vašeg kupatila. Njena ugaona forma čini je savršenim rešenjem za one male i nepraktične uglove, pružajući efikasan način skladištenja, a istovremeno oslobađajući prostor na drugim delovima kupatila.

Inovativna Organizacija i Skladištenje: Sa vratima opremljenim magnetima za tiho zatvaranje, Ugaona police za kupatilo sa vratima- Regal nudi organizovano i skriveno skladištenje vaših toaletnih potrepština. Praktično raspoređeni unutrašnji segmenti omogućavaju efikasno razvrstavanje sapuna, šampona i drugih predmeta, čineći ih lako dostupnim kada vam zatrebaju.

Estetska Harmonija i Lako Održavanje: Plastična konstrukcija ove police nije samo izuzetno funkcionalna, već je i jednostavna za održavanje. Zatvorena vrata s magnetima ne samo da dodaju eleganciju, već i štite sadržaj police od prašine i vlage, čuvajući kupatilo čistim i urednim.

Otpornost na Vlagu: Plastični materijali od kojih je napravljena ova polica su otporni na vlagu, čime se eliminiše zabrinutost od oštećenja usled česte interakcije sa vodom. Magnetna vrata dodatno štite od prodora viška vlage, čuvajući vaše dragocenosti bezbednim i suvim.

Tiho i Glatko Zatvaranje: Zahvaljujući magnetima na vratima, zatvaranje ovih vrata je glatko, tiho i elegantno. Ovo je posebno važno u večernjim ili jutarnjim satima, kada je mir vašeg doma od suštinskog značaja.

Red i Estetika: Organizovane stvari iza vrata ove police znatno smanjuju nered u kupatilu. Estetski, čisto i dobro organizovano kupatilo postaje prostor u kojem se osećate prijatno i opušteno.

Jednostavna Montaža za Sve: Sistem montaže ovog Regal Bela modela je intuitivan i jednostavan. Sa samo dva tačno postavljena mesta na zidu, montaža je brza i efikasna, čime se osigurava stabilnost i nosivost i za teže predmete poput šampona i krema.

Dugotrajna Investicija: Kvalitetna izrada od izdržljivih plastičnih materijala čini Regal Bela dugotrajnom investicijom. Ova polica će odolati svakodnevnom habanju tokom vremena, pružajući dugotrajnu vrednost.

Zaključak: Regal Bela – Unapređenje Vašeg Kupatila na Viši Nivo Elegancije i Praktičnosti

U skladu s potrebama savremenog života, Regal Bela se izdvaja kao više od obične police. Ona predstavlja investiciju koja transformiše vaše kupatilo u prostor koji odiše elegancijom, praktičnošću i dugotrajnom vrednošću.

Odlučujući se za Regal Bela, birate ključnu komponentu koja podiže estetski doživljaj vašeg kupatila na potpuno novi nivo. Njen sofisticirani dizajn nije samo funkcionalan, već stvara prostor koji odiše prijatnom atmosferom i estetskom harmonijom.

Estetski nivo vašeg kupatila podiže se na visoke lestvice, zahvaljujući elegantnoj ugaonoj formi koja omogućava optimalno korišćenje prostora. Ovo nije samo skladište; Regal Bela postaje središnji deo vašeg kupatila, dodajući notu luksuza i modernosti.

Njena inovativna organizacija i skladištenje čine vaše svakodnevne rutine jednostavnijim iskustvom. Vrata sa magnetima ne samo da čuvaju sadržaj od prašine i vlage već pružaju i tiho i elegantno zatvaranje, čineći svaki trenutak u kupatilu jedinstvenim i prijatnim.

Odluka za Regal Bela nije samo investicija u nameštaj; to je korak ka stvaranju kupatila koje odražava vašu ličnost, stil i potrebe savremenog života. Njena vrednost nije ograničena samo na funkcionalnost, već pruža dugotrajnu vrednost koja se oseća iz dana u dan.

Pozivamo vas da unapredite vaše kupatilo sada, pridružite se onima koji su već korak ispred i doživite svakodnevni luksuz koji Regal Bela pruža. Za dodatne informacije, ili ukoliko želite izvršiti telefonsku porudžbinu, slobodno nas kontaktirajte na 022/560-782. Regal Bela – Vaša kupatilska oaza savršenstva čeka da bude neodvojiv deo vašeg doma!

 

Šifra proizvoda: MN425-1-1 Kategorije: , , ,

Dostupnost: Na zalihama

Ugaona polica sa vratima za kupatilo REGAL siva

 

Dimenzije: 63×28,5 cm,

Dimenzija strane : 17cm
Dimenzija dela koji se šrafi u zid : 5 cm

Najširi deo police : 28cm

Na vratima se nalaze magneti koji omogućavaju lakše zatvaranje vrata. Veoma pogodno za sve kreme, sapune, paste, šampone i slično . Polica ostaje čista, jer vrata ne dozvoljavaju prodor vode i prljavštine.

Dolazi sa dve unutrašnje police, koje se mogu premeštati gore dole čak i okrenuti za 180 stepeni ukoliko želimo da nam se vrata otvaraju u levo ili desno u zavisnosti od vašeg prostora u kupatilu. Mi smo sami isprobavali sa raznim veličinama šampiona, sapuna, pasti (kao što možete pogledati na slikama) i veoma smo zadovoljni sa ponuđenim prostorom. Možete čak potpuno ukloniti jednu policu ukoliko imate potrebu za odlaganjem većih pakovanja šampiona npr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Težina 1.00000000 kg
BOJA OPŠTE

, ,

Proizvođač

Proizvođač: MN Plastika 1986 DOO,Stara Pazova, Srbija

Korpa