fbpx

Ugaona polica sa vratima za kupatilo REGAL krem

, , ,

Ugaona polica sa vratima za kupatilo REGAL krem

1,890.00 rsd 1,575.00 rsd bez PDV

Ugaona polica sa vratima za kupatilo REGAL krem

Inovativnost koja Oduzima Dah: Regal Bela – Vaša Kupatilska Oaza Efikasnosti i Stila

Kada je u pitanju transformacija vašeg kupatila u prostor harmonije i funkcionalnosti, nema premca u odnosu na ugaonu policu za kupatilo sa vratima – Regal Bela. Ovaj sofisticirani komad nameštaja ne samo da unapređuje optimalno korišćenje prostora, već donosi i impresivan niz dodatnih prednosti koje ne samo da poboljšavaju funkcionalnost, već i estetiku vašeg kupatila.

Dizajn za Maksimalnu Iskoristivost Prostora:

Regal Bela je proizvod pažljivog dizajna, posebno prilagođenog da efikasno iskoristi svaki centimetar neiskorišćenog prostora u uglu vašeg kupatila. Ugaona forma ove police čini je savršenim rešenjem za one male, nepraktične uglove, pružajući efikasno skladištenje, uz istovremeno oslobođenje prostora na drugim delovima kupatila.

Inovativna Organizacija i Skladištenje:

Opremljena vratima koja koriste magnete za tiho zatvaranje, Regal Bela nudi ne samo organizovano, već i skriveno skladištenje vaših toaletnih potrepština. Unutrašnji segmenti su pažljivo raspoređeni, omogućavajući vam efikasno razvrstavanje sapuna, šampona i drugih predmeta, čineći ih lako dostupnim kada vam zatrebaju.

Estetska Harmonija i Lako Održavanje:

Plastična konstrukcija ove police nije samo izuzetno funkcionalna, već i jednostavna za održavanje. Zatvorena vrata sa magnetima ne samo da dodaju elegantan dodir, već i štite sadržaj police od prašine i vlage, održavajući vaše kupatilo čistim i urednim.

Otpornost na Vlagu:

Materijali od kojih je izrađena ova polica su otporni na vlagu, eliminišući svaku zabrinutost od oštećenja usled česte interakcije sa vodom. Magnetna vrata dodatno štite od prodora viška vlage, čuvajući vaše dragocenosti sigurnim i suvim.

Tiho i Glatko Zatvaranje:

Zahvaljujući sofisticiranim magnetima na vratima, zatvaranje ovih vrata je ne samo glatko, već i gotovo neprimetno tiho. Ovo je od posebnog značaja u večernjim ili jutarnjim satima, kada je mir u vašem domu od suštinskog značaja.

Red i Estetika:

Organizacija stvari iza vrata ove police značajno smanjuje nered u kupatilu, stvarajući prostor koji je ne samo estetski privlačan, već i dobro organizovan. Vaše kupatilo postaje prostor u kojem se osećate prijatno i opušteno.

Jednostavna Montaža za Sve:

Sistem montaže ovog Regal Bela modela je intuitivan i jednostavan, čime se postiže brza i efikasna instalacija. Samo dva tačno postavljena mesta na zidu osiguravaju stabilnost i nosivost, čak i za teže predmete poput šampona i krema.

Dugotrajna Investicija:

Kvalitetna izrada od izdržljivih plastičnih materijala čini Regal Bela dugotrajnom investicijom. Ova polica će odolati svakodnevnom habanju tokom vremena, pružajući dugotrajnu vrednost i zadovoljstvo.

Kupatilska Transformacija:

Ukratko, Ugaona polica za kupatilo sa vratima – Regal Bela, predstavlja više od obične police. To je estetski privlačan, funkcionalan komad nameštaja koji transformiše vaše kupatilo u prostor vrhunske elegancije i praktičnosti. Od organizacije do stila, Regal Bela ispunjava sve vaše potrebe, čineći vaš svakodnevni život lepšim.

Poziv na Transformaciju:

Uložite u estetiku i praktičnost – izaberite Ugaonu policu za kupatilo sa vratima – Regal Bela i pružite svom kupatilu novo lice. Za dodatne informacije ili telefonsku porudžbinu, pozovite nas na 022/560-782. Transformišite svoje kupatilo sa Regal Bela kolekcijom i uživajte u maksimalnom komforu!

Šifra proizvoda: MN425 Kategorije: , , ,

Dostupnost: Na zalihama

Ugaona polica sa vratima za kupatilo REGAL krem

Dimenzije: 63×28,5 cm,

Dimenzija strane : 17cm
Dimenzija dela koji se šrafi u zid : 5 cm

Najširi deo police : 28cm

 

 

 

 

 

Napomena: Fotografiju poslao naš kupac!

 

Težina 1.00000000 kg
BOJA OPŠTE

, ,

Proizvođač

Proizvođač: MN Plastika 1986 DOO,Stara Pazova, Srbija

Korpa