fbpx

Plastične Stolice

Plastične stolice – najlakši način da od dvorišta napravite nezaboravnu oazu uživanja! Ukoliko je vaš cilj da pronađete kvalitetne i dekorativne stolice – nema potrebe da gledate dalje , mi imamo rešenje za vas! Veliki izbor dizajna i boja osiguraće da se sigurno uklope u vaše dvorište i vašu viziju idealne oaze za odmor i relaksaciju . I naravno ono što je najbitnije – udobnost koja nam je na prvom mestu i samim tim verujemo da ćete pronaći vašu savršenu stolicu.  

Baštenske stolice su namenjene za spoljašnji ali i za unutrašnji prostor – odličnog su kvaliteta koji vam garantuje dugovečnost samog nameštaja. Ukoliko imate manjak prostora za odlaganje , nemate brige, lako se uklapaju jedna u drugu i samim tim odlaganje je jako lako I zauzimaju malo prostora.

Mi brinemo za vašu bezbednost i za bezbednost vaših najmilijih tako da su sve stolice koje zastupamo i prodajemo zdravstveno ispitane I atestirane. Naravno, trudimo se da rok isporuke bude što kraći kako bi vam omogućili da se vase vizije I snovi što pre pretvore u realnost.

Korpa