fbpx

Ugaona polica za kupatilo CORNER

, , ,

Ugaona polica za kupatilo CORNER

980.00 rsd 817.00 rsd bez PDV

Ugaona polica za kupatilo CORNER

Dimenzije: 41x27x17 cm. Ugaona polica za kupatilo – jednostavno rešenje Polica dolazi u setu sa šrafovima za ugradnju.

Šifra proizvoda: PDL289 Kategorije: , , ,

Dostupnost: Na zalihama

Ugaona polica za kupatilo CORNER – Unapredite Vaše Kupatilo sa Ugaonom Policijom – Praktično i Elegantno Rešenje!

Uz našu Ugaonu Policu za kupatilo dimenzija 41x27x17 cm, transformišite svoj prostor sa stilom i funkcionalnošću. Ova inovativna polica dizajnirana je posebno za uglove, čime maksimalno iskorišćava prostor i pruža vam dodatne opcije skladištenja.

Ključne Karakteristike:

1. Praktičnost na Prvom Mestu

Ugaona polica je idealno rešenje za mala kupatila gde je svaki centimetar bitan. Sa dva nivoa za odlaganje i dodatnom fiokom na donjem nivou, pruža vam dovoljno prostora za organizaciju vaših kupatilskih potrepština.

2. Elegantan Dizajn

Naša ugaona polica nije samo funkcionalna, već i estetski privlačna. Njen suptilan dizajn doprinosi modernom izgledu vašeg kupatila, čineći ga prijatnim mestom za opuštanje.

3. Jednostavna Ugradnja

Uz policu dolazi set šrafova za brzu i jednostavnu ugradnju. Sve što vam je potrebno je uključeno, omogućavajući vam da brzo i lako unapredite svoje kupatilo bez nepotrebnog stresa.

4. Robusna Konstrukcija

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, naša ugaona polica je izuzetno otporna i dugotrajna. Možete biti sigurni da će vam dugo vremena pružati pouzdanu podršku u vašem svakodnevnom životu.

Ne čekajte, unapredite svoje kupatilo danas uz našu Ugaonu Policu! Praktičnost, elegancija i jednostavna ugradnja čine je savršenim dodatkom za svako kupatilo. Naročito kada je svaki kutak važan, ova polica će postati neizostavan deo vašeg prostora. Kupite je odmah i uživajte u besprekornom spoju funkcionalnosti i stila.

Težina 0.20000000 kg
BOJA OPŠTE

, , , , , ,

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa