fbpx

Oven-set od 3 metalna pleha

Oven-set od 3 metalna pleha

1,990.00 rsd 1,659.00 rsd bez PDV

Oven-set od 3 metalna pleha
Unutrašnje dimenzije:
Najveći: 27 x 37 cm
Srednji: 23 x 31cm
Najmanji: 19 x 25cm
Odlikuje ih izuzetna čvrstoća, prilično debelog zida. To za vas znači da vam se neće iskriviti posle nekoliko puta upotrebe.
Sama unutrašnjost je napravljena tako da vam se sadržaj/jelo neće lepiti.
Šifra proizvoda: TT3606 Kategorija: Oznaka:

Oven-set od 3 metalna pleha – Savršeno Rešenje za Vaše Kulinarske Poduhvate!

 

Ovaj izvanredni set od 3 metalna pleha predstavlja vrhunski izbor za svakog ljubitelja kuvanja. S unutrašnjim dimenzijama prilagođenim vašim potrebama, ovi plehovi će unaprediti vaše kulinarske veštine na potpuno novi nivo.

Oven - set od 3 metalna pleha , TEPSIJE, PLEHOVI,

 

Izuzetna Čvrstoća i Trajnost: Odlikuje ih izuzetna čvrstoća zahvaljujući prilično debelim zidovima. Bez brige, ovi plehovi neće se iskriviti čak ni nakon mnogobrojnih upotreba, pružajući vam dugotrajnu i pouzdanu podršku u kuhinji.

 

Nelepljiva Unutrašnjost: Sama unutrašnjost plehova je dizajnirana tako da vaša jela neće lepiti. Uživajte u savršeno pripremljenim obrocima bez gnjavaže oko lepljenja hrane za površinu, čime će se vaša kulinarska iskustva dodatno unaprediti.

 

Lako Održavanje: Ovi plehovi su vrhunski i po pitanju održavanja. Zahvaljujući njihovoj jednostavnoj strukturi, lako se peru, čime vam je čišćenje nakon pripreme obroka prava jednostavnost. Preporučujemo upotrebu mekih sunđera kako biste očuvali nelepljive osobine plehova tokom dužeg vremena.

 

Vrhunski Materijali za Zdravo Kuvanje: Napravljeni od najboljih materijala, ovi plehovi su idealni za zdravo kuvanje i spremanje hrane. Bezbedni su za upotrebu i garantuju da će vaša hrana zadržati sve nutritivne vrednosti tokom procesa pripreme.

 

Praktično Odlaganje: Jedan od ključnih benefita ovog seta je mogućnost njihovog smeštanja jedan u drugi. Ova praktična funkcionalnost omogućava vam da efikasno održavate red u kuhinji, štedeći prostor i olakšavajući pristup plehovima kada su vam najpotrebniji.

 

Raznolika Upotreba: Ovi plehovi su višenamenski i pogodni su za pripremu raznovrsnih jela. Bilo da spremate ručak za dvoje ili večeru za više ljudi, različite veličine plehova omogućavaju vam fleksibilnost u kuhinji.

Najveći Pleh (27 x 37 cm):

 

Oven - set od 3 metalna pleha , TEPSIJE, PLEHOVI,

Ovaj prostrani pleh je savršen za pripremu većih porcija, bilo da organizujete porodično okupljanje ili pripremate obrok za prijatelje. S njegovom veličinom od 27 x 37 cm, idealan je za pečenje sočnih pilećih bataka, povrća na žaru ili čak za pripremu hrskavih kolača koji će zadovoljiti sva nepca.

Srednji Pleh (23 x 31 cm):

 

Oven - set od 3 metalna pleha , TEPSIJE, PLEHOVI,

 

Srednji pleh je optimalan izbor za svakodnevnu upotrebu. Sa dimenzijama 23 x 31 cm, odličan je za pečenje srednje velikih pica, povrća za ručak ili kolača koji će zadovoljiti vašu slatku želju. Ovaj pleh je svestran i idealan za pripremu raznovrsnih jela za manje grupe.

Najmanji Pleh (19 x 25 cm):

Oven - set od 3 metalna pleha , TEPSIJE, PLEHOVI,
Oven – set od 3 metalna pleha , TEPSIJE, PLEHOVI,

 

Najmanji pleh je savršen za intimne obroke ili kada pripremate manje količine hrane. Dimenzije 19 x 25 cm čine ga idealnim za pečenje malih porcija ribe, individualnih pita ili kolačića. Ovaj pleh pruža mogućnost precizne pripreme, čineći ga savršenim izborom za parove ili solo gurmane.

 

Ovaj Oven Set od 3 Metalna Pleha je neophodan dodatak svakoj dobro opremljenoj kuhinji. Iskoristite prednosti izuzetne čvrstoće, nelepljive unutrašnjosti i praktičnog održavanja kako biste uživali u bezbrižnom kuvanju. Ne samo da će zadovoljiti vaše kulinarske potrebe, već će i dodati sofisticiranost vašoj kuhinji. Spremite se za kulinarsko iskustvo bez premca!

Oven - set od 3 metalna pleha , TEPSIJE, PLEHOVI,
Oven – set od 3 metalna pleha , TEPSIJE, PLEHOVI,
Ukoliko su vam potrebni još neki kalupi, za veču ponudu kliknite OVDE 
Težina 2 kg

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Možda će vam se svideti …

Korpa