fbpx

A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm

, , ,

A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm

3,600.00 rsd 3,000.00 rsd bez PDV

A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm

Dimenzije : 40x31x62 cm

Visina fioke : 10 cm

Plastični fiokar sa 6 odeljaka.

 

Šifra proizvoda: IP053 Kategorije: , , , Oznake: , ,
A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm – Idealno Rešenje za Vaš Prostor

Tražite praktičan i funkcionalan prostor za odlaganje? Naš A4 fiokar sa dimenzijama 40x31x62 cm je savršen odabir za vas. Ovaj jedinstveni fiokar, dizajniran sa 6 fioka visine po 10 cm svaka, pruža vam optimalnu organizaciju i prostor za pohranu.

Materijal & Dizajn

Savršena kombinacija funkcionalnosti i estetike: ovaj A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm predstavlja vrhunac kvaliteta i dizajna.

Kvalitetan Materijal: Osnova ovog fiokara je kvalitetna plastika koja osigurava da će vaš fiokar trajati godinama. Ova vrsta plastike je poznata po svojoj izdržljivosti i otpornosti na udarce, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Osim toga, plastika je materijal koji je lako održavati i koji se ne haba s vremenom, što znači da će vaš fiokar izgledati kao nov i nakon mnogo godina korišćenja.

Suptilan i Univerzalan Dizajn: Neutralna boja i klasičan dizajn fiokara omogućavaju mu da se savršeno uklapa u različite prostore, bilo da je reč o modernoj kancelariji ili tradicionalnom domu. Njegov dizajn je pažljivo osmišljen tako da dopunjuje različite stilove enterijera bez da dominira prostorom.

Praktičnost i Funkcionalnost: Sa visinom svake fioke od tačno 10 cm, ovaj A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm nudi dovoljno prostora za sve vaše potrebe za pohranu. Bilo da skladištite dokumente, alat, šminku ili escajg, svaka fioke pruža optimalnu dubinu za različite predmete. Pored toga, precizne dimenzije fiokara od 40x31x62 cm osiguravaju da zauzima minimalan prostor, dok istovremeno nudi maksimalnu funkcionalnost. Ovaj fiokar nije samo praktičan, već je i osmišljen tako da optimizuje prostor u kojem se nalazi.

Uz ovaj A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm, dobijate spoj kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti, koji će unaprediti svaki prostor u kojem se nalazi.

Svestrana Upotreba

Kada tražite savršenu soluciju za skladištenje, naš A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm pruža mnogo više od osnovne funkcionalnosti.

Savršen za Kancelarije: A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm se izdvaja kao idealno rešenje za sve koji žele da održe svoje radne prostore organizovanim. Njegove fioke, prilagođene A4 formatu, omogućavaju lako skladištenje dokumenata, izveštaja i drugih papira, čuvajući ih uredno i lako dostupnim.

Urednost Vašeg Doma: Ali njegova upotreba definitivno ne staje samo na kancelarijskim potrebama. Da li vam je potrebno mesto gde ćete sačuvati sve važne dokumente, račune ili čak crteže vaših mališana? Ovaj fiokar se savršeno uklapa i u domaći ambijent, garantujući da su svi bitni papiri na jednom mestu.

Više od Samo Dokumenata: Ako tražite višenamenski prostor za pohranu, A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm je pravo rešenje. Sa svojim prostranim fioakama dubokim 10 cm, pruža dovoljno prostora za različite predmete. Razmišljate gde biste smestili escajg koji se ne koristi često? Ili možda imate kolekciju šminke kojoj treba organizovan dom? Bez obzira na vaše potrebe, ovaj fiokar je dizajniran da se prilagodi i obezbedi optimalno skladištenje.

Prilagođenost Svemu: Zbog njegove svestranosti i adaptabilnosti, A4 fiokar je savršen dodatak svakom prostoru. Njegov dizajn i funkcionalnost omogućavaju da ga koristite na bezbroj načina, prilagođavajući se vašim specifičnim potrebama.

Uz ovaj A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm, ne samo da ćete optimizovati prostor, već ćete i unaprediti svoju svakodnevnu rutinu skladištenja i organizacije.

Održavanje & Čišćenje

Kada je reč o dugotrajnosti i estetici vaših predmeta, ključna je pravilna nega i održavanje. Srećom, naš A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm je dizajniran da minimizira potrebu za zahtevnim održavanjem, dok istovremeno osigurava da uvek izgleda kao nov.

Kvalitetan Materijal za Jednostavno Održavanje: Zahvaljujući visokokvalitetnoj plastici iz koje je izrađen, A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm je otporan na mrlje i tragove. Ova vrsta materijala ne samo da pruža zaštitu od svakodnevnog habanja, već takođe osigurava da prljavština i prašina ne prionu lako na površinu.

Brz i Efikasan Proces Čišćenja: Umesto komplikovanih postupaka čišćenja, sve što vam je potrebno za održavanje ovog fiokara je vlažna krpa. Jednostavno obrišite svaku površinu kako biste uklonili svakodnevnu prašinu ili nečistoće, a fiokar će brzo povratiti svoj prvobitni sjaj i čist izgled.

Saveti za Očuvanje Izgleda: Iako je plastika otporna, preporučuje se izbegavanje agresivnih hemikalija ili abrazivnih sunđera tokom čišćenja, kako biste očuvali integritet i izgled vašeg fiokara. Uvek koristite blage deterdžente ili sapunice i osigurajte da fiokar bude suv pre nego što ga vratite na svoje mesto.

Održivost na Dugoročnom Nivou: Redovno čišćenje i održavanje osiguraće da vaš A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm traje godinama, zadržavajući svoj estetski izgled i funkcionalnost. Uz minimalan trud, imaćete proizvod koji ne samo da služi svojoj svrsi, već i doprinosi ukupnom izgledu vašeg prostora.

Zaključak je jednostavan: uz A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm, održavanje i čišćenje postaju brza i bezbrižna rutina, omogućavajući vam da uživate u njegovom izgledu i funkcionalnosti bez dodatnih muka.

Uložite u organizaciju i stil uz naš A4 fiokar sa 6 fioka 40x31x62 cm. Prostran, stabilan i svestran – prava investicija za svaku kancelariju ili dom. Posetite naš sajt i naručite svoj još danas!

Težina 0.20000000 kg
BOJA OPŠTE

, ,

Proizvođač

Proizvođač: Immosplast, DOO Nova Pazova, Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa