fbpx

A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm

, , ,

A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm

2,020.00 rsd 1,684.00 rsd bez PDV

A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm

Dimenzije : 40x31x32H cm

Visina fioke: 10 cm

Plastična polica sa fiokama . Poseduje 3 fioke.

Šifra proizvoda: IP146 Kategorije: , , , Oznake: , ,
A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm – Idealno Rešenje za Odlaganje Vaših Dokumenata i Pribora

Tražite optimalno rešenje za čuvanje vaših papira i bitnih dokumenata? Naš A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm pruža tačno ono što vam je potrebno. Sa dimenzijama od 40x31x32h cm, ovaj proizvod je savršeno dimenzioniran za standardni A4 format papira. Bez obzira da li ga koristite u kancelariji ili kod kuće, ovaj fiokar je prilagođen vašim potrebama.

Detaljne karakteristike A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm :

Tri prostrane fioke za sve vaše potrebe: Jedna od glavnih prednosti našeg A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm jeste njegova prostranost koju donose tri fioke. Svaka od ovih fioka ima dubinu od čak 10 cm. Ova impresivna dubina omogućava vam da sa lakoćom smestite različite predmete – od standardnih dokumenata, preko escajga, do vaše omiljene kozmetike.

Zamislite da u jednoj fioci imate sve svoje važne kancelarijske papire uredno sortirane, dok u drugoj čuvate onaj escajg koji iznosite samo za posebne prilike. A treća? U njoj može biti vaša kolekcija šminke ili čak manji kozmetički alati. Zahvaljujući njihovoj dubini, ove fioke pružaju dovoljno prostora da svaka stvar ima svoje mesto, bez gužvanja ili stapanja sadržaja.

Ova svestranost čini fiokar izuzetno funkcionalnim, prilagođenim potrebama savremenog života. Bilo da ste osoba koja voli sve na svom mestu ili samo tražite dodatni prostor za odlaganje, ovaj fiokar je savršen izbor. Uz to, njegove dimenzije osiguravaju da sve što smestite unutra bude ne samo organizovano, već i lako dostupno.

Svestranost koja odgovara svim potrebama: Iako je prvobitno dizajniran s misijom da postane neizostavni deo kancelarijskog prostora, ovaj A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm prepoznaje različite životne stilove i potrebe savremenog čoveka. Njegova prva i očigledna namena je da pruži utočište vašim kancelarijskim dokumentima, omogućavajući vam da ih uredno sortirate i lako pristupite kada vam zatrebaju.

Međutim, njegova vrednost se ne završava samo u poslovnom okruženju. Zamislite ga kao centralno mesto za sve vaše važne dokumente i papire kod kuće – rođendanske čestitke, račune, garancijske listove, decijim crtežima, i mnogo više. S obzirom na to koliko je važno da imate sve ove papire na jednom mestu, ovaj fiokar postaje dragocen dodatak svakom domu.

Ali, svestranost ovog fiokara ne završava se samo na papirima. Zahvaljujući prostranim policama dubokim 10 cm, postaje idealan prostor za čuvanje i drugih predmeta. Razmislite o ređe korišćenom escajgu koji često zauzima dragoceni prostor u kuhinji. Ili možda o vašoj kolekciji kozmetike, koja zaslužuje svoje posebno mesto, daleko od prašine i nereda.

Kako god da ga koristili, ovaj fiokar je prilagodljiv svim vašim potrebama, pružajući prostor, red i organizaciju tamo gde vam je najpotrebniji.

Izuzetna trajnost i stabilnost: Kada tražimo savršeni fiokar, ne gledamo samo na estetiku – tražimo i izdržljivost koja će odoljeti testu vremena. Naš A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm ponosno stoji na toj raskrsnici između lepote i funkcionalnosti.

Njegova izrada od visokokvalitetne plastike čini ga ne samo vizuelno privlačnim, već i izuzetno otpornim na svakodnevne izazove. Za razliku od fiokara izrađenih od jeftinijih materijala koji mogu lako pucati ili se deformisati, ovaj model je dizajniran da traje. Njegova čvrsta konstrukcija obezbeđuje da će se održati čak i kad je pun do maksimuma, dok je njegova stabilnost garancija da neće lako prevrnuti ili se pomeriti s mesta.

Osim toga, upotreba kvalitetne plastike daje ovom fiokaru dodatnu prednost kada je u pitanju održavanje. Otporan je na fleke, ne upija mirise i može se lako očistiti, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu, bilo u kancelariji, bilo u domu.

U kombinaciji s njegovim elegantnim dizajnom, ovaj fiokar nije samo praktično rešenje za odlaganje, već i stilski dodatak koji će se istaći u bilo kojem prostoru. Bilo da tražite nešto što će se uklopiti u vaš moderan kancelarijski prostor ili tražite elegantan dodatak vašem domu, ovaj fiokar će nadmašiti vaša očekivanja u svakom pogledu.

Jednostavnost održavanja za dugotrajnu svežinu: U vremenu kada su nam dani ispunjeni obavezama, poslednja stvar koju želimo je komplikovano održavanje naših kućnih ili kancelarijskih predmeta. Svesni ovoga, dizajnirali smo A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm s posebnom pažnjom prema lakoći održavanja.

Zahvaljujući kvalitetnoj plastici iz koje je izrađen, ovaj fiokar je gotovo imun na svakodnevne mrlje i prašinu. Nema potrebe za specijalizovanim sredstvima za čišćenje ili posebnim tretmanima. Sve što vam je potrebno je obična krpa, malo vode i nekoliko trenutaka vašeg vremena.

Bilo da su u pitanju neizbežne kancelarijske mrlje od kafe, otisci prstiju od svakodnevnog korišćenja ili prašina koja se vremenom nakuplja, sve možete lako i brzo očistiti. Ne samo da će ovaj fiokar zadržati svoj prvobitni izgled, već će i njegova unutrašnjost ostati čista i higijenska, pružajući savršeno mesto za čuvanje vaših dragocenosti.

Upravo ova kombinacija elegancije i funkcionalnosti čini ga idealnim za one koji žele da svoj prostor održavaju čistim i urednim bez dodatnog truda. Sa A4 fiokar sa 3 fioke 40x31x32h cm, osiguravate sebi komad nameštaja koji ne zahteva ništa više od minimalne pažnje, a uzvraća vam trajnom svežinom i čistoćom.

Zaštita i organizacija vaših dragocenosti nikada nije bila lakša sa ovim A4 fiokarom sa 3 fioke. Ne samo da je funkcionalan, već se i lako uklapa u svaki prostor. Osvježite svoju kancelariju ili radni kutak kod kuće s ovim izuzetno prilagodljivim i praktičnim proizvodom.

Težina 0.20000000 kg
Boja

, ,

Proizvođač

Proizvođač: Immosplast, DOO Nova Pazova, Srbija

Korpa