fbpx

A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm

, , ,

A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm

2,500.00 rsd 2,084.00 rsd bez PDV

A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm

Dimenzije : 40x31x42 cm

Visina fioke : 10 cm

Plastična višenamenska polica sa 4 fioke.

Šifra proizvoda: IP159 Kategorije: , , , Oznake: , ,
A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm – Multifunkcionalna Plastična Skladišna Rešenja

Tražite savršeno rešenje za skladištenje vaših dokumenata, escajga ili čak šminke? Predstavljamo vam A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm – dizajniran s razmišljanjem o vašim potrebama!

Detaljne Dimenzije za Precizno Skladištenje: Kada je reč o organizaciji i skladištenju, svaki centimetar je bitan. A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm dolazi sa pažljivo dizajniranim dimenzijama od 40x31x42 cm. Ova specifikacija ne samo da osigurava da se fiokar lako uklapa u različite prostore, bilo da je reč o kancelariji ili kući, već takođe pruža optimalnu količinu prostora za čuvanje različitih predmeta.

Dubina za Vaše Potrebe: Svaka od četiri fioke na ovom proizvodu ima impresivnu dubinu od 10 cm. Ova dubina je pažljivo izabrana kako bi se osiguralo da je svaka fioka savršena za odlaganje standardnih A4 dokumenata bez nabora ili gužvanja. Uz to, ove dimenzije omogućavaju korisnicima da slože i organizuju druge bitne dokumente i predmete, poput knjiga, časopisa ili čak elektronskih uređaja.

Plastični Materijal Visokog Kvaliteta: Nije svaka plastika ista. A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm je izrađen od vrhunske plastike koja je odabrana zbog svoje izdržljivosti, stabilnosti i dugotrajnosti. Ova plastika ne samo da će osigurati da vaši predmeti budu sigurno uskladišteni, već će takođe izdržati svakodnevnu upotrebu, što ga čini idealnim za prometne kancelarijske prostore ili domaće sredine gdje se često koristi.

Lakoća Održavanja: Jedna od ključnih prednosti korišćenja plastike kao materijala je njegova sposobnost da se lako čisti. Za razliku od drugih materijala koji mogu biti teški za održavanje, plastika ovog fiokara može se brzo i jednostavno očistiti čistom krpom. Osim toga, plastika je otporna na vodu i većinu hemikalija, što znači da ne morate brinuti o flekama ili oštećenjima od prolivenih tečnosti.

Optimizacija Radnog Prostora u Kancelariji: U savremenim kancelarijama, efikasnost prostora postaje ključna. Gomile papira, dosijei i dokumentacija mogu brzo preplaviti radni stol i prouzrokovati nepotrebnu konfuziju. A4 FIOKAR sa svojim četiri prostrana odjeljka pruža pravo rešenje za ovaj problem. Svaka fioka je pažljivo dizajnirana da pruži dovoljno prostora za odlaganje A4 papira, dokumenata i drugih esencijalnih kancelarijskih potrepština. Takođe, njegov kompaktan dizajn omogućava laku integraciju u bilo koju kancelarijsku sredinu bez narušavanja estetike prostora.

Unapređenje Organizacije Domaćeg Prostora: Kod kuće, važno je imati mesto gde se čuvaju bitni papiri – od računa, preko ugovora, do ličnih dokumenata. Ovde A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm stupa na scenu kao idealan partner. Njegovi odjeljci omogućavaju organizovanje dokumenata po kategorijama, što čini pretragu i pristup mnogo jednostavnijim. Osim toga, njegov dizajn se lako uklapa u domaći ambijent, bilo da ga postavljate u radnu sobu, dnevni boravak ili čak spavaću sobu.

Smanjenje Nereda i Povećanje Produktivnosti: Nered može biti veliki neprijatelj produktivnosti, kako u kancelariji, tako i kod kuće. Gomilanje papira može izazvati stres i otežati pronalaženje potrebnih dokumenata kada su vam najpotrebniji. Zahvaljujući A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm, nered postaje prošlost. Svojim četiri odjeljka, omogućava korisnicima da sistematski razvrstaju i skladište svoje dokumente, čime se drastično smanjuje potreba za pretraživanjem i povećava produktivnost.

Prilagodljivost i Fleksibilnost: U svakodnevnom životu, potrebe za skladištenjem se često menjaju i razvijaju. Nije uvek reč samo o papirima i dokumentima. A4 FIOKAR je dizajniran sa prilagodljivošću na umu, nudeći korisnicima mogućnost da ga koriste na mnogo različitih načina.

Savršeno za Kuhinjske Potrepštine: Ako ste ikada tražili mesto za čuvanje escajga koji se ne koristi često, poput posebnih setova za goste ili sezonskih dekorativnih komada, A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm može biti vaš spas. Sa svojim dubokim policama od 10 cm, omogućava dovoljno prostora za čuvanje čak i većih kuhinjskih alatki i pribora.

Organizacija Lepote i Njege: Za ljubitelje lepote, fiokar je takođe idealno mesto za odlaganje šminke, četkica, losiona i drugih proizvoda za negu. Svaka fioka može biti posvećena određenoj kategoriji proizvoda, što olakšava pronalaženje i pristup svakodnevnim esencijalima.

Skladištenje Svakodnevnih Sitnica: Bilo da je reč o kancelarijskim potrepštinama, ručnom alatu, igračkama ili bilo kojim drugim malim predmetima koji često završavaju razbacani po kući, A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm pruža organizovan prostor za sve. Zahvaljujući svojoj robustnoj konstrukciji, može lako podržati težinu raznih predmeta, dok njegove prostrane fioke osiguravaju da svaka sitnica ima svoje mesto.

Adaptabilnost za Različite Prostore: Bilo da je postavljen u kancelariji, spavaćoj sobi, kuhinji ili dnevnom boravku, dizajn ovog fiokara omogućava lako prilagođavanje različitim potrebama i prostornim zahtevima.

Izbor Plastičnog Materijala: Plastika, kao materijal odabran za izradu A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm, nije slučajan izbor. Ovaj materijal je poznat po svojoj otpornosti na svakodnevne nezgode i izazove, poput prolivenih tečnosti, masnoće ili mrlja. Upravo zato je A4 FIOKAR dizajniran da bude ne samo estetski dopadljiv, već i praktičan i dugotrajan.

Brza i Efikasna Čišćenja: S obzirom na glatku površinu plastike, čišćenje A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm postaje izuzetno jednostavno. Ne morate koristiti specijalizovane čistače ili hemikalije. Umesto toga, obična vlažna krpa je sasvim dovoljna za uklanjanje svakodnevne prljavštine, prašine ili otisaka prstiju. Osim toga, površina ne zadržava mrlje, što znači da se mrlje lako uklanjaju bez truda.

Dugotrajnost i Očuvanje Izgleda: Plastični materijali su poznati po svojoj sposobnosti da zadrže svoj izvorni izgled tokom dužeg vremenskog perioda, čak i sa minimalnim održavanjem. Redovno brisanje A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm će osigurati da on zadrži svoj sjaj i nov izgled godinama.

Ekološki Aspekti: Još jedna prednost plastike kao materijala je što se može reciklirati. Kada jednog dana odlučite da zamenite svoj A4 FIOKAR, možete biti sigurni da ste odabrali ekološki prihvatljivo rešenje koje minimalno utiče na okolinu.

Saveti za Održavanje: Iako je plastika veoma izdržljiva, preporučuje se izbegavanje upotrebe abrazivnih sunđera ili jakih hemikalija prilikom čišćenja. Ovo će osigurati da vaš fiokar zadrži svoj izvorni izgled i funkcionalnost.

Održavanje čistote i sjaja vašeg A4 FIOKAR SA 4 FIOKE 40x31x42 cm nikada nije bilo lakše. Uz minimalan trud i vreme, ovaj proizvod će vam služiti i izgledati kao nov godinama. Njegova jednostavna struktura i izdržljiv materijal čine ga idealnim izborom za one koji traže efikasna i lako održiva skladišna rešenja.

Težina 0.20000000 kg
BOJA OPŠTE

, ,

Proizvođač

Proizvođač: Immosplast, DOO Nova Pazova, Srbija

Korpa