fbpx

Valentna baštenski set u beloj boji

,

Valentna baštenski set u beloj boji

11,790.00 rsd 9,825.00 rsd bez PDV

Valentna baštenski set u beloj boji

Pogledajte našu ponudu ostalih basštenskih setova ovde.

Valentna baštenski set u beloj boji

 

Uđite u svet luksuza i udobnosti uz naš ekskluzivni baštenski set – Valentna, koji dolazi u prelepom belom tonu da oplemeni vašu baštu ili terasu. Ovaj set predstavlja spoj stila, kvaliteta i funkcionalnosti, čineći ga savršenim dodatkom za svaki spoljni prostor. Evo nekoliko razloga zašto biste trebali razmotriti kupovinu Valentna baštenskog seta:

1. Elegancija Belog Toniranja: Valentna set u beloj boji donosi notu elegancije i čistoće vašem spoljnom prostoru. Ova boja se savršeno uklapa u različite estetske stilove, stvarajući svetlu i sofisticiranu atmosferu.

2. Kvalitetna Konstrukcija: Ovaj baštenski set je izrađen od visokokvalitetnih materijala, pružajući izdržljivost i otpornost na vremenske uslove. Vaš nameštaj će zadržati svoju lepotu i funkcionalnost tokom dugog vremenskog perioda.

3. Set za Druženje i Opuštanje: Valentna set uključuje stol i udobne stolice, pružajući vam savršen prostor za druženje sa porodicom ili prijateljima. Dimenzije su pažljivo odabrane kako bi omogućile udobno sedenje za sve članove vašeg domaćinstva.

4. Skladan Dizajn: Skladan dizajn stola i stolica čini Valentna set vizuelno privlačnim. Linije su elegantne i moderne, dodajući sofisticirani dodir vašem eksterijeru.

5. Jednostavno Održavanje: Materijali od kojih je izrađen ovaj set su jednostavni za održavanje, omogućavajući vam da lako zadržite svežinu i čistoću vašeg baštenskog nameštaja.

6. Laka Montaža: Uz jednostavne upute za montažu, Valentna set se lako sastavlja, čime vam omogućava brzo postavljanje i uživanje u novom nameštaju bez nepotrebnog stresa.

Valentna baštenski set nije samo nameštaj, već i investicija u kvalitetan i atraktivan prostor na otvorenom. Oplemenite svoj vrt ili terasu ovim elegantnim setom, pružajući sebi i svojim gostima prostor za uživanje u lepim trenucima na svežem zraku. Kupovinom Valentna seta, donosite luksuz i udobnost u svoj spoljni prostor.

Pogledajte našu ponudu ostalih basštenskih setova ovde.
Korpa