Silikonska Mušema 80cm širina rolne

120.00 rsd 100.00 rsd bez PDV-a

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: SMM286 Kategorije: , ,

ŠIRINA 80CM  DEBLJINA JE 1 MM ŠTO GARANTUJE VRHUNSKI KVALITET I SPORO HABANJE – SEČEMO NA TRAŽENU DUŽINU PO DUŽNOM DECIMETRU! 

CENA JE FORMIRANA NA 10CM DUZINE!

NA PRIMER: UKOLIKO JE VAŠ STO DIMENZIJA 160 CM DUŽINE I 80 CM ŠIRINE, MI VAM MOŽEMO ISEĆI I POSLATI 160 CM SA ŠIRINOM 90CM. VI JE SAMI DALJE UKRAJATE I ISECATE MAKAZAMA ILI SKALPEROM.  VI PORUČUJETE TAKO ŠTO ĆETE ODREDITI KOLIČINU 16 (16 X 10CM = 160CM), JER JE KOLIČINA 1 IZRAŽENA KAO 1DM TJ 10CM.

ODGOVARA NA SVE VRSTE DRVENIH I PLASTIČNIH STOLOVA. ŠTO DUŽE SILIKONSKA MUŠEMA STOJI NA STOLU TO JE NJENO PRIJANJANJE BOLJE.

NAJBITNIJA ODLIKA I SVRHA SILIKONSKE MUŠEME JE TA DA TRAJNO ČUVA POVRŠINU VAŠEG STOLA. VEOMA SE LAKO PREBRIŠE VODOM I KRPOM, OTPORNA JE RAZNE UDARE, TANJIRI, TACNE I ČAŠE NEĆE VIŠE KLIZITI PO NJOJ.

PVC MUŠEMA JE PROIZVEDENA U SKLADU SA OEXO-TEX, REACH STANDARDIMA.

MUŠEMA JE ZDRAVSTVENO ISPRAVNA, SHODNO ODREDBAMA ZAKONA O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI PREDMETA OPŠTE UPOTREBE I PRAVILNIKA O USLOVIMA        U POGLEDU ZDRAVSTVENE ISPRAVNOSTI PREDMETA OPŠTE UPOTREBE KOJI SE MOGU STAVLJATI U PROMET NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE / CRNE GORE / BOSNE I HERCEGOVINE / REPUBLIKE HRVATSKE / MAKEDONIJE I SLOVENIJE.

NAPOMENA : JEDNOM ISEČENE MUŠEME NE PODLEŽU REKLAMACIJI I NIJE MOGUĆA ZAMENA.

Proizvođač

Poreklo Kina, uvoznik SMM RODA, Zemun

Težina 0.00000000 kg