fbpx

Silikonska Mušema 80cm širina rolne

, ,

Silikonska Mušema 80cm širina rolne

120.00 rsd 100.00 rsd bez PDV

ŠIRINA 80CM  DEBLJINA JE 1 MM ŠTO GARANTUJE VRHUNSKI KVALITET I SPORO HABANJE – SEČEMO NA TRAŽENU DUŽINU PO DUŽNOM DECIMETRU! 

CENA JE FORMIRANA NA 10CM DUZINE!

NA PRIMER: UKOLIKO JE VAŠ STO DIMENZIJA 160 CM DUŽINE I 80 CM ŠIRINE, MI VAM MOŽEMO ISEĆI I POSLATI 160 CM SA ŠIRINOM 90CM. VI JE SAMI DALJE UKRAJATE I ISECATE MAKAZAMA ILI SKALPEROM.  VI PORUČUJETE TAKO ŠTO ĆETE ODREDITI KOLIČINU 16 (16 X 10CM = 160CM), JER JE KOLIČINA 1 IZRAŽENA KAO 1DM TJ 10CM.

Napomena: Kod neskih stolova sa visokim sjajem moze doci do formiranja vazdusnih dzepova ispod mušeme koji mogu narusiti estetski izgled museme  na stolu ali ne i njenu funkcionalnost, ona ce i dalje stititi vas sto

ODGOVARA NA SVE VRSTE DRVENIH I PLASTIČNIH STOLOVA. ŠTO DUŽE SILIKONSKA MUŠEMA STOJI NA STOLU TO JE NJENO PRIJANJANJE BOLJE.

NAJBITNIJA ODLIKA I SVRHA SILIKONSKE MUŠEME JE TA DA TRAJNO ČUVA POVRŠINU VAŠEG STOLA. VEOMA SE LAKO PREBRIŠE VODOM I KRPOM, OTPORNA JE RAZNE UDARE, TANJIRI, TACNE I ČAŠE NEĆE VIŠE KLIZITI PO NJOJ.

PVC MUŠEMA JE PROIZVEDENA U SKLADU SA OEXO-TEX, REACH STANDARDIMA.

MUŠEMA JE ZDRAVSTVENO ISPRAVNA, SHODNO ODREDBAMA ZAKONA O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI PREDMETA OPŠTE UPOTREBE I PRAVILNIKA O USLOVIMA        U POGLEDU ZDRAVSTVENE ISPRAVNOSTI PREDMETA OPŠTE UPOTREBE KOJI SE MOGU STAVLJATI U PROMET NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE / CRNE GORE / BOSNE I HERCEGOVINE / REPUBLIKE HRVATSKE / MAKEDONIJE I SLOVENIJE.

NAPOMENA : JEDNOM ISEČENE MUŠEME NE PODLEŽU REKLAMACIJI I NIJE MOGUĆA ZAMENA.

Šifra proizvoda: SMM286 Kategorije: , ,

Dostupnost: Na zalihama

Silikonska Mušema 80cm – idealna za svaki dan!

ŠIRINA 80CM  DEBLJINA JE 1 MM ŠTO GARANTUJE VRHUNSKI KVALITET I SPORO HABANJE – SEČEMO NA TRAŽENU DUŽINU PO DUŽNOM DECIMETRU! 

silikonska musema, silikonske museme, dekorativne museme, silikonski stolnjak, providna folija za stolove, pvc stolnjak, samolepljiva musema, providna musema

Silikonska mušema dimenzija širine 80 cm i debljine 1 mm predstavlja proizvod vrhunskog kvaliteta, čija je glavna karakteristika sporog habanja. Ovo se postiže zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu i preciznoj izradi. Mušema se može seći na traženu dužinu po dužnom decimetru, što omogućava prilagođavanje različitim dimenzijama stolova.

Cena ovog proizvoda je formirana na osnovu dužine od 10 cm, pružajući kupcima fleksibilnost u odabiru količine koja im je potrebna.

Ova silikonska mušema je pogodna za sve vrste drvenih i plastičnih stolova. Njena glavna svrha je zaštita površine stola. Duži kontakt sa stolom omogućava bolje prijanjanje mušeme, što dodatno pojačava njen efekat zaštite.

Najvažnija karakteristika silikonske mušeme je njena trajnost i otpornost. Ona štiti površinu stola od različitih oštećenja, poput udaraca, habanja ili klizanja posuđa. Takođe, vrlo je jednostavna za održavanje – dovoljno je samo prebrisati je vlažnom krpom kako bi se očistila. Otporna je na vodu, što dodatno olakšava njenu upotrebu u svakodnevnim situacijama.

Važno je napomenuti da kod nekih stolova sa visokim sjajem, kao što su neski stolovi, može doći do formiranja vazdušnih džepova ispod mušeme. Ovi vazdušni džepovi mogu uticati na estetski izgled mušeme na stolu, ali neće narušiti njenu funkcionalnost. Mušema će i dalje pružati zaštitu stolu, bez obzira na ove estetske nedostatke.

Dekorativne mušeme koja ulepšava i štiti vaš sto!

silikonska musema, silikonske museme, dekorativne museme, silikonski stolnjak, providna folija za stolove, pvc stolnjak, samolepljiva musema, providna musema

Prednost stavljanja dekorativnih silikonskih mušema na sto je što one istovremeno pružaju zaštitu stola i dodaju estetski dodatak prostoru. Evo detaljnijeg objašnjenja prednosti:

 1. Zaštita stola: Dekorativne silikonske mušeme funkcionišu kao zaštitni sloj između stola i različitih predmeta koji se mogu nalaziti na njemu, kao što su tanjiri, čaše, posuđe, i drugi. One štite površinu stola od ogrebotina, mrlja, vlage i drugih oštećenja koja mogu nastati tokom upotrebe.
 2. Estetski dodatak: Osim funkcionalnosti, dekorativne silikonske mušeme dolaze u različitim dezenima, bojama i uzorcima, što omogućava da se prilagode stilu i dekoru prostorije. One mogu dodati element stila, boje i života u prostoriju, čineći stol atraktivnijim i estetski ugodnijim.
 3. Personalizacija prostora: Izborom odgovarajuće dekorativne silikonske mušeme možete personalizovati prostor prema vašim preferencijama i stilu uređenja. Dostupnost različitih dizajna omogućava vam da pronađete mušemu koja najbolje odgovara vašem ukusu i stilu prostorije.
 4. Jednostavno održavanje: Dekorativne silikonske mušeme su jednostavne za čišćenje i održavanje. Dovoljno je obrisati ih vlažnom krpom kako biste uklonili prljavštinu ili mrlje, što ih čini praktičnim rešenjem za svakodnevnu upotrebu.
 5. Prilagodljivost dimenzijama stola: Ove mušeme često dolaze u različitim dimenzijama i mogu se lako prilagoditi dimenzijama vašeg stola. Takođe, mogu se seći ili oblikovati prema potrebi kako bi savršeno odgovarale vašim specifičnim zahtevima.

Ukratko, stavljanje dekorativnih silikonskih mušema na sto kombinuje funkcionalnost sa estetikom, pružajući zaštitu stola i dodajući vizuelni interes i lepotu u prostoru.

Silikonski stoljnjak koji vam pomaže da vam kuća uvek bude uredna!

silikonska musema, silikonske museme, dekorativne museme, silikonski stolnjak, providna folija za stolove, pvc stolnjak, samolepljiva musema, providna musema

Providna  folija za stolove imaju nekoliko prednosti, uključujući:
 1. Zaštita stola: Providne folije pružaju efikasnu zaštitu površine stola od ogrebotina, fleka, vlage i drugih oštećenja. Ova zaštita pomaže produžiti životni vek stola i očuvati njegov izgled.
 2. Vidljivost stola: Budući da su providne, ove folije omogućavaju da se lepota i detalji originalne površine stola i dalje vide, čime se održava estetika prostora. To je posebno korisno ako imate dekorativni sto ili sto sa lepim drvenim završetkom.
 3. Lako održavanje: Providne folije su obično jednostavne za čišćenje – dovoljno je samo prebrisati ih vlažnom krpom kako bi se uklonile prljavština i mrlje. Ovo olakšava održavanje stola čistim i urednim.
 4. Prilagodljivost: Ove folije dolaze u različitim dimenzijama i mogu se prilagoditi različitim oblicima i veličinama stolova. Takođe, mogu se lako iseći ili oblikovati prema potrebi, što omogućava prilagođavanje različitim vrstama stolova.
 5. Zaštita od oštećenja tokom događaja ili upotrebe: Providne folije su posebno korisne zaštite tokom događaja, kao što su zabave ili večere, kada je veći rizik od oštećenja stola. One štite stol od prolivene hrane, pića ili ogrebotina koje mogu nastati tokom intenzivne upotrebe.

Ukratko, providne folije za stolove pružaju efikasnu zaštitu stola od oštećenja, čuvajući istovremeno estetiku i lepotu originalne površine stola. Osim toga, omogućavaju lako održavanje i prilagodljivost različitim vrstama stolova.

Silikonski stolnjak koji vam pomaže da vam dom uvek bude čist!

silikonska musema, silikonske museme, dekorativne museme, silikonski stolnjak, providna folija za stolove, pvc stolnjak, samolepljiva musema, providna musema

Prednosti providne folije za stolove uključuju:

 1. Zaštita stola: Providna folija pruža zaštitu stolu od ogrebotina, mrlja, vlage i drugih oštećenja koja mogu nastati tokom upotrebe. Ovo je posebno korisno ako imate stol od osetljivog materijala ili ako koristite stol u prostoriji gde se često manipuliše hranom i pićem.
 2. Estetski dodatak: Providna folija omogućava da se originalni izgled stola zadrži, jer omogućava da se vide prirodni detalji stola ispod folije. Takođe, ne menja boju ili dizajn stola, čime se očuvava estetika prostorije.
 3. Lako održavanje: Folija se jednostavno čisti i održava, obično brisanjem vlažnom krpom. Ovo olakšava održavanje čistog i urednog stola, posebno u situacijama kada se na stolu često manipuliše hranom ili tečnostima.
 4. Prilagodljivost: Providne folije dolaze u različitim dimenzijama i mogu se prilagoditi dimenzijama stola. Takođe, mogu se lako iseći ili oblikovati kako bi odgovarale specifičnim zahtevima stola.
 5. Ekonomičnost: Korišćenje providne folije može produžiti vek trajanja stola, štedeći vam novac na dugoročnoj osnovi. Umesto da redovno popravljate ili menjate sto zbog oštećenja, folija pruža jeftiniju alternativu zaštite.
Silikonske museme su vas saveznik!

 

UKOLIKO SU VAM POTREBNE JOŠ NEKE MUŠEME, POGLEDAJTE OVDE

Težina 0.00000000 kg

Proizvođač

Poreklo Kina, uvoznik SMM RODA, Zemun

Korpa