fbpx

Sklopivi lavor QLUX 5l

,

Sklopivi lavor QLUX 5l

690.00 rsd 575.00 rsd bez PDV

Sklopivi lavor QLUX 5l

Dimenzije : 32×11,5

Kad se sklopi , onda je 5 cm visina lavora.

Pogodan za čišćenje, kampovanje, pecanje, odlaganje stvari u vozila i slično.

Boja zavisi od trenutne raspoloživosti u magacinu.

Sklopivi lavor Qlux 5l, lavor 5l, plasticni lavor, lavor od 5l, lavori

Šifra proizvoda: dcl00868 Kategorije: , Oznake: , , , ,
Sklopivi lavor QLUX 5l – revolucija u odlaganju stvari!

 

U svetu avantura i putovanja, često se susrećemo sa izazovima koji zahtevaju kreativna rešenja. Kroz prašnjave puteve i šumovite staze, često smo se susretali sa situacijama koje su zahtevale brzo čišćenje ili organizaciju prostora. To je bila situacija i tokom našeg nedavnog kampovanja u divljini.

Dok smo se pripremali za kampovanje, shvatili smo da nam nedostaje nešto važno – adekvatan način za pranje posuđa i organizovanje prostora za odlaganje. To je bilo dovoljno da nas natera da potražimo rešenje. Upravo tada smo otkrili Sklopivi lavor QLUX 5l, mali junak naših avantura.

Lavor 5l – dovoljno mali a opet veoma prostran!

Sa dimenzijama od 32×11,5 cm, ovaj kompaktni lavor savršeno se uklopio u našu već prepunu opremu. Kada smo ga prvi put koristili, bili smo zapanjeni njegovom sposobnošću da se transformiše iz prostranog lavora u tanku ploču visine svega 5 cm kada nije u upotrebi. To je bila revolucija u našem kampovanju – više nismo morali da se borimo sa nezgrapnim posudama koje zauzimaju previše prostora.

Jedne večeri, dok smo se pripremali za večeru pored vatre, naš prijatelj je slučajno prosuo sos za roštilj po svojoj jakni. Bila je to prava katastrofa! Ali, zahvaljujući našem Sklopivom lavoru QLUX 5l, brzo smo imali sve potrebne alate za čišćenje. Kako smo se smejali situaciji i brzo rešili problem, shvatili smo da je ovaj mali lavor postao nezamenjiv deo našeg kampovanja.

Sa kapacitetom od 5 litara, Sklopivi lavor QLUX 5l je postao naš verni pratilac za sve zadatke čišćenja i organizacije tokom naših avantura. Ne samo da je olakšao naša kampovanja, već je postao i predmet razgovora i smeha dok smo se sećali naših nezaboravnih avantura.

Uvek se radujemo novim putovanjima i avanturama, znajući da nam je Sklopivi lavor QLUX 5l uvek pri ruci da nam pomogne da se suočimo sa svim izazovima koje nam avantura donese.

Plasticni lavor – vaš najbolji izbor!

Sklopivi lavor Qlux 5l, lavor 5l, plasticni lavor, lavor od 5l, lavori

Kada je reč o pouzdanosti i praktičnosti, Sklopivi lavor QLUX 5l stoji kao neprikosnoveni izbor za sve avanturiste i ljubitelje prirode. Izrađen od visokokvalitetne plastike, ovaj lavor je simbol izdržljivosti i lakoće. Kombinacija ove dve karakteristike čini ga idealnim suputnikom za svaku vrstu aktivnosti na otvorenom, bez obzira da li je u pitanju kampovanje, pecanje ili putovanje.

Svestranost Sklopivog lavora QLUX 5l ogleda se u njegovom kapacitetu od 5 litara, što ga čini dovoljno prostranim da se suoči sa svim izazovima čišćenja ili organizacije. Bez obzira da li je potrebno oprati posuđe nakon kamperskog ručka ili organizovati alatke za ribolov, ovaj lavor je spreman za sve zadatke.

Njegova lagana konstrukcija omogućava jednostavno nošenje čak i na dugim planinskim stazama ili tokom dugih vožnji. Nećete ni primetiti dodatnu težinu u vašem ranču ili automobilu. Štaviše, njegova izdržljivost garantuje da će izdržati sve udarce i udare koje mu put postavi na putu.

Kada se suočite sa neizbežnim izazovima u divljini, možete biti sigurni da vas Sklopivi lavor QLUX 5l neće izneveriti. On je tu da olakša vaše avanture i učini ih nezaboravnim iskustvom. Uz ovaj pouzdani alat na vašoj strani, možete se prepustiti istraživanju divljine, znajući da imate sve što vam je potrebno za udobnost i praktičnost.

Dok smo se pripremali za našu avanturu u divljini, pokušavali smo pronaći načine da maksimalno iskoristimo ograničeni prostor u našem prtljažniku. Kako smo slagali našu opremu, shvatili smo da nam nedostaje efikasan način za pranje posuđa i održavanje higijene. Ali onda smo otkrili Sklopivi lavor QLUX 5l – mali, ali revolucionaran komad opreme koji je promenio način na koji smo se pripremali za kampovanje.

Kada smo prvi put razvili Sklopivi lavor, bili smo zapanjeni njegovom transformacijom. Izgledao je kao običan lavor, ali kada smo ga sklopili, postao je tanak i kompaktan, zauzimajući svega 5 cm visine. To je značilo da više ne moramo nositi velike i nepraktične posude koje zauzimaju previše prostora. Umesto toga, imali smo jednostavan, ali efikasan alat koji se lako mogao uklopiti u naš već prepun prtljažnik.

Kada smo ga prvi put stavili na probu, Sklopivi lavor QLUX 5l pokazao je svoju vrednost. Bez obzira da li smo pripremali doručak na otvorenom ili čistili posuđe nakon večere, ovaj lavor se pokazao kao nezamenjiv. Njegova prostrana unutrašnjost od 5 litara bila je dovoljna za sve naše potrebe, dok je njegova izdržljiva plastika garantovala dugotrajnu upotrebu, čak i u najtežim uslovima.

Svaki put kada smo ga koristili, bili smo zahvalni na njegovoj praktičnosti i kompaktnosti. Umesto da se borimo sa nezgrapnim posudama, mogli smo se fokusirati na uživanje u prirodi i avanturama koje su nas čekale. Sklopivi lavor QLUX 5l nije samo bio alat za čišćenje – postao je simbol slobode i praktičnosti u našim avanturama u divljini.

Što se tiče boje, Sklopivi lavor QLUX 5l dolazi u različitim nijansama, u zavisnosti od trenutne raspoloživosti u našem magacinu. Bez obzira na to koja boja je dostupna, funkcionalnost i kvalitet su uvek zagarantovani.

Uz Sklopivi lavor QLUX 5l, dobijate praktičnost, efikasnost i trajnost u jednom kompaktnom paketu. Nabavite svoj danas i uživajte u bezbrižnim avanturama sa svim potrebnim alatima za čišćenje i organizaciju na dohvat ruke.

Lavor od 5l – multifunkcionalnost na delu!

Sklopivi lavor Qlux 5l, lavor 5l, plasticni lavor, lavor od 5l, lavori

Sklopivi lavor QLUX 5l je multifunkcionalan alat koji se može koristiti u različitim situacijama i aktivnostima, uključujući čišćenje, kampovanje, pecanje, odlaganje stvari u vozilima i slično. Evo kako se može koristiti u svakoj od navedenih kategorija:

  1. Čišćenje: Sklopivi lavor je idealan za čišćenje različitih površina, uključujući sudove, posuđe, pribor za kampovanje, alate i još mnogo toga. Zahvaljujući svojoj prostranoj unutrašnjosti od 5 litara, može se koristiti za pranje posuđa ili brisanje površina bez obzira na to da li ste kod kuće ili u prirodi.
  2. Kampovanje: Kada ste na kampovanju, Sklopivi lavor postaje vaš najbolji prijatelj. Možete ga koristiti za pranje posuđa nakon obroka, sakupljanje vode za piće, ili čak kao privremeni bazen za decu. Njegova kompaktna veličina omogućava lako pakovanje i nošenje, dok je izdržljiva konstrukcija pogodna za upotrebu u različitim uslovima.
  3. Pecanje: Tokom ribolova, Sklopivi lavor može biti koristan za pranje ruku, čišćenje ribe ili skladištenje ribolovne opreme. Možete ga koristiti i za pravljenje improvizovanih lavabo ili bazena za čuvanje ulovljenih riba dok ste još na obali.
  4. Odlaganje stvari u vozilima: Sklopivi lavor je takođe koristan za organizaciju i odlaganje stvari u vašem vozilu. Možete ga koristiti za skladištenje alata, opreme za piknik, sportske opreme ili bilo čega drugog što želite da držite na dohvat ruke u vašem vozilu. Kada nije u upotrebi, jednostavno ga možete sklopiti i smestiti u gepek bez zauzimanja previše prostora.

Ukratko, Sklopivi lavor QLUX 5l je nezamenjiv alat koji može olakšati mnoge svakodnevne zadatke i aktivnosti, bez obzira da li ste kod kuće, na kampovanju ili na pecanju. Njegova praktičnost, kompaktnost i izdržljivost čine ga savršenim dodatkom za sve avanturiste i ljubitelje prirode.

Ukoliko vam je potreban još neki lavor, kliknite OVDE

Proizvođač

Uvoz za Srbiju : Decorama doo, Beograd

Možda će vam se svideti …

Korpa