fbpx

Sedište za kadu-podesivo

,

Sedište za kadu-podesivo

2,490.00 rsd 2,075.00 rsd bez PDV

Šifra proizvoda: tp333 Kategorije: ,

Sedište za kadu-podesivo

Za ovaj artikal DOSTAVA JE BESPLATNA❗️
Čvrsta metalna konstrukcija!
Dimenzije: 70x26x13cm
Tam se može proširiti do 90cm
Sedalni deo dimenzije: 38x26cm
Podesiva sedišta za kadu su posebno korisna za starije osobe, osobe sa invaliditetom ili osobe sa ograničenom pokretljivošću koje imaju teškoće u stajanju ili sedenju na dnu kade.
Sedišta za kadu obezbeđuju stabilnost i udobnost tokom kupanja, omogućavajući korisnicima da održe ravnotežu dok izvode higijenske rutine sa većom sigurnošću.
Podesiva sedišta za kadu se koriste za olakšavanje pranja i kupanja u kadi. Ova sedišta su napravljena od izdržljivog materijala poput plastike ili metala i imaju podesive šipke koje se mogu prilagoditi širini kade

Sklopivo sedište za kadu je praktičan dodatak koji može doneti niz prednosti korisnicima koji žele sigurnije i udobnije iskustvo tokom kupanja ili tuširanja. Evo nekoliko prednosti ovakvog sedišta:

  1. Sigurnost: Sklopivo sedište pruža stabilnu i sigurnu površinu na kojoj korisnici mogu sedeti dok ulaze u kadu, tuširaju se ili izlaze iz nje. Ovo je posebno korisno za osobe koje imaju problema sa ravnotežom ili mobilnošću, kao i za starije osobe.
  2. Podesivost: Šipke koje se izvlače omogućavaju korisnicima da prilagode visinu sedišta prema svojim potrebama. Ovo je korisno jer omogućava da se sedište postavi na odgovarajuću visinu kako bi se korisniku olakšalo ulazak ili izlazak iz kade.
  3. Komfor: Sedište za kadu obično ima ergonomski dizajn sa udobnom površinom za sedenje. To omogućava korisnicima da se udobno smeste dok se kupaju ili tuširaju, čime se smanjuje rizik od umora ili nelagodnosti.
  4. Praktičnost: Sklopivo sedište se može jednostavno sklopiti i skladištiti kada nije u upotrebi, čime se oslobađa prostor u kupatilu. Ovo je posebno korisno u manjim kupatilima gde je prostor često ograničen.
  5. Dugotrajnost: Većina sklopivih sedišta za kadu izrađena je od materijala koji su otporni na vodu i koroziju, što omogućava dugotrajnu upotrebu.
  6. Pomaže neovisnosti: Ova vrsta sedišta može pomoći osobama sa smanjenom pokretljivošću da ostanu neovisne i samostalne u svakodnevnim aktivnostima kupanja.
  7. Prilagodljivost: Sedište se može koristiti i u tuš kabinama ili kadama različitih veličina i oblika, čineći ga prilagodljivim za različite kupatilske uslove.
  8. Bezbednost: Mnoga sklopiva sedišta za kadu imaju i sigurnosne funkcije kao što su gumene noge koje sprečavaju klizanje ili držače za ruke koji omogućavaju korisnicima da se lakše pridrže prilikom sedenja ili ustajanja.

Uzimajući u obzir ove prednosti, sklopivo sedište za kadu može biti koristan dodatak kupatilu za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili starije osobe koje žele povećati sigurnost i udobnost tokom kupanja ili tuširanja.

Težina 0.20000000 kg
Boja

, , ,

Proizvođač

Uvoznik Trioplast Vigo com za Srbiju, poreklo Turska

Korpa