fbpx

Set 6 čaša i bokal sa drvenom kuglom

, , ,

Set 6 čaša i bokal sa drvenom kuglom

2,990.00 rsd 2,492.00 rsd bez PDV

Set 6 čaša i bokal sa drvenom kuglom

Zapremina bokala : 1700 ml

Zapremina čaša : 320 ml

 

 

Set 6 čaša i bokal sa drvenom kuglom – ELEGANCIJA U VAŠEM DOMU!

 

 

Zaplovite u svet raskoši i elegancije sa našim izvanrednim Setom 6 čaša i bokalom sa drvenom kuglom. Ova izuzetna kolekcija donosi ne samo praktičnost već i estetsku lepotu na vašu trpezu, transformišući obične trenutke u nezaboravna iskustva. Svaki aspekt ovog seta je brižljivo osmišljen s ciljem da unese dodatnu dimenziju elegancije i sofisticiranosti u vaš dom.

Case koje oduzimaju dah!

Set 6 čaša i bokal sa drvenom kuglom , bokal, case

Čaše, ukupno 6 komada, osmišljene su sa pažnjom prema detaljima i izrađene od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla. Ovaj materijal nije samo izdržljiv, već i izuzetno otporan na temperaturne promene, pružajući vam mirnoću i sigurnost tokom svake upotrebe. Svaka čaša ima kapacitet od 320ml, idealan za raznovrsne napitke, od osvežavajućih sokova do fine kapljice vina.

Bokal koji pleni svojim dizajnom!

Set 6 čaša i bokal sa drvenom kuglom , bokal, case

Ali, vrhunac ovog seta je bez sumnje dekanter  sa drvenom kuglom. Sa kapacitetom od impozantnih 1700ml, ovaj dekanter  nije samo elegantan dodatak vašem stolu, već i izvanredno funkcionalan. Izrađen od istog kvalitetnog borosilikatnog stakla kao i čaše, ovaj bokal će dodati dozu luksuza svakom posebnom trenutku. Ono što ga čini posebnim jeste njegov jedinstveni dizajn sa drvenom kuglom koja mu daje dodatnu notu elegancije i sofisticiranosti.

 

Kada se odlučite za naš prefinjeni Set 6 čaša i bokal sa drvenom kuglom, ne samo da stvarate bogatstvo kvaliteta u svojoj kući, već i investirate u neprocenjive trenutke sa vašim najbližima. Zamislite se kako okupljate svoje najmilije oko stola postavljenog sa ovim prelepim setom. Oči im svetle od radosti dok uživate u zajedničkom trenutku, obasjani toplinom koju pruža ova izvanredna kolekcija.

Nekoliko čaša od 320ml svaka, sa svojim elegantnim dizajnom i blistavim borosilikatnim staklom, postaju svedoci vaših najlepših trenutaka. Čaša se podiže u zdravlje, u ljubav, u sreću, dok se osmeh širi po licima vaših najdražih. Svaki gutljaj postaje simbol zajedništva, svaki razgovor otkriva nova saznanja i dublje veze.

A onda tu je dekanter  sa drvenom kuglom, ne samo praktičan dodatak već i umetničko delo na stolu. Dok se vino preliva u čaše, svaki pokret postaje ples ukusa i aroma. Sa svakim punjenjem, sećanja se stapaju sa sadašnjošću, stvarajući neprocenjivu simfoniju ljubavi i prijateljstva.

Porodična okupljanja postaju čarobna priča, romantične večeri dobijaju novu dimenziju intimnosti, a proslave sa prijateljima postaju nezaboravne avanture. U svakom trenutku, ovaj set dodaje magiju, pretvarajući obične trenutke u nezaboravne uspomene.

Očaravajuća lepota našeg Seta 6 čaša i bokala sa drvenom kuglom oduzima dah svojom izuzetnom elegancijom koja se presijava u zlatnu boju. Svaki komad ovog seta zrači toplinom i sjajem koji privlači poglede i mami osmehe. Kada sunčeva svetlost ili bljesak sveće dodirne ovo prefinjeno staklo, ono se pretvara u blistavu simfoniju zlatnih nijansi, stvarajući atmosferu čarolije i luksuza. Neodoljiva igra svetlosti koja se reflektuje na zlatno presijavajućem staklu dodaje notu raskoši i glamura svakom posebnom trenutku. Okruženi ovim prelepim setom, svaki susret postaje prava umetnost, a svaki trenutak pretvara se u nezaboravan doživljaj.

Dakle, neka naš Set 6 čaša i bokal sa drvenom kuglom postane neizostavan deo vašeg doma i vašeg srca. Osetite kako svaki trenutak dobija dodatnu čaroliju uz ovu predivnu kolekciju. Nabavite svoj set danas i započnite putovanje u svet neprocenjivih trenutaka sa svojim najdražima.

Set 6 čaša i bokal sa drvenom kuglom , bokal, case

Ukoliko vam je potrebno još sitniza za dekoracije stolova , kliknite OVDE 

 

 

 

 

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Možda će vam se svideti …

Korpa