fbpx

Stakleni zlatni čajnik 9613

,

Stakleni zlatni čajnik 9613

1,490.00 rsd 1,242.00 rsd bez PDV

Stakleni zlatni čajnik 9613
Za ovaj artikal DOSTAVA JE BESPLATNA !
Zapremina: 1.2 lit
Šifra artikla: 9613
Materijal: Staklo/Metal/Drvo
Za temperature od -30 do 130 °C
Boja: providno- zlatna
Dimenzije: 21x17cm
Stakleni zlatni čajnik
Stakleni zlatni čajnik
Šifra proizvoda: TT9613 Kategorije: , Oznake: ,
Stakleni zlatni čajnik 9613 – Uplovite u svet elegancije!

 

 

🌟 Ključne karakteristike:

Zapremina: 1.2 lit Ovaj čajnik nudi prostranu zapreminu od 1.2 litara, čime je idealan za pripremu veće količine napitaka. Bez obzira da li pripremate čaj za porodično okupljanje ili kafu za goste, ova zapremina će zadovoljiti vaše potrebe.

Materijal: Staklo/Metal/Drvo Stakleni zlatni čajnik 9613 je izrađen od kombinacije visokokvalitetnog stakla, metala i drveta. Ova pažljivo odabrana kombinacija materijala čini ga ne samo izdržljivim već i estetski privlačnim. Staklo pruža transparentnost, metal osigurava stabilnost, a drvo dodaje prirodan i topli dodir dizajnu.

Temperaturna izdržljivost: -30°C do 130°C Ovaj čajnik nije samo lep, već i izuzetno izdržljiv. Možete ga koristiti u rasponu temperatura od -30°C do 130°C, što znači da je pogodan za različite vrste napitaka. Bez obzira da li pripremate ledenu čajnu mešavinu ili vrelu šoljicu kafe, ovaj čajnik će se nositi sa svim izazovima.

Boja: Providno-zlatna Providno-zlatna boja ovog čajnika je prava paleta luksuza. Dodaje elegantan i sofisticiran izgled svakoj kuhinji. Boja se savršeno uklapa sa različitim enterijerima, čineći ga pravim komadom luksuza u vašem domu.

Dimenzije: 21x17cm Sa dimenzijama od 21x17cm, ovaj čajnik je praktičan i kompaktan. Njegova veličina ga čini lakim za rukovanje i skladištenje, čime se osigurava da se lako uklopi u svaki prostor bez obzira na veličinu vaše kuhinje.

Stakleni zlatni čajnik

Stakleni zlatni čajnik
Stakleni zlatni čajnik

Najbolja vest? DOSTAVA JE BESPLATNA! Da, i najbolje čuvamo za kraj – dostava za Stakleni zlatni čajnik 9613 je POTPUNO BESPLATNA! Ne samo da ćete dobiti elegantan i izdržljiv čajnik, već ćete ga dobiti isporučenog direktno na vrata bez dodatnih troškova. Nabavite svoj Stakleni zlatni čajnik 9613 danas i unesite dodir elegancije u svoju kuhinju. Pripremite svoje omiljene napitke sa stilom i funkcionalnošću.

Možda će vam se svideti …

Korpa