fbpx

Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj sa vodenom parom i led lampom

Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj sa vodenom parom i led lampom

2,200.00 rsd 1,834.00 rsd bez PDV

Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj sa vodenom parom i led lampom

 • Dimenzije: 26x21x9cm, što je kompaktno i pogodno za različite prostorne uslove.
 • Zapremina rezervoara: Može da primi do 600ml vode, omogućavajući do 12 sati rada na najmanjoj brzini.
 • Funkcionalnosti: Sadrži ventilator sa tri brzine i pomične mlaznice sa vodenom parom (od jedne do pet), pružajući prilagodljivo rashlađivanje.
 • Dodatne karakteristike: Ima LED osvetljenje sa sedam boja, USB napajanje za fleksibilnu upotrebu i mogućnost dodavanja leda za hladniju vodenu paru.

Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj , vodena para

 

Dostupnost: Nema na zalihama

Mini klima 600- Prenosivi rashladni uređaj sa vodenom parom i LED lampom

 

Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj sa vodenom parom i led lampom je vaš odgovor na potrebu za osveženjem u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu. Ovaj kompaktni uređaj dimenzija 26x21x9cm donosi kombinaciju funkcionalnosti i praktičnosti po neverovatnoj ceni od samo 2200 dinara.

Funkcionalnosti:

 1. Ventilator sa tri brzine:

  Ventilator sa tri brzine je srce ovog inovativnog prenosivog rashladnog uređaja. Što ga čini zaista posebnim jeste filter smešten u središnjem delu, koji nije samo običan filter za vazduh već i multifunkcionalni difuzer za eterična ulja ili parfeme. Ovaj dodatak vam omogućava da personalizujete svoj prostor sa omiljenim mirisima koji ne samo da osvežavaju vazduh, već i unose dodatnu dimenziju u vašu svakodnevnicu.

  Eterična ulja su poznata po svojim terapeutskim svojstvima koja mogu imati pozitivan uticaj na vaše zdravlje i blagostanje. Na primer, ulje lavande može umiriti i opustiti, dok ulje limuna može osvežiti i probuditi vaš um.

  Osim toga, ulja poput mente ili eukaliptusa mogu pomoći u oslobađanju disajnih puteva i poboljšanju koncentracije, što je posebno korisno tokom dugih radnih sati ili tokom vrelih letnjih dana.

  Dodavanjem eteričnih ulja ili parfema u filter ventilatora, ne samo da stvarate prijatan ambijent, već i unapređujete svoje raspoloženje i produktivnost. Ova inovacija čini Mini klimu više od običnog rashladnog uređaja, pretvarajući je u neprocenjiv dodatak za svakodnevnu upotrebu kod kuće ili na poslu.

  Uživajte u svežem vazduhu obogaćenom omiljenim mirisima uz Mini klimu sa ventilatorom sa tri brzine i difuzerom za eterična ulja!

 2. Podesivost i praktičnost:

   

  Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj , vodena para

  Podesivost i praktičnost ovog prenosivog rashladnog uređaja su ključni faktori koji ga čine idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu. Ventilator je dizajniran sa mogućnošću pomeranja i podešavanja, omogućavajući vam da precizno usmerite hladni vazduh tamo gde je najpotrebnije, nezavisno od vaše pozicije.

  Ova funkcija je od izuzetnog značaja jer vam omogućava da prilagodite ugao i smer protoka vazduha prema vašim ličnim preferencijama i potrebama u različitim situacijama. Bez obzira da li ste kod kuće, na poslu ili na putovanju, možete jednostavno okrenuti ventilator prema sebi, drugoj osobi ili u određeni deo prostorije kako biste maksimalno iskoristili njegove rashlađujuće mogućnosti.

  Ovaj nivo prilagodljivosti čini Mini klimu 600, prenosivi rashladni uređaj sa vodenom parom i led lampom idealnom za svakodnevnu upotrebu u različitim okruženjima, bez obzira na to da li se koristi u spavaćoj sobi, radnoj kancelariji ili na otvorenom. Uz mogućnost jednostavnog podešavanja, ovaj uređaj pruža optimalan komfor i osigurava da uvek imate svež i prijatan vazduh na dohvat ruke.

  Iskoristite podesivost Mini klime da unapredite svoje okruženje i uživate u udobnosti koju pruža, bilo da je vrućina ili jednostavno želite osveženje tokom celog dana.

 3. Pet mlaznica sa vodenom parom:

   

  Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj , vodena para

  Pet mlaznica sa vodenom parom čine Mini klimu izuzetno efikasnim uređajem za rashlađivanje i vlaženje vazduha u vašem okruženju. Svaka od ovih mlaznica je dizajnirana da raspršuje osvežavajuću vodenu paru, što je posebno korisno tokom vrelih letnjih dana kada je vazduh suv i topao.

  Ova inovativna funkcija omogućava vam da prilagodite intenzitet rashlađivanja i vlaženja prema vašim potrebama. Podesiva opcija omogućava upotrebu od jedne do pet mlaznica istovremeno, što znači da možete birati između manje intenzivnog ili veoma snažnog vlaženja prostora u zavisnosti od temperature i vlage u vazduhu.

  Kombinacija vode i pare pruža prirodan način za osveženje prostorije, što je ne samo prijatno već i korisno za vaše zdravlje. Vlaženje vazduha može pomoći u ublažavanju suvog grla, nadraženih sinusa i opšte nelagode koju može uzrokovati suvi vazduh, posebno u zatvorenim prostorima ili tokom dugih perioda korišćenja klime.

  Mini klima sa pet mlaznica vodene pare je praktična opcija za sve koji žele da unesu svežinu i udobnost u svoj svakodnevni život. Bez obzira da li je u pitanju vaša kancelarija, spavaća soba ili prostor na otvorenom, ovaj uređaj će osigurati da imate optimalne uslove za boravak tokom svih godišnjih doba, pružajući vam prijatnu atmosferu i osveženje gde god da se nalazite.

 4. Dozer za vodu:

  Mini klima je dizajnirana da pruži optimalnu efikasnost i udobnost korisnicima, posebno u pogledu kapaciteta vode i mogućnosti dodavanja leda za dodatno rashlađivanje vazduha. Ovaj uređaj može držati do 600ml vode, što je dovoljno za neprekidno rastakanje pare i osveženje vazduha tokom dugih perioda, čak do 12 sati na najnižoj brzini ventilatora.

  Dodavanjem leda u rezervoar za vodu, Mini klima transformiše vodu u hladnu paru koja se zatim raspršuje kroz mlaznice. Ovo je izuzetno korisno tokom toplih letnjih dana kada želite brzo rashlađivanje prostorije ili trenutno olakšanje od vrućine. Hladna para ne samo da rashlađuje vazduh već i doprinosi opštem osećaju svežine i udobnosti u vašem okruženju.

  Ova funkcionalnost čini Mini klimu ekonomičnom opcijom za svakodnevnu upotrebu, jer vam omogućava da uživate u prijatnom okruženju bez potrebe za čestim dopunjavanjem vode ili manipulacijom uređaja.

  Jednostavno dodavanje leda omogućava vam da maksimalno iskoristite rashlađujuće svojstvo vode, čineći Mini klimu savršenim rešenjem za sve koji traže efikasno i praktično rešenje za borbu protiv letnjih vrućina.

  Uz Mini klimu, možete biti sigurni da će vaš prostor uvek biti osvežen i udoban, pružajući vam optimalne uslove za rad, odmor ili opuštanje u svakom trenutku.

 5. LED osvetljenje: Na vrhu lampe se nalazi LED svetlo koje može menjati boje u sedam različitih nijansi. Ovo ne samo da doprinosi estetici uređaja, već stvara i prijatnu atmosferu u prostoru.

Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj , vodena para

 1. Napajanje i mobilnost: Uređaj se napaja preko USB kabla koji dolazi u kompletu, omogućavajući vam da ga koristite sa bilo kojeg mesta gde imate pristup USB izvoru napajanja. Takođe, može se napajati i preko eksterne baterije, čime je potpuno mobilan i idealan za putovanja ili korišćenje na otvorenom.
 2. Tajmer: Dodatna funkcija tajmera omogućava vam da podešavate vreme rada uređaja prema vašim potrebama, što čini korišćenje još praktičnijim.
Rashladni uređaj koji će vam olakšati svaki dan

 

Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj sa vodenom parom i led lampom je vaš savršeni rashladni uređaj za sve prilike. Otvorite rezervoar, dodajte vodu ili vodu s ledom, priključite USB kabal i podesite jačinu ventilatora i mlaznica sa parom jednostavnim pritiskom na dugme. Uživajte u trenutnom osveženju bez obzira na to gde se nalazite, uz Mini klimu koja je dizajnirana da vam pruži maksimalnu udobnost i efikasnost.

Vodena para za prirodno rashlađivanje i osveženje

Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj , vodena para

Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj sa vodenom parom i led lampom je inovativni uređaj koji koristi vodenu paru za stvaranje prirodnog rashlađenja i osveženja u vašem prostoru. Jednostavno otvorite rezervoar, sipajte vodu ili dodajte led, zatim povežite USB kabal i podesite mlaznice sa parom da biste uživali u optimalnom komforu. Ova tehnologija omogućava prilagodljivo rashlađivanje koje je idealno za sve okoline, čineći Mini klimu savršenim izborom za udobnost tokom celog dana.

Korišćenje Mini klime je jednostavno i intuitivno, omogućavajući vam da brzo i efikasno rashladite svoj prostor. Evo koraka koje treba slediti da biste maksimalno iskoristili svoj uređaj:

 1. Otvorite uređaj: Počnite tako što ćete otvoriti rezervoar za vodu na Mini klimi. Ovo se obično radi podizanjem poklopca ili skidanjem gornjeg dela uređaja, u zavisnosti od modela.
 2. Sipajte vodu ili vodu sa ledom: Nakon što otvorite rezervoar, sipajte do 600ml vode u unutrašnjost uređaja. Ako želite dodatno rashlađivanje, možete dodati kockice leda u vodu.
 3. Povežite USB kabal sa napajanjem: Uključite Mini klimu tako što ćete povezati USB kabal koji dolazi uz uređaj sa odgovarajućim izvorom napajanja. To može biti USB port na računaru, laptopu, eksternoj bateriji ili drugom USB adapteru.
 4. Podesite jačinu ventilatora: Na uređaju ćete pronaći dugmiće ili prekidače koji vam omogućavaju da podesite jačinu ventilatora. Obično postoje tri brzine ventilatora (niska, srednja, visoka), tako da možete izabrati željenu brzinu u zavisnosti od toga koliko rashlađivanja vam je potrebno.
 5. Podesite mlaznice sa parom: Takođe ćete na uređaju pronaći dugmiće ili prekidače za podesavanje mlaznica sa parom. Ovi prekidači omogućavaju vam da aktivirate željeni broj mlaznica (od jedne do pet) i tako podešavate intenzitet ispuštanja vodene pare.

Nakon što ste izvršili ove korake, Mini klima 600, prenosivi rashladni uređaj sa vodenom parom i led lampom će početi sa radom i pružati osveženje u prostoru. Uživajte u svežini i udobnosti koju vam pruža ovaj praktičan uređaj, bilo da ste kod kuće, na poslu ili na putovanju.

Mini klima sa vodenom parom, LED osvetljenjem i funkcijom aroma difuzera je sveobuhvatan uređaj koji pruža osveženje, udobnost i estetiku u jednom. Idealna je opcija za sve koji traže efikasan način da se rashlade i stvore prijatna atmosfera bilo gde i bilo kada. Nabavite svoju Mini klimu danas i uživajte u maksimalnom komforu tokom celog leta!

Ukoliko su vam potrebne i zaštite od sunca, pogledajte našu  TENDU ili SUNCOBRANE

Proizvođač

Boj Komerc doo Beograd uvoznik

Korpa