fbpx

Sklopivi baštenski paviljon 3×3

, ,

Sklopivi baštenski paviljon 3×3

12,900.00 rsd 10,750.00 rsd bez PDV

Sklopivi baštenski paviljon 3×3

Dimenzije: 3×3 m
Maksimalna visina: 250 cm

Dimenzije sklopljenog : 19,5 x 19,5 x 147 cm
Vodootporna cerada
Metalna konstrukcija

Sklopivi baštenski paviljon 3×3 – savršen za uživanje!

Paviljon za Dvorište

Sklopivi baštenski paviljon 3x3 , paviljon za dvorište, sklopivi paviljon, paviljon sa ceradom

Želite li da vaš prostor za odmor ili proslave postane elegantan i funkcionalan? Naš sklopivi baštenski paviljon 3×3 je idealno rešenje. Ovaj paviljon ne samo da pruža efikasan zaklon od sunca i kiše, već i dodaje estetsku vrednost vašem dvorištu, čineći ga prijatnijim mestom za boravak i okupljanje.

Sa njim ćete uživati u svakom trenutku provedenom napolju, bilo da organizujete proslave ili jednostavno želite miran kutak za opuštanje.

Sklopivi Paviljon

Sklopivi baštenski paviljon 3x3 , paviljon za dvorište, sklopivi paviljon, paviljon sa ceradom

Sklopivi paviljon predstavlja izuzetno praktično rešenje za sve koji žele fleksibilnost i efikasnost pri postavljanju i uklanjanju skloništa. Ovaj paviljon se jednostavno i brzo sastavlja, bez potrebe za alatom ili posebnim veštinama, što ga čini idealnim za razne prilike – od spontanih okupljanja do planiranih proslava.

Njegova praktičnost se ogleda i u lakoći sa kojom se može rasklopiti i spakovati. Kada nije u upotrebi, paviljon zauzima minimalno prostora, što olakšava njegovo skladištenje. Bez obzira da li ga koristite redovno ili povremeno, ovaj sklopivi paviljon će vam uvek biti pri ruci, spreman da vam pruži zaklon i estetski doprinos vašem prostoru.

Njegova kompaktna veličina kada je sklopljen omogućava vam da ga lako smestite u garažu, šupu ili bilo koji drugi prostor za skladištenje, bez narušavanja urednosti i funkcionalnosti vašeg doma.

Paviljon sa Ceradom

Sklopivi baštenski paviljon 3x3 , paviljon za dvorište, sklopivi paviljon, paviljon sa ceradom

Paviljon sa ceradom nudi vrhunsku zaštitu od svih vremenskih uslova, omogućavajući vam da bezbrižno uživate na otvorenom bez obzira na vremenske prilike.

Vodonepropusna cerada garantuje da će vaše proslave i okupljanja biti sigurne i suve čak i tokom kišnih dana. Ova cerada je dizajnirana tako da sprečava prodiranje vode, pružajući pouzdan zaklon za vas i vaše goste.

Pored zaštite od kiše, cerada efikasno blokira sunčeve zrake, stvarajući prijatnu senku koja omogućava udoban boravak na otvorenom tokom vrelih, sunčanih dana.

Ovaj paviljon sa ceradom ne samo da povećava funkcionalnost vašeg dvorišta, već i dodaje estetski element, čineći vaš eksterijer lepšim i prijatnijim za boravak. Bez obzira da li planirate intimni porodični ručak ili veće slavlje, ovaj paviljon će osigurati da svi uživaju u udobnosti i zaštiti, bez obzira na vremenske uslove.

Kvalitetna Izrada i Lako Sastavljanje

Naš Sklopivi baštenski paviljon 3×3 je izrađen od vrhunskih materijala, obezbeđujući dugotrajnost i pouzdanost u svim vremenskim uslovima. Konstrukcija paviljona je napravljena od visokokvalitetnog metala, koji pruža izvanrednu stabilnost i otpornost na habanje. Metalna konstrukcija je pažljivo dizajnirana da izdrži i najzahtevnije vremenske uslove, osiguravajući da vaš paviljon ostane čvrst i stabilan tokom cele godine.

Cerada koja pokriva Sklopivi baštenski paviljon 3×3 je izrađena od izdržljivog, vodonepropusnog materijala, koji efikasno štiti od kiše i sunca. Ovaj materijal je otporan na cepanje i UV zračenje, što garantuje dugovečnost i estetski izgled paviljona kroz vreme.

Sastavljanje našeg paviljona je neverovatno jednostavno i brzo. Potrebno je samo nekoliko minuta da ga izvadite iz kutije i pripremite za upotrebu. Prvo, razvucite metalnu konstrukciju i postavite je na željeno mesto. Zatim, zaključajte osigurače kako biste obezbedili stabilnost konstrukcije. Nakon toga, postavite središnju šipku koja drži ceradu na mestu. Konačno, navucite ceradu preko konstrukcije i pričvrstite je pomoću čičak trake. Visinu nogica možete lako podesiti, s maksimalnom visinom od 250 cm, što omogućava prilagođavanje vašim potrebama i preferencijama.

Zahvaljujući ovoj jednostavnoj i efikasnoj proceduri, vaš paviljon će biti spreman za upotrebu za tren oka. Kada vam više nije potreban, sklapanje je jednako jednostavno, omogućavajući vam da ga brzo i lako spakujete i odložite. Naš paviljon je idealan za sve koji traže pouzdano i praktično rešenje za zaštitu i ulepšavanje svog dvorišta.

Prednosti Našeg Paviljona

Sklopivi baštenski paviljon 3x3 , paviljon za dvorište, sklopivi paviljon, paviljon sa ceradom

Naš sklopivi baštenski paviljon donosi brojne prednosti koje će unaprediti vaš eksterijer i omogućiti vam da uživate na otvorenom bez obzira na vremenske uslove. Evo detaljnijeg pregleda ključnih prednosti:

Zaklon od Sunca i Kiše

Bez obzira na vremenske uslove, naš paviljon obezbeđuje pouzdan zaklon. Vodonepropusna cerada osigurava da vi i vaši gosti ostanete suvi i zaštićeni tokom kišnih dana, omogućavajući vam da nastavite sa vašim aktivnostima bez prekida.

Tokom vrelih, sunčanih dana, paviljon pruža prijatan hlad, štiteći vas od štetnih UV zraka i omogućavajući udoban boravak na otvorenom. Bilo da organizujete porodični ručak, dečji rođendan, ili jednostavno želite da se opustite sa knjigom, naš paviljon stvara idealne uslove za sve vaše aktivnosti.

Estetski Lepo Sređeno Dvorište

Pored funkcionalnosti, naš paviljon doprinosi i estetskoj vrednosti vašeg dvorišta. Dizajniran sa pažnjom prema detaljima, paviljon se uklapa u svaki ambijent, dodajući notu elegancije i sofisticiranosti. Njegova čvrsta metalna konstrukcija i elegantna cerada čine ga vizuelno atraktivnim dodatkom vašem eksterijeru.

Bez obzira da li ga postavite pored bazena, u vrtu, ili na travnjaku, paviljon će transformisati vaš prostor u prelepo i funkcionalno okruženje. Ovaj estetski doprinos ne samo da će vas zadovoljiti, već će impresionirati i vaše goste, stvarajući prijatan ambijent za sve vrste okupljanja.

Naš sklopivi baštenski paviljon je savršen spoj funkcionalnosti i estetike, osiguravajući vam maksimalnu korist i užitak. Sa njim ćete imati lepo sređeno dvorište koje pruža zaklon i udobnost, bez obzira na vremenske uslove.

Način Upotrebe

Korišćenje našeg paviljona je jednostavno:

  1. Izvadite Sklopivi baštenski paviljon 3×3 iz kutije.
  2. Razvucite konstrukciju za manje od minuta.
  3. Zaključajte osigurače.
  4. Postavite središnju šipku koja drži ceradu.
  5. Navucite ceradu preko konstrukcije i pričvrstite je čičak trakom.
  6. Podesite visinu nogica na željenu visinu, maksimalno do 250 cm.

Kada završite s korišćenjem, paviljon se jednako lako sklapa i zauzima minimalno mesta.

Sklopivi baštenski paviljon 3x3 , paviljon za dvorište, sklopivi paviljon, paviljon sa ceradom Sklopivi baštenski paviljon 3x3 , paviljon za dvorište, sklopivi paviljon, paviljon sa ceradom Sklopivi baštenski paviljon 3x3 , paviljon za dvorište, sklopivi paviljon, paviljon sa ceradom

Naši zadovoljni korisnici dele svoja pozitivna iskustva o sklopivom baštenskom paviljonu 3×3. Evo šta oni kažu:

Ulepšano Dvorište

„Ovaj paviljon je potpuno transformisao naše dvorište! Pre nego što smo ga kupili, dvorište je bilo obično i neprivlačno. Sada, zahvaljujući elegantnom dizajnu paviljona, naš prostor za odmor je savršen. Redovno ga koristimo za porodične okupljanja i prijateljske susrete. Prijatelji su oduševljeni izgledom i funkcionalnošću, a mi uživamo u svakom trenutku provedenom napolju.” – Marko P.

Sklonište za Parkiranje

„Kupili smo paviljon sa namerom da ga koristimo kao sklonište za parkiranje automobila. Vodonepropusna cerada pruža odličnu zaštitu od kiše i sunca, a lakoća postavljanja je za svaku pohvalu. Svako jutro sa lakoćom parkiram automobil ispod paviljona, znajući da je zaštićen od svih vremenskih uslova. Takođe, kada nam automobil nije ispod, paviljon koristimo za druge aktivnosti na otvorenom.” – Ana S.

Proslave na Otvorenom

„Paviljon je bio savršen za proslavu rođendana moje ćerke. Organizovali smo zabavu na otvorenom i zahvaljujući paviljonu, nismo morali da brinemo o vremenskim uslovima. Gosti su bili oduševljeni, a mi smo uživali bez brige o kiši ili prejakom suncu. Paviljon je postao centralno mesto za sve naše buduće proslave i okupljanja.” – Ivan M.

Zaklon za Bazen

„Postavili smo paviljon iznad bazena i sada uživamo u plivanju bez direktnog izlaganja suncu. Deca vole da se igraju u bazenu, a mi smo mirni jer su zaštićeni od štetnih UV zraka. Paviljon pruža prijatnu senku i dodatnu zaštitu, što nam omogućava da više vremena provodimo napolju tokom leta.” – Jelena T.

Dodatni Hlad za Unuke

„Kada mi dođu unučići, paviljon koristim za dodatni hlad u dvorištu. Deca se igraju ispod njega, a ja sam mirna jer su zaštićeni od sunca. Paviljon se lako postavlja i sklapa, što mi omogućava da brzo obezbedim sigurno i prijatno mesto za unuke. Postao je neizostavan deo našeg dvorišta i svima bih ga preporučila.” – Milica R.

Naš Sklopivi baštenski paviljon 3×3 dokazano zadovoljava različite potrebe i doprinosi lepoti i funkcionalnosti svakog dvorišta, pružajući pouzdanu zaštitu i estetsku vrednost.

Kupite naš sklopivi baštenski paviljon 3×3 što pre i obezbedite sebi i svojim najmilijima hlad i zaklon svuda i u svakom trenutku!

Ukoliko su vam potrebne još neke sitnice za dekoraciju vašeg prostora ili proslava, pogledajte OVDE

 

 

 

 

Proizvođač

Zemlja porekla Turska, uvoznik INNOVATIVE SHOP DOO BEOGRAD

Korpa