fbpx

Kutija za nakit sa ogledalom h12

,

Kutija za nakit sa ogledalom h12

890.00 rsd 742.00 rsd bez PDV

Kutija za nakit sa ogledalom
Šifra artikla: NMDD10
Dimenzije: fi 11cm h 12cm
Dubina svake fioke 3cm
Kutija za nakit sa ogledalom , stalak za nakit
Šifra proizvoda: NMDD10 Kategorije: ,
Kutija za nakit sa ogledalom h12- Savršeno Rešenje za Organizaciju Vašeg Nakita

 

U modernom svetu, gde je svaki detalj važan, pronalaženje idealnog mesta za čuvanje nakita može biti izazovno. Uz našu novu Kutiju za Nakit sa Ogledalom, taj problem postaje prošlost.

 

Dimenzija fi 11cm i visine 12cm, ova elegantna kutija je kompaktna, ali izuzetno funkcionalna. Ona nije samo prostor za čuvanje nakita, već i estetski dodatak vašem prostoru zahvaljujući integrisanom ogledalu na poklopcu.

Jedna od ključnih karakteristika ove kutije je njena praktičnost. Svaka fioka ima dubinu od 3cm, pružajući dovoljno prostora za različite komade nakita, poput prstenja, narukvica, ili minđuša. S obzirom na to da svaka fiočica može da se otvori na levu ili desnu stranu istovremeno, pristup vašem nakitu je olakšan, omogućavajući vam brz i jednostavan izbor.

Što se tiče unutrašnjosti, neklizajuće podloge su pažljivo dizajnirane kako bi osigurale da vaš nakit uvek ostane na svom mestu. Nema više gužvanja ogrlica ili izgubljenih minđuša. Sada možete čuvati i organizovati svoj nakit sa lakoćom i bez stresa.

Naša Kutija za Nakit sa Ogledalom ne samo da zadovoljava vaše potrebe za organizacijom, već i ističe vašu sofisticiranost i stil. Bilo da je to za vaš lični prostor ili kao poklon voljenoj osobi, ova kutija je savršen izbor za sve ljubitelje nakita.

Uzmite kontrolu nad svojim nakitom i unesite dodir elegancije u svoj prostor uz našu Kutiju za Nakit sa Ogledalom.

Stalak za nakit koji vam omogućava savršenu organizaciju!

Kutija za nakit sa ogledalom , stalak za nakit

Postoje mnogi razlozi zbog kojih je odlično imati kutije za nakit, a neki od njih uključuju:

 

  1. Organizacija: Kutije za nakit pružaju organizovan prostor za čuvanje svih vaših dragocenih komada nakita. Bez obzira da li su to prstenje, ogrlice, narukvice ili minđuše, kutija za nakit omogućava vam da sve držite na jednom mestu i lako pristupate svom nakitu kada vam je potreban.
  2. Zaštita: Kutije za nakit pružaju zaštitu vašem nakitu od oštećenja, grebanja ili gubitka. Kada su vaši komadi smješteni u kutiji, manja je verovatnoća da će doći do njihovog oštećenja ili gubitka usled nepažnje ili slučajnih udaraca.
  3. Očuvanje kvaliteta: Neki materijali od kojih su napravljeni nakit, poput srebra ili zlata, mogu potamniti ili izgubiti sjaj ako su izloženi vazduhu ili vlazi. Kutija za nakit može pomoći u zaštiti vašeg nakita od ovih faktora, čuvajući ih u suvom i zaštićenom okruženju.
  4. Estetski dodatak: Kutije za nakit često su dizajnirane tako da budu estetski privlačne i mogu dodati dekorativni dodir vašem prostoru. Bilo da je to elegantna drvena kutija, luksuzna kožna kutija ili moderna metalna kutija, ona može dodati stil i eleganciju vašem prostoru.
  5. Praktičnost putovanja: Ako putujete često, kutija za nakit može biti neophodan dodatak vašem prtljagu. Omogućava vam da organizovano i sigurno čuvate svoj nakit tokom putovanja, sprečavajući ga da se zapetlja ili ošteti.

Ukratko, kutije za nakit su odličan način da organizujete, zaštitite i ulepšate svoj nakit, čineći ga lako dostupnim i čuvajući ga u optimalnom stanju.

Kutija za nakit sa ogledalom , stalak za nakit

Ukoliko su vam potrebne još neke kutije za odlaganje, pogledajte OVDE 

Proizvođač

Zemlja Porekla Turska, uvoznik za Srbiju Kovplast, KG, Srbija

Korpa