fbpx

JEDNOROG VIŠENAMENSKI FIOKAR DECO SA APLIKACIJOM SA ČETIRI FIOKE I TOČKIĆIMA

, ,

JEDNOROG VIŠENAMENSKI FIOKAR DECO SA APLIKACIJOM SA ČETIRI FIOKE I TOČKIĆIMA

2,690.00 rsd 2,242.00 rsd bez PDV

VIŠENAMENSKI FIOKAR DECO SA APLIKACIJOM SA ČETIRI FIOKE I TOČKIĆIMA JEDNOROG

Dimenzije: h72,5 x 29 x 39cm
Plastični fiokar sa 4 transparentne fioke i točkićima namenjen za odlaganje raznih stvari u domaćinstvu.
Ako imate potrebu za odlaganjem igračaka, stvari, peškira i slično, ovaj fiokar je odličan.
Veoma je mobilan, lako se sastavlja i otporan na vlagu. 

Besplatna dostava za ovaj proizvod

Dostupnost: Na zalihama

Višenamenski Fiokar Deco sa Aplikacijom – Praktično i Šarmantno Rešenje za Dečije Sobe!

 

 

Upoznajte našu plastičnu komodu sa aplikacijom – Višenamenski Fiokar Deco sa Četiri Fioka i Točkićima u neodoljivom dizajnu jednoroga. Ovaj funkcionalan komad nameštaja dimenzija h72,5 x 29 x 39cm unaprediće organizaciju u vašem domu na jedinstven način.

Funkcionalnost: Višenamenski Fiokar Deco donosi praktičnost u svaki dom. Sa četiri prostrane transparentne fioke i točkićima, ovaj fiokar je idealan za odlaganje igračaka, stvari, peškira i drugih predmeta u domaćinstvu. Njegove dimenzije omogućavaju jednostavno smeštanje u različite prostorije.

 

Fiokar sa točkićima – pomeranje nikad nije bilo lakše!

 

 

Praktičnost: Mobilnost je ključna prednost ovog fiokara. Lako se sastavlja, otporan je na vlagu, i veoma je lak za održavanje. Prednja aplikacija sa fioke je izlivena zajedno sa plastikom, što znači da nije obična nalepnica i neće se slučajno oguliti. Fiokar možete prati i pod tušem, čineći održavanje brzim i jednostavnim.

 

Dečiji Dizajn: Ovaj Fiokar sa Fioke savršen je za dečije sobe zahvaljujući svojoj jedinstvenoj aplikaciji u dezenu jednoroga. Sa očaravajućim detaljima, ovaj fiokar nije samo praktičan, već i doprinosi estetici prostora. Idealan je za odlaganje igračaka, odeće i drugih dečijih stvari.

Fiokar sa 4 fioke – Savršen način za organizaciju prostora u vašem domu.

 

Višenamenski fiokar, Fiokar sa 4 fioke , Dečiji fiokar, Fiokar sa točkićima

Naš Fiokar sa Fioke predstavlja optimalno rešenje za organizaciju prostora u vašem domu. Sa četiri prostrane fioke, ovaj funkcionalan komad nameštaja pruža vam mogućnost da smestite i organizujete različite stvari, od igračaka do sitnica koje želite držati na dohvat ruke. Transparentne fioke omogućavaju vam da brzo pronađete željene predmete, čineći svakodnevni život organizovanijim i efikasnijim.

Dečiji Fiokar: Sa šarmantnim dizajnom jednoroga, oduševiće mališane i doprineti veselijem ambijentu.

 

Višenamenski fiokar, Fiokar sa 4 fioke , Dečiji fiokar, Fiokar sa točkićima

 

Dizajniran sa pažnjom prema dečijim potrebama, naš Dečiji Fiokar sa šarmantnim detaljima jednoroga čini svaki prostor magičnim i zabavnim. Deca će uživati u organizaciji svojih stvari uz očaravajući dizajn, stvarajući veselo okruženje u kojem će se osećati inspirisano i srećno.

Fiokar sa Točkićima: Mobilnost na dohvat ruke – pomerajte ga lako po prostoriji bez napora.

 

Fiokar sa Točkićima donosi neverovatnu mobilnost u vaš dom. Zahvaljujući točkićima, možete lako pomerati fiokar po prostoriji bez ikakvih napora. Ova praktična karakteristika čini ga savršenim rešenjem za dinamične domove, omogućavajući vam da brzo prilagodite raspored stvari prema potrebama i promenama u prostoru.

Idealno za Dečije Sobe: Aplikacija u dezenu jednoroga čini ovaj fiokar savršenim dodatkom za dečije sobe.

Naš Fiokar sa Aplikacijom u dezenu jednoroga nije samo praktičan već i estetski dopadljiv. Sa ovom jedinstvenom aplikacijom, ovaj fiokar postaje idealan dodatak dečijim sobama. Osim što doprinosi organizaciji, stvara i inspirativno okruženje koje će podstaći maštovitu igru i kreativnost kod dece.

Uz Višenamenski Fiokar Deco, praktičnost, stil i organizacija postaju jednostavni i zabavni. Nabavite ga već danas i unapredite funkcionalnost svojeg doma uz dodir šarma jednoroga!

Višenamenski fiokar, Fiokar sa 4 fioke , Dečiji fiokar, Fiokar sa točkićima

 

Za veću ponudu fiokara, kliknite OVDE 

 

Težina 4.00000000 kg
Korpa