fbpx

Korpa za prljav veš BIANCA 40L

Korpa za prljav veš BIANCA 40L

1,320.00 rsd 1,100.00 rsd bez PDV

Korpa za veš zapremine 40L Bianca

Šifra proizvoda: MSP882 Kategorija:

Korpa za prljav veš BIANCA 40L

Dimenzije: h52 x 29 x 38cm
Zapremina: 40L
Potpuni novi dizajn, korpa ima savršen dizajn koji potpomaže provetravanju veša.

Materijal pp

Korpa za prljav veš BIANCA zapremine 40 litara sa dimenzijama h52 x 29 x 38cm ima novi dizajn koji olakšava provetravanje veša. Izrađena je od materijala pp (polipropilen), što je često korišćen materijal za ovakve vrste korpi. Evo nekoliko primera primene i kapaciteta, kao i načina održavanja:

  1. Svakodnevna upotreba: Ova korpa je idealna za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu. Možete u nju stavljati dnevni prljavi veš, kao što su majice, čarape, donje rublje i slično. Sa zapreminom od 40 litara, korpa može lako držati veš za jedan do dva dana, u zavisnosti od potreba.
  2. Pojedinačna organizacija veša: Korpu možete koristiti za organizaciju veša po boji, vrsti tkanine ili po članovima porodice. Na primer, možete imati jednu korpu za beli veš, drugu za tamni veš, ili čak po jednu za svakog člana porodice.
  3. Ventilacija odeće: Dizajn korpe, koji je prilagođen za bolje provetravanje, pomaže u očuvanju svežine odeće i sprečava neprijatne mirise. Ovaj aspekt posebno doprinosi održavanju higijene.
  4. Estetski dodatak prostoru: Sa potpunim novim dizajnom, korpa može biti i estetski dodatak prostoru. Njene dimenzije su takve da se lako može uklopiti u kupatilo, vešeraj ili bilo koji drugi prostor u domu.

Što se tiče održavanja:

  • Čišćenje korpe: Održavanje je jednostavno, možete koristiti vlažnu krpom ili sunđer sa blagim deterdžentom kako biste očistili spoljnu površinu korpe.
  • Provetravanje i sušenje: Ako primetite da je potrebno, povremeno iznesite korpu na otvoreno radi provetravanja i sušenja.
  • Održavanje materijala pp: Pratite uputstva proizvođača o održavanju materijala pp kako biste produžili trajnost korpe i očuvali njen originalni izgled.

Ova korpa predstavlja praktično i stilizovano rešenje za organizaciju prljavog veša u vašem domu.

Težina 3.00000000 kg
BOJA OPŠTE

, , ,

Proizvođač

Proizvođač: Miskone plast doo Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa