fbpx

Korpa za prljav veš sa poklopcem SANJA Velika

,

Korpa za prljav veš sa poklopcem SANJA Velika

1,490.00 rsd 1,242.00 rsd bez PDV

Korpa za veš od 50L

Besplatna dostava za ovaj proizvod

Šifra proizvoda: SI1039 Kategorije: ,

Korpa za prljav veš sa poklopcem SANJA Velika

Dimenzije: š41 x d32 x v58cm / 50L

Korpa je sva šupljikava što znači da se veš u njoj neće “ubuđati” ako prenoći.

Kako joj je zapremina 50L to znači da je sasvim dovoljna za jednu četvoročlanu porodicu na dnevnom ili dvodnevnom nivou.

Možete je koristiti i za odlaganje drugih stvari u vašem domaćinstvu. Mnogi je koriste čak i kao za smeće ako u nju prethodno pstavite kesu za smeće.

Multifunkcionalna korpa za ves .

Pogodna za kupatilo, ostavu…

Korpa za prljav veš sa poklopcem dimenzija š41 x d32 x v58cm i zapreminom od 50 litara ima sasvim dovoljno prostora za četvoročlanu porodicu na dnevnom ili dvodnevnom nivou. Evo nekoliko primera primene i kapaciteta:

  1. Sveža odeća: Možete koristiti korpu za odlaganje čiste, sveže oprane odeće dok je ne pospremite u ormar ili komodu. U nju može stati veća količina složene odeće, kao što su majice, pantalone i donje rublje.
  2. Svakodnevni veš: Za dnevno odlaganje prljave odeće, uključujući majice, čarape, donje rublje i kratke pantalone, korpa će vam pružiti dovoljno prostora, a poklopac će pomoći u održavanju urednosti.
  3. Posteljina i peškiri: Ako korpu koristite za odlaganje posteljine i peškira, možete u nju staviti nekoliko jastučnica, plahti, peškira i drugih tekstila. Ovo je korisno kada se pripremate za pranje većih komada rublja.
  4. Dečija odeća: Ako imate decu, korpa može poslužiti za odlaganje dečije odeće. U nju možete staviti majice, pantalone, pidžame i druge odevne predmete.

Što se tiče održavanja:

  • Čišćenje korpe: Korpu možete očistiti vlažnom krpom ili sunđerom kako biste uklonili prašinu ili prljavštinu. Ako je potrebno, možete koristiti blagi deterdžent.
  • Provetravanje: S obzirom na šuplju strukturu korpe, dobra je praksa povremeno je izložiti vazduhu kako bi se omogućilo provetravanje i sprečilo zadržavanje neprijatnih mirisa.
  • Održavanje poklopca: Ako je poklopac odvojiv, možete ga povremeno oprati sapunicom i vodom. Proverite uputstva proizvođača za posebne preporuke o čišćenju.

Pravilno održavanje će produžiti trajnost korpe i očuvati higijenske uslove za vaš veš.

Težina 0.20000000 kg
Dimenzije 41.0 × 32.0 × 58.0 cm
Boja

, , , , , , , ,

Proizvođač

Proizvodnja Sanja ippi, Stara Pazova,Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa