fbpx

Držač za sapun 10×15 DIAMOND

,

Držač za sapun 10×15 DIAMOND

90.00 rsd 75.00 rsd bez PDV

Držač za sapun 10×15 Diamond

Dimenzije : 10x15x2,6cm

Moderno postolje za sapun, postoji mogućnost da se dokupi još elemenata u istom dizajnu.

Šifra proizvoda: pdbgh081122 Kategorije: , Oznake: ,

Držač za sapun 10×15 DIAMOND – elegancija i pratkičnost

 

 

Tražite savršen dodatak za vaše kupatilo? Upoznajte se s našim novim Držačem za sapun 10×15 Diamond! Ovo elegantno postolje za sapun donosi dodir luksuza i praktičnosti u vašu svakodnevnu rutinu. Dostupan je u različitim bojama, pružajući vam mogućnost da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem ukusu i stilu kupatila.

 

Držač za sapun 10x15 , postolje za sapun

Moderan dizajn Držača za sapun 10×15 Diamond ističe se jednostavnim linijama i sofisticiranom estetikom, čineći ga savršenim dodatkom za bilo koje moderno kupatilo. Osim što pruža sigurno mesto za vaš sapun, ovo postolje je i izraz stila i elegancije.

 

 

Držač za sapun 10x15 , postolje za sapun

 

Ali, zašto je sapun važan? Pored osnovne higijenske funkcije, sapun ima bogatu istoriju i zanimljive činjenice koje možda niste znali. Na primjer, sapun se koristi već hiljadama godina i njegova proizvodnja se razvijala kroz vekove, od jednostavnih sastojaka do savremenih formula koje su efikasne i blage za kožu.

 

Jeste li znali da pranje ruku sapunom i vodom nije samo rutinski postupak, već je i ključni korak u održavanju higijene i sprečavanju širenja bolesti? Redovno pranje ruku može smanjiti rizik od prenošenja različitih infekcija i bakterija, čineći sapun neophodnim proizvodom u svakom domu.

 

Kada je u pitanju vaše kupatilo, Držač za sapun 10×15 Diamond je ne samo funkcionalan komad, već i estetski privlačan dodatak koji će unaprijediti izgled vašeg prostora. Bez obzira da li birate klasičnu belu, smirenu pastelnu nijansu ili hrabriju boju koja će dodati dozu živosti vašem kupatilu, sigurno ćete pronaći savršen ton koji odgovara vašim željama i potrebama.

 

Držač za sapun 10x15 , postolje za sapun

Postolje za sapun novih generacija!

 

Držač za sapun 10x15 , postolje za sapun

Neka vaše kupatilo zasija sa stilom uz Držač za sapun 10×15 Diamond. Odaberite svoju boju i dodajte ovaj praktični komad koji će istovremeno unaprijediti estetiku vašeg prostora i olakšati vašu svakodnevnu rutinu pranja ruku. Jer, kada spojite funkcionalnost, stil i higijenu, dobijete savršeno uravnoteženo kupatilo koje će oduševiti sve koji ga koriste.

 

Ukoliko vam je potreban ceo set, kliknite OVDE

Ukoliko vam je potreban držač za tečni sapun, kliknite OVDE

Ukoliko vam je potreban držač za četkice, kliknite OVDE

 

Boja

, , , , , ,

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Možda će vam se svideti …

Korpa