fbpx

Dozer za sapun 500 ml Diamond

, ,

Dozer za sapun 500 ml Diamond

200.00 rsd 167.00 rsd bez PDV

Dozer za sapun 500 ml DIAMOND

Dimenzije 9x9xh16,5cm

Postoji mogućnost formiranja seta.

Šifra proizvoda: pdbgh081120 Kategorije: , , Oznake: ,

Dozer za sapun 500 ml DIAMOND – Uvek Pravo Na Meti Čistoće!

 

 

Jeste li ikada sanjali o tome da vaše pranje ruku bude prava umetnost? Sa Dozerom za sapun 500 ml DIAMOND, vaše želje postaju stvarnost! Ovaj fantastični Dozer ne samo da donosi savršenu dozu čistoće već i unosi dozu luksuza u vaš svakodnevni ritual pranja ruku.

Dozer za sapun 500 ml, dispanzer za tečni sapun

Kako ga koristiti? Pa, to je jednostavno kao što je brojanje ovaca pre spavanja (ili koliko god pokušavali, ako vam to nije uspelo). Samo pritisnite Dozer, i kao iz čarobne škrinje, vaš sapun će izroniti spremno da vaše ruke obaspe blistavom svežinom. A onda, kao na završnoj slici u filmu, razmažite sapun po rukama i uživajte u ovom magičnom trenutku.

 

Dozer za sapun 500 ml, dispanzer za tečni sapun

Ali, čekajte, postoji više od samog Dozera. Da, kvalitetna plastika koja ga čini otpornim na sve, poput superheroja koji se bori protiv prljavštine! I dizajn? Ah, moderni dizajn koji će vas oduševiti čak i kada se ne koristi. Ako ste fan boja, imamo dobre vesti – Dozer dolazi u velikom izboru boja, tako da možete birati onu koja najbolje odgovara vašem raspoloženju ili kupatilu.

Dozer za sapun 500 ml, dispanzer za tečni sapun

Dispanzer za tečni sapun kao glavni detalj vašeg kupatila!

 

Ali, nije samo stvar u Dozeru, već i u redovnom pranju ruku tečnim sapunom. Znate li da redovno pranje ruku smanjuje šanse da dobijete prehladu, grip ili čak neke egzotične bolesti? Da, tako je, sapun je pravi superheroj u našem svakodnevnom životu. A šta tek reći o trenucima kada je sapun prvi put izmišljen? Zamislite te neustrašive avanturiste koji su se borili protiv prljavštine sa sapunicom kao svojim oružjem. To su bile legendarne bitke!

 

Dozer za sapun 500 ml, dispanzer za tečni sapun

U svakom slučaju, Dozer za sapun 500 ml DIAMOND ne samo da je praktičan, već je i simbol čistoće i luksuza. Dodajte malo magije u vašu rutinu pranja ruku i učinite je nezaboravnom, baš kao što zaslužujete!

Veću ponudu lavabo setova pogledajte OVDE 

Ukoliko vam je potreban ceo set, kliknite OVDE

Za dodatan držač / postolje za sapun kliknite OVDE 

Ukoliko vam je potreban držač za četkice, kliknite OVDE

Boja

, , , , , ,

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Možda će vam se svideti …

Korpa