fbpx

Stalak za saksije i cveće KIVI ZELENI

,

Stalak za saksije i cveće KIVI ZELENI

1,190.00 rsd 992.00 rsd bez PDV

Stalak za saksije – Vaša biljna oaza sa stilom!

Da vam otkrijemo malu tajnu: svaka biljka žudi za svojim trenutkom slave, a naš šarmantni stalak za saksije je prava pozornica na kojoj će se one izblistati!

Kada je reč o visini, ovaj stilizovani čuvar biljaka može da se razmahne do čak 111 centimetara, kad se svi delovi uspravno slože. To je više nego dovoljno prostora za svaku vašu zelenu zvezdu da zablista u punom sjaju.

Svaki od devet okruglih stalkova ima dimenzije koje su pažljivo dizajnirane s merom i stilom – visine od 8 centimetara i radijusa od 16 centimetara, a dubina od samo 7 centimetara. Kako biste saksijama obezbedili ravnotežu, postolje za ovu pozorišnu predstavu biljaka ima dimenzije 34×34 centimetara. Na to postolje možete staviti četiri saksije koje zaslužuju posebno mesto pod svetlima rampe.

Dok vaše biljke zauzimaju svoje pozicije na stalaku, bićete svedoci pravog spektakla. Prve redove zauzimaju pet saksija koje će se popeti na police, gledati prema publici, a čitava predstava će se odigravati na visini očiju – sve zahvaljujući visini od 111 centimetara. Ostale četiri saksije se, naravno, smeštaju na postolju i čine da čitava scena bude upotpunjena.

Dakle, bez obzira da li želite da vaše saksije igraju glavnu ulogu u prostoru ili da budu deo ansambla, naš stalak za saksije je tu da im pruži savršenu kulisu za njihovu priču. Ukrasite svoj prostor s malo drame i zelenog sjaja uz ovaj čarobni stalak za saksije!

Šifra proizvoda: IP434 Kategorije: ,

Nema na zalihama

Stalak za saksije

Savršen stalak, veoma praktičan sa više mogućnosti postavljanja (3-4 kombinacije). Mogu se koristiti kao saksije, a može biti i nosač za vaše već postojeće saksije sa cvećem.

Izuzetno stabilan i čvrst stalak.

Maksimalna visina je 111 cm (kad se postave sve uspravno)
Dimenzije jednog okruglog stalka: h 8 x R16cm (dubina 7cm)
Dimenzije postolja: 34x34cm (na koju se stavljaju stalci)
Na stalak mogu stati 9 saksija, 5 na policama i 4 na postolju.
Stalci se mogu izvlačiti tako da se mogu napraviti drugi oblici.

 

Materijal PP

Zemlja porekla SRBIJA


Težina 2.00000000 kg
Korpa