fbpx

Zebra zavese dezeni

Zebra zavese su popularan dekorativni proizvod za prozore, koji se sastoje od horizontalnih traka tkanine različitih gustoća. Te trake se mogu pomicati nezavisno jedna o drugoj kako bi se kontrolisala svetlost u prostoriji.

Zebra zavese su obično dostupne u različitim bojama i dezenima, tako da se lako mogu uklopiti u gotovo bilo koji interijer. One su takođe dostupne u različitim materijalima, uključujući pamuk, poliester i mešavine vlakana.

Ove zavese se obično montiraju pomoću mehanizma za podizanje i spuštanje, što olakšava korištenje i održavanje.

Zebra zavese su takođe popularne zbog svoje sposobnosti regulisanja prirodne svetlosti koja ulazi u prostoriju, što pomaže u održavanju ugodne temperature i smanjenju troškova grejanja i hlađenja. Takođe, one mogu pružiti dovoljnu dozu privatnosti u prostoriji bez potrebe za potpunim zatvaranjem prozora.

Zebra zavese su izvrsno rešenje za moderne enterijere, ali se takođe mogu koristiti u klasičnijim i tradicionalnijim prostorijama. Ukratko, one su praktičan i stilski dodatak bilo kojem domu.

Održavanje zebra  zavesa je relativno jednostavno. One se mogu očistiti usisavačem ili blagim sredstvom za čišćenje i vodom, paročistačem i sl.

Cena zebra zavesa varira zavisno o materijalu, veličini i proizvođaču, međutim one se  po pravilu su cenovno dostupne i vrlo popularne među kupcima koji žele jednostavno, ali elegantno rešenje za svoj prostor.

 

Korpa