fbpx

Velika Kanta Pedalka 50l OZER

,

Velika Kanta Pedalka 50l OZER

3,690.00 rsd 3,075.00 rsd bez PDV

Velika Kanta Pedalka 50l OZER

Spoljašnje dimenzije kante : 43×43 , visina 57cm

Dimenzije uloška : 33×38 cm, dubina 49 cm

Uložak je izjedna i ima zgodnu dršku za prenošenje.

 

Šifra proizvoda: kv108633 Kategorije: , Oznake: , , ,
Velika Kanta Pedalka 50l OZER – Vaš idealan izbor za higijensko i motivirajuće odlaganje otpada

U današnjem dobu, kada je život brz i često preplavljen raznim informacijama, pažnja koju posvećujemo svakom aspektu našeg života postaje ključna. Moderno domaćinstvo nije samo prostor u kojem živimo, već odraz onoga što jesmo, naših vrednosti, prioriteta i težnji.

U tom kontekstu, često zanemareni objekti u našem domu, poput kante za smeće, mogu postati mnogo više od pukih upotrebničkih predmeta. Mogu postati deo naše svakodnevne misije ka boljem i odgovornijem življenju.

Upravo takav je slučaj sa Velikom kantom pedalka 50l OZER. Nije to samo kanta – to je rešenje koje vam omogućava da na ekološki odgovoran, higijenski i estetski način odlažete svoj otpad.

Njena pažljivo osmišljena struktura i dizajn govore o posvećenosti detaljima. Pedalka na kanti, osim što pruža higijensku prednost, odražava svestranost i prilagodljivost modernog života, gde je svaki trenutak dragocen. Spoljašnji motivacioni natpisi nisu tu samo da uljepšaju izgled, već da nas podsete na važnost inspiracije u svakodnevnim aktivnostima, čak i kada je u pitanju nešto tako jednostavno kao što je odlaganje otpada.

Da zaključimo, Velika kanta pedalka 50l OZER nije samo funkcionalni predmet, već alat koji nam pomaže da svakodnevno živimo u skladu sa našim životnim vrednostima, istovremeno brinući o svom okruženju i inspirišući sebe i druge. U svetu gde se sve brzo menja, važno je pronaći stvari koje nas podsećaju na ono što je zaista važno.

Ključne karakteristike Velike kante pedalka 50l OZER:

1. Dimenzije i zapremina: Sama veličina i struktura kante su pažljivo osmišljene da odgovore potrebama savremenih domaćinstava. Sa spoljašnjim dimenzijama od 43×43 cm i visinom od 57 cm, ova kanta nije samo estetski dopadljiva, već je i izuzetno funkcionalna. Može da primi impresivnih 50l otpada, što je čini idealnom za veće porodice ili one koji žele manje često da prazne kantu. Unutrašnji uložak, sa dimenzijama 33×38 cm i dubinom od 49 cm, predstavlja dodatnu prednost. Zahvaljujući integrisanoj ručki, izvlačenje i čišćenje ovog uloška je jednostavno i efikasno.

2. Dizajn i estetika: U eri kada je dizajn sve, Velika kanta pedalka 50l OZER stoji uz bok s najmodernijim trendovima u enterijeru. Bilo da preferirate minimalističku belu ili sofisticiranu crnu, ova kanta će se s lakoćom uklopiti u vaš prostor. Ali, ono što je zaista čini posebnom jesu motivacioni natpisi na tri strane kante. U svakodnevnom životu, često tražimo inspiraciju na neobičnim mestima, pa zašto ne i na kanti za smeće? Ovi natpisi služe kao podsetnik da svaki aspekt našeg života može biti izvor pozitivnosti i inspiracije.

3. Bezbednost i praktičnost: Osim što je estetski dopadljiva, ova kanta je i izuzetno praktična i bezbedna. Napravljena od robustne plastike koja je dizajnirana da traje, garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Dok je idealna za odlaganje svakodnevnog otpada, važno je napomenuti da nije namenjena za žar ili vrući otpad. Ova specifična karakteristika naglašava pažnju koja je posvećena bezbednosti korisnika, osiguravajući da se kanta koristi na najsigurniji mogući način.

Uz Veliku kantu pedalka 50l OZER, dobijate ne samo funkcionalnost, već i dizajn, bezbednost i inspiraciju – sve u jednom proizvodu. Izaberite kvalitet i inovaciju za vaš dom.

Prednosti Velike kante pedalka 50l OZER:

1. Higijena na prvom mestu: U vreme kada je zdravlje postalo jedan od najvažnijih aspekata svakodnevnog života, higijena u domaćinstvu nikada nije bila važnija. Velika kanta pedalka 50l OZER je dizajnirana sa ovim na umu. Zahvaljujući inovativnoj pedalki, eliminisan je potreban kontakt sa poklopcem, što značajno smanjuje rizik od širenja bakterija i drugih patogena. U praksi, ovo znači da svaki put kada bacate otpad, vaše ruke ostaju čiste, smanjujući potrebu za čestim pranjem ili dezinfekcijom.

2. Eko-friendly: U svetu koji se sve više okreće očuvanju životne sredine, svaki korak ka održivijem životu je od suštinskog značaja. Velika kanta pedalka 50l OZER doprinosi ovom cilju na jednostavan, ali efikasan način. Njena prostrana zapremina smanjuje potrebu za čestim praznjenjem, što zauzvrat smanjuje potrošnju plastičnih kesa. Kada manje puta morate da praznite kantu, koristite manje kesa, čime direktno doprinosite smanjenju plastičnog otpada u okolini.

3. Red i organizacija: Jedna od osnovnih težnji savremenog života je održavanje reda i organizacije u svim aspektima. Velika kanta pedalka 50l OZER je kreirana kako bi vam pomogla da postignete upravo to. Njena prostranost omogućava vam da sortirate otpad sa lakoćom, bez pretrpavanja. Ovaj organizovani pristup ne samo da čini vaš životni prostor čistijim, već i doprinosi mentalnom miru, znajući da je svaki komad otpada na svom mestu.

Uz sve ove prednosti, Velika kanta pedalka 50l OZER postaje nezaobilazan deo svakog domaćinstva koje teži zdravijem, ekološki odgovornijem i organizovanijem načinu života.

Boja

,

Proizvođač

Zemlja Porekla Turska, uvoznik za Srbiju Kovplast, KG, Srbija

Korpa