fbpx

Vaza sa stalkom BELA Ø16

, ,

Vaza sa stalkom BELA Ø16

180.00 rsd 150.00 rsd bez PDV

Vaza sa stalkom BELA Ø16

Dimenzije Ø16 x 29 cm

 

 

Plastična vaza koja će uneti dozu elegancije u Vaš dom!

Dostupna u više boja.

Sve saksije možete pogledati na linku.

Šifra proizvoda: DR10018 Kategorije: , ,

Dostupnost: Na zalihama

Vaza sa stalkom BELA Ø16

Dimenzije Ø16 x 29 cm

 

BELA Ø16 može biti izuzetno korisna i dekorativna za različite vrste bastenskog i kućnog cveća. Njena elegantna pojava i praktična funkcionalnost čine je odličnim izborom za unapređenje estetike bilo koje prostorije ili bašte. Evo nekoliko predloga za korišćenje ove vaze sa stalkom u dekoraciji sa raznim vrstama cveća:

  1. Ruže: Bela vaza sa stalkom može biti savršen izbor za držanje buketa ruža. Ruže su simbol ljubavi i elegancije, a bela vaza naglašava njihovu lepotu i dodaje sofisticiranost aranžmanu.
  2. Orhideje: Orhideje su delikatne i prefinjene biljke koje izgledaju sjajno kada se smeste u visoke vaze. Bela vaza sa stalkom može pružiti dovoljno prostora za njihove korene i dodati notu gracioznosti svakom prostoru.
  3. Tulipani: Za prolećnu atmosferu, tulipani su odličan izbor. Njihova raznolikost boja će se divno uklopiti u belu vazu, stvarajući osvežavajući i vedar ambijent.
  4. Ljiljani: Ljiljani su još jedan izbor koji može izgledati predivno u beloj vazi sa stalkom. Njihovi dugi stabljici će se elegantno prostirati, dok će bela boja vaze naglasiti njihove prelepe cvetove.
  5. Sukulenti: Za nešto moderniji izgled, razmislite o sadnji sukulenata u beloj vazi sa stalkom. Njihove sočne listove i različite teksture će stvoriti zanimljivu i atraktivnu dekoraciju.
  6. Lavanda: Ako volite mirisne biljke, lavanda je odličan izbor. Njena lavanda boja će se divno uklopiti uz belu vazu, a njen umirujući miris će doprineti opuštajućoj atmosferi.
  7. Zelene biljke: Ne zaboravimo ni na zelene biljke koje mogu izgledati sjajno u beloj vazi. Možete razmotriti stavljane paprati, klorofituma ili filodendrona u ovu elegantnu posudu.

Ne zaboravite da pravilno održavate cveće kako bi ostalo sveže i lepo što duže. Redovno zalivanje, odgovarajuće osvetljenje i adekvatna nega su ključni faktori za održavanje lepote vaših biljaka. Uz pravilno odabrano cveće i lepu belu vazu sa stalkom, vaš dom ili bašta će zasijati svežinom i elegancijom.

Plastična vaza sa stalkom koja će uneti dozu elegancije u Vaš dom!

Dostupna u više boja.

Sve saksije možete pogledati na linku.

Težina 0.20000000 kg
Boja

, , ,

Proizvođač

Proizvodnja Drina Plastika-86 doo, Nova Pazova

Korpa