fbpx

Ugaona polica za kupatilo MPJ MEGA

, ,

Ugaona polica za kupatilo MPJ MEGA

1,190.00 rsd 992.00 rsd bez PDV

Ugaona Polica za Kupatilo – Prostranost i Elegancija na Dohvat Ruke!

Upoznajte našu ugaonu policu za kupatilo koja savršeno kombinuje funkcionalnost i dizajn. Sa dimenzijama V: 78cm; Š: 25cm; D: 34cm, ova polica pruža optimalnu iskoristivost prostora u svakom kupatilu, čineći vašu rutinu nesmetanom i organizovanom.

Prednosti u odnosu na drvene police:

  1. Otpornost na vlagu: Za razliku od drvenih polica koje mogu nabubriti ili truliti zbog vlage, naša ugaona polica je dizajnirana da traje godinama bez promene oblika ili boje.
  2. Lako čišćenje: Brisanje vlage i sapunice nikada nije bilo lakše. Bez pora kao u drvetu, čišćenje je glatko i efikasno.
  3. Moderan izgled: Neutralna boja i savremeni dizajn čine da se ova polica savršeno uklapa u svaki stil kupatila.

Višenamenska Upotreba: Bilo da vam je potrebno mesto za šampone, sapune, peškire ili dekorativne predmete, naša ugaona polica za kupatilo je idealna za sve. Njena čvrsta konstrukcija osigurava da teže stvari budu sigurno smeštene, dok elegantan dizajn dodaje sofisticiranu notu vašem prostoru.

Uverite se sami zašto je naša ugaona polica za kupatilo pravi izbor za svaku modernu domaćicu ili domaćina. Ne dozvolite da vam prostor u kupatilu bude haotičan – organizujte ga s elegancijom i stilom!

Šifra proizvoda: MPJ234 Kategorije: , ,

Ugaona polica za kupatilo

Dimenzije: V: 78cm; Š: 25cm; D: 34cm
Materijal PP
Ugaona polica za kupatilo – Namenjena za kupatilo, veoma stabilna, otporna na vlagu.

 

Težina 1.00000000 kg
BOJA OPŠTE

, , , ,

Proizvođač

Proizvođač: MegaPlast Jovanovic DOO, Nova Pazova, Srbija

Korpa