fbpx

Ugaona korpa za prljav veš 50L GRANIT

Ugaona korpa za prljav veš 50L GRANIT

1,890.00 rsd 1,575.00 rsd bez PDV

Izdržljive korpe koje ce izdržati tonu prljavog veša koje će proći kroz njih. Odaberite dezen koji vam se najviše dopada i ova korpa će postati novi modni detalj u vašem kupatilu.
Nema uputstva za upotrebu jer kada postavite poklopac na vrh korpe ona je već spremna za korišćenje.
Na poklopcu korpe nalaze se rupe koje će spreciti nastajanje neprijatnih mirisa u korpi.
Korpa je čvrsta, mozete slobodno na nju staviti na primer i korpu za čist veš ili bilo šta drugo korpa ce stajati stabilno.
Korpe se lako održavaju. Slobodno ih mozete oprati pod mlazom vode u kadi ili u tuš kabini. Korpe su glatke tako da cete vlaznom krpom moci prebrisati prasinu bez vidljivih tragova brisanja.
Dezen na korpi nije nalepljena nalepnica pa se ne morate brinuti da će se vremenom odlepiti naročito pod uticajem vlage u kupatilu. To se ne moze desiti zbog toga sto je dezen uliven u samu plastiku prilikom izrade. Boje dezena su vrlo jasne i jake i nece bledeti tokom vremena. Osim povremenog brisanja nemate nikakavih daljih odrzavanja korpe kao sto su na primer farbanje i slicno.
Osim u kupatilu korpe vam mogu stajati i kod stola za presvlacenje beba pa u njih mozete direktno ubacivati zaprljanu garderobu
U dezenu korpe za prljav veš nudimo vam i ostale proizvode za kupatilo u istom dezenu mozete imati i kutiju za prašak, wc cetku, kantu za smece, dozatore za sapun i tako dalje…
Ovu korpu vam saljemo na kucnu adresu upakovanu u kartonsku kutiju kako bi vam stigla ne ostecena.

Šifra proizvoda: PD338-2-1 Kategorija:

Dostupnost: Na zalihama

Ugaona korpa

Odličan dizajn – zapremina 50L

Dimenzije: h54x51x39cm

 

Težina 0.20000000 kg

Proizvođač

Poreklo Turska, Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Možda će vam se svideti …

Korpa