fbpx

TRAMONTINA ESCAJG SET OD 24 DELA U KUTIJI

,

TRAMONTINA ESCAJG SET OD 24 DELA U KUTIJI

2,290.00 rsd 1,909.00 rsd bez PDV

Šifra proizvoda: KF1172 Kategorije: ,

TRAMONTINA ESCAJG SET OD 24 DELA U KUTIJI

U setu dolazi:

6 kom malih kašičica dužine  11cm

6 supenih kašika, 6 viljušaka i 6 noževa (19cm dužina noža)

Materijal : INOX nerđajući materijal, plastična drška

Dolazi u nekoliko boja

TRAMONTINA escajg set od 24 dela, sa 6 malih kašičica, 6 supenih kašika, 6 viljušaka i 6 noževa, predstavlja koristan i praktičan dodatak svakoj kuhinji. Evo nekoliko razloga zašto je ovaj set dobro imati u svojoj kući:

  1. Kvalitetan materijal: Set je napravljen od INOX nerđajućeg materijala, što znači da je otporan na koroziju i rđu. To ga čini dugotrajnim i lako održavljivim.
  2. Plastične drške: Plastične drške na escajgu su udobne za držanje i omogućavaju lakše korišćenje. Takođe, plastika je laka za čišćenje i održavanje.
  3. Raznovrsnost: Set dolazi sa šest različitih vrsta pribora, uključujući kašičice, supene kašike, viljuške i noževe. Ovo vam omogućava da koristite odgovarajući escajg za različite vrste jela, što doprinosi boljem iskustvu u pripremi i serviranju hrane.
  4. Komplet za 6 osoba: Sa šest komada svake vrste pribora, ovaj set je dovoljan za serviranje hrane za šest osoba, što je odlično za porodične obroke ili druženja sa prijateljima.
  5. Estetski izgled: Escajg set je oblikovan sa pažnjom na estetski izgled, što ga čini atraktivnim za serviranje hrane na trpezi ili prilikom posebnih prilika.
  6. Praktičnost: Imajući kompletan escajg set kod kuće, uvek ćete imati odgovarajuće pribore pri ruci za svaku priliku, bez potrebe za traženjem ili kupovinom pojedinačnih komada escajga.

Ovaj escajg set je stoga koristan i praktičan dodatak za svaku kuhinju, olakšavajući pripremu i serviranje hrane, a istovremeno doprinoseći estetskom izgledu vašeg stola.

 

 

Težina 0.00000000 kg
Boja

, , ,

Proizvođač

Proizvođač OZER, Zemlja Porekla Turska, uvoznik za Srbiju TPR Kovplast KG, Golubinci

Korpa