fbpx

Tiganj Marble 28

, ,

Tiganj Marble 28

2,290.00 rsd 1,909.00 rsd bez PDV

Tiganj Marble 28

Prečnik : 28 cm

Dubona : 5,5 cm

Nelepljiv sloj, pogodan za većinu toplotnih površina.

Šifra proizvoda: knmcp28 Kategorije: , , Oznaka:
Tiganj Marble 28 – Elegancija u svakom momentu!

U suštini kuvanja, alatka koja vam je nadohvat ruke može transformisati vaš doživljaj u kuhinji, baš kao i rezultate na tanjiru. S obzirom na to, Tiganj Marble 28 nije samo proizvod; to je saveznik svima koji žele da svojim jelima daju profesionalan pečat.

Zamišljate li kulinarski ples između tradicije i modernosti? Ako je odgovor potvrdan, ovaj tiganj je pravi izbor za vas. Njegova površina, inspirisana klasičnim roze mermerom, donosi dašak elegancije u svaku kuhinju. Ali ovaj tiganj nije samo o eleganciji. Njegova jedinstvena struktura, koja kombinuje tradicionalni izgled sa savremenim tehničkim karakteristikama, čini ga pravom revolucijom među kuhinjskim alatima.

Kada govorimo o kuvanju, razlika između prosečnog i izvanrednog često leži u detaljima. Sa Tiganjem Marble 28, svaki detalj je pažljivo osmišljen. Njegov aluminijumski materijal obložen mermerom osigurava ravnomerno zagrevanje, što je ključno za perfekcionizam u kuhinji. Ovo znači da više ne morate da brinete o tome da li je centar vašeg omleta topliji od ivica.

Bezlepljiva površina tiganja ne samo da olakšava proces kuvanja, već i pruža mogućnost zdravijeg pristupa. Zamišljate li kuvanje bez kapi ulja, a da hrana ipak ostane sočna i ukusna? To je ono što Tiganj Marble 28 nudi svom korisniku. Hrana se brzo zagreva, a zahvaljujući kvalitetnom materijalu iz kojeg je izrađen, tiganj efikasno zadržava toplotu, čime se štedi energija i vreme.

Ali fleksibilnost ovog tiganja ne završava se tu. Možete ga koristiti na različitim izvorima toplote, bilo da je reč o gasnom šporetu, električnom rešou ili čak halogenim pločama. Ova svestranost čini ga idealnim dodatkom za svaku kuhinju.

Dizajn ručki Tiganja Marble 28 je još jedan aspekt njegove superiornosti. Osim što dodaju na estetici, ove ručke su dizajnirane tako da budu praktične i sigurne. Ostanu hladne bez obzira na temperaturu tiganja, čime se eliminiše potreba za kuhinjskim rukavicama.

Naravno, posle svakog kulinarskog podviga dolazi onaj manje inspirativni deo – čišćenje. Ali sa ovim tiganjem, čak i to postaje lak zadatak. Njegova specifična površina sprečava lepljenje hrane, što olakšava njegovo održavanje i produžava mu životni vek.

Uz sve ove karakteristike, Tiganj Marble 28 predstavlja kombinaciju stila, funkcionalnosti i izdržljivosti, što ga čini neophodnim u svakoj kuhinji koja teži savršenstvu. Ako želite da unesete profinjenost u svoje kuvanje i istovremeno uživate u procesu, ovaj tiganj je investicija koja se ne sme propustiti.

Svaki segment ovog proizvoda govori o pažnji koja je posvećena detaljima. U svetu gde se kvalitet često zapostavlja zarad brze proizvodnje, Tiganj Marble 28 stoji kao simbol posvećenosti vrhunskom kvalitetu i izvrsnosti. Ulaganje u ovakav kuhinjski alat je ulaganje u buduće kulinarske trijumfe, u svakom zalogaju koji pripremite.

Proizvođač

ZEMLJA POREKLA : TURSKA, UVOZNIK ZA SRBIJU KSD

Korpa