fbpx

Stoper za vrata Asude KIDS (štitnik)

, ,

Stoper za vrata Asude KIDS (štitnik)

290.00 rsd 242.00 rsd bez PDV

Vrata su često previdjena u svakodnevnom životu, ali kada ih snažno zatvaramo ili kada naši mališani počnu da istražuju dom, postaju centar pažnje. Upravo zato je naš stoper za vrata u obliku slova C savršena kombinacija zaštite i estetike.

Ključne karakteristike:

  • Univerzalni dizajn: Zahvaljujući svom obliku, ovaj stoper pristaje svakim vratima, bez obzira na dimenzije.
  • Mekan i siguran: Izrađen od mekog materijala, pruža optimalnu zaštitu od udaraca, sprečavajući oštećenja vrata i potencijalne povrede.
  • Elegancija u svakom detalju: Njegov suptilan i sofisticiran izgled čini ga idealnim za svaku prostoriju, bez obzira na stil enterijera.

Prednosti posedovanja stopera za vrata:

  1. Bezbednost na prvom mestu: Sprečava naglo zatvaranje vrata, smanjujući rizik od povreda, naročito kod dece koja često igraju oko vrata.
  2. Zaštita imovine: Osim što čuva vaše najmilije, stoper efikasno štiti vrata i zid od naglih udaraca, produžavajući njihov vek trajanja.
  3. Jednostavnost upotrebe: Bez komplikovane instalacije ili alata, ovaj stoper se lako postavlja i uklanja prema potrebi.

Uložite u sigurnost svog doma i u estetiku svog životnog prostora uz naš stoper za vrata. Ovaj mali, ali moćni dodatak donosi mir i eleganciju u svaki kutak vašeg doma. Opremite svoj prostor s pažnjom i stilom danas!

Šifra proizvoda: KV7347 Kategorije: , ,

Dostupnost: Na zalihama

Stoper za vrata

dimenzije f10cm

 

Težina 0.20000000 kg

Proizvođač

Proizvođač ASUDE, poreklo Turska, uvoznik za Srbiju TPR Kovplast, KG, Golubinci

Korpa