fbpx

Sto sa metalnom pločom (poslužavnikom) FixWood 1

, ,

Sto sa metalnom pločom (poslužavnikom) FixWood 1

2,990.00 rsd 2,492.00 rsd bez PDV

Sto sa metalnom pločom (poslužavnikom) FixWood 1

Dimenzije : Visina : 53 cm

Prečnik ploče ( poslužavnika ) : 46 cm

Multifunkcionalni sto od drveta sa metalnom pločom koja može da se koristi kao poslužavnik.

Sto sa metalnom pločom (poslužavnikom) FixWood 1 kafe sto mali sto

Sto sa metalnom pločom (poslužavnikom) FixWood 1 – sve što vam je potrebno za idealna jutra!

 

Karakteristike:

  • Metalna Ploča kao Poslužavnik: Mali sto je opremljen metalnom pločom prečnika 46 cm, koja se ne samo ističe svojom čvrstoćom već i praktičnošću. Udubljenja na ploči čine je idealnom kao poslužavnik – prosuli  tečnost? Bez brige, lako se briše!
  • Kvalitetno Drvo: Naš sto je izrađen od visokokvalitetnog drveta koje ne samo da pruža dugovečnost već i dodir prirode u vašem prostoru.
  • Jednostavno Sklapanje: Zahvaljujući pametnom dizajnu sa plastičnim delovima, ovaj kafe sto se montira bez ikakvog alata. Svi delovi se lako uklapaju, čineći proces sklapanja brzim i jednostavnim.
  • Višestruka Upotreba: Metalna ploča može se koristiti nezavisno kao poslužavnik na nameštaju ili za elegantno posluživanje gostima. Praktičnost na dohvat ruke!
  • Lako Održavanje: Održavanje je jednostavno – ploču samo operite i vaš sto će izgledati kao nov.
  • Prilagodljiv Dizajn: Zahvaljujući prirodnim bojama, ovaj kafe sto se lako uklapa u različite prostorne ambijente, dodajući notu topline i stila.

Mali sto velikih mogućnosti!

Sto sa metalnom pločom (poslužavnikom) FixWood 1 kafe sto mali sto

Dobrodošli u svet beskrajnih mogućnosti sa našim multifunkcionalnim stolom – Sto sa metalnom pločom FixWood 1. Ovaj elegantni drveni sto visine 53 cm donosi ne samo estetiku već i praktičnost u svaki prostor. Razmotrimo sve prednosti koje ovaj sto nudi, uzimajući u obzir različite situacije i potrebe.

Savršen Kafe Sto:

Sto sa metalnom pločom FixWood 1 je idealan dodatak svakom kafiću ili domu gde se ceni udobnost i funkcionalnost. Metalna ploča prečnika 46 cm ne samo da pruža stabilnost već je i savršena za služenje kafe ili drugih pića. Udubljena površina ploče čini je izuzetno praktičnom – nema više brige oko prosutih tečnosti. Brzo i jednostavno, kao stvoreno za živopisne trenutke u društvu.

Mali Sto, Velike Mogućnosti:

Sa visinom od 53 cm, ovaj sto je savršeno dimenzioniran kao mali sto, pružajući dovoljno prostora za vaše omiljene knjige, ukrase ili čak kao postolje za vašu omiljenu biljku. Svestranost ovog stola omogućava vam da ga postavite gde god želite, prilagodljivost koja će vas osvojiti.

Elegantna Poslužavnik Tacna:

Njegova metalna ploča nije samo dekorativni element već i praktičan poslužavnik. Iznenadite svoje goste serviranjem pića na elegantan način, koristeći udubljene delove ploče kao sigurnosni štit od potencijalnih nesreća. Ovaj sto čini posluživanje neverovatno lako i efikasno.

Savremeni Dizajn koji Se Uklapa:

FixWood 1 je više od samo stola – to je komad nameštaja koji će se lako uklopiti u bilo koji prostor zahvaljujući prirodnim bojama i pažljivo odabranim materijalima. Bez obzira da li je u pitanju dnevna soba, kancelarija ili terasa, ovaj sto dodaje notu stila bez obzira na okolinu.

Sto sa metalnom pločom (poslužavnikom) FixWood 1 kafe sto mali sto

Jednostavno Održavanje, Bez Stresa:

Održavanje ovog stola je čista radost. Samo operite ploču i vaš sto će ponovno zablistati. Plastični delovi omogućavaju jednostavno rastavljanje i sklapanje bez potrebe za alatom, pružajući vam slobodu da ga prilagodite svojim potrebama.

Započnite danas sa svojim Sto sa metalnom pločom FixWood 1 i doživite neograničene mogućnosti u pogledu praktičnosti, stila i udobnosti. Ovaj sto nije samo komad nameštaja; to je investicija u bolji i elegantniji životni prostor.

Korpa