fbpx

ŠTITNIK ZA UTIČNICU

, ,

ŠTITNIK ZA UTIČNICU

290.00 rsd 242.00 rsd bez PDV

Kada naši najmlađi počnu da istražuju svet oko sebe, svaka utičnica može postati izazov. Sa našim štitnikom za utičnicu, možete biti sigurni da je vaš dom zaštićen od potencijalnih opasnosti koje utičnice mogu predstavljati.

Ključne karakteristike:

  • Pouzdani materijal: Izrađen od čvrste plastike, ovaj štitnik je dizajniran da traje i pruži konstantnu zaštitu.
  • Potpuna pokrivenost: Dizajniran tako da u potpunosti pokrije udubljenje utičnice, sprečavajući bilo kakav pristup struji.
  • Diskretnost i funkcionalnost: Dok pruža maksimalnu zaštitu, njegov dizajn je diskretan, te se savršeno uklapa u svaki enterijer.

Prednosti posedovanja ovakvih štitnika u domovima s decom:

  1. Prevencija opasnosti: Električna energija može biti opasna za mališane. Štitnik za utičnicu efikasno sprečava pristup i smanjuje rizik od električnih udara.
  2. Miran um roditeljima: Znajući da su sve utičnice u kući zaštićene, roditelji mogu biti sigurni da njihovi mališani istražuju bezbedno okruženje.
  3. Održavanje estetike: Sigurnost ne znači kompromis u dizajnu. Naš štitnik je stvoren da bude diskretan i elegantan, čuvajući izgled vašeg doma.

Ulaganje u bezbednost vašeg doma je ulaganje u budućnost vaše porodice. Naš štitnik za utičnicu je jednostavno, ali efikasno rešenje koje donosi mir i sigurnost. Opremite svoj dom danas!

Šifra proizvoda: KV7337 Kategorije: , ,

Dostupnost: Na zalihama

ŠTITNIK ZA UTIČNICU

Težina 0.00000000 kg

Proizvođač

Proizvođač ASUDE, poreklo Turska, uvoznik za Srbiju TPR Kovplast, KG, Golubinci

Korpa