fbpx

Štitnik za utičnicu manji

Štitnik za utičnicu manji

350.00 rsd 292.00 rsd bez PDV

U svetu gde radoznalost dece nema granica, male stvari kao što su utičnice mogu postati velike opasnosti. Predstavljamo vam naš štitnik za utičnicu s ključićem – savršeno rešenje koje kombinuje maksimalnu bezbednost s praktičnošću.

Ključne karakteristike:

  • Dizajn koji se zaključava: Uz pomoć malog ključića, imate potpunu kontrolu nad time kada i kako ćete ukloniti štitnik, dok deci ostaje nedostupno.
  • Kvalitetan i pouzdan: Izrađen od čvrste plastike, štitnik je stvoren da traje, pružajući konstantnu zaštitu bez kompromisa.
  • Lagano uklanjanje: Iako je čvrsto postavljen u utičnici, s ključićem možete ga lako ukloniti kada to poželite.

Prednosti posedovanja ovakvih štitnika u domovima s decom:

  1. Maksimalna zaštita za najmlađe: Štitnik efikasno sprečava radoznale prstića od pristupa električnoj energiji, smanjujući rizik od električnih udara.
  2. Kontrola u vašim rukama: Uz priloženi ključić, vi odlučujete kada i kako ćete ukloniti štitnik, dok je deci i dalje nedostupno.
  3. Diskretnost i praktičnost: Osim što je dizajniran da bude što manje upadljiv, lakoća upotrebe čini ga idealnim za svaki dom.

Uz sve izazove roditeljstva, pružite sebi miran um znajući da su vaše utičnice sigurne i zaštićene. Naš štitnik za utičnicu s ključićem je jedStitnik za uticnicunostavno, ali efikasno rešenje koje donosi sigurnost direktno u vaš dom. Opremite se danas za bolje sutra!

Šifra proizvoda: kv806 Kategorija:

stitnik za uticnicu

Proizvođač

Proizvođač OZER, Zemlja Porekla Turska, uvoznik za Srbiju TPR Kovplast KG, Golubinci

Korpa