fbpx

Štitnik za fioke i vrata sa sistemom zaključavanja

,

Štitnik za fioke i vrata sa sistemom zaključavanja

350.00 rsd 292.00 rsd bez PDV

U modernim domovima, svaki detalj je bitan, a sigurnost je na vrhu liste prioriteta. Predstavljamo vam naš plastični štitnik za fioke i vrata s inovativnim sistemom zaključavanja koji je stvoren da zadovolji obe ove potrebe.

Ključne karakteristike:

  • Dizajn za današnje domove: S dva dela koja se lako pričvršćuju na ugao i zatvor, ovaj štitnik se savršeno uklapa u svaku prostoriju.
  • Idealne dimenzije: S dimenzijama od 8×8 cm, naš štitnik je prilagodljiv i diskretan, dok istovremeno pruža optimalnu zaštitu.
  • Kvalitetna izrada: Izrađen od visokokvalitetne plastike, štitnik je otporan na svakodnevnu upotrebu i osmišljen je da traje.

Zašto je ovaj štitnik neophodan u domovima s decom?:

  1. Prevencija i sigurnost: Deca su prirodno radoznala. Ovaj štitnik s mehanizmom zaključavanja osigurava da vaši mališani ne pristupe mestima koja nisu sigurna za njih.
  2. Očuvanje nameštaja: Osim što čuva vaše dete, štitnik štiti i vaš nameštaj od naglog i snažnog otvaranja ili zatvaranja.
  3. Bezbednost bez kompromisa: Dok neki proizvodi mogu narušiti estetiku vašeg doma, naš štitnik je diskretan i elegantan, pružajući vam bezbednost bez ugrožavanja stila.

Uložite u mir, sigurnost i stil uz naš plastični štitnik za fioke i vrata. Neka vaš dom bude mesto gde se sigurnost i dizajn sastaju. Nabavite svoj štitnik danas!

Šifra proizvoda: kv802 Kategorije: ,

Dostupnost: Na zalihama

Štitnik za fioke

Dimenzije: 8x8cm 

Težina 0.00000000 kg

Proizvođač

Proizvođač ASUDE, poreklo Turska, uvoznik za Srbiju TPR Kovplast, KG, Golubinci

Korpa