fbpx

Staze za Kupatilo 2u1 Light Grey 44

,

Staze za Kupatilo 2u1 Light Grey 44

1,890.00 rsd 1,575.00 rsd bez PDV

Staze za Kupatilo 2u1

Ključne Karakteristike za Kupatilske Patosnice:

 • Dimenzije:
  • Velika prostirka: Dimenzije prilagođene za postavljanje ispred kade ili lavaboa.
  • Manja prostirka: Usečena da savršeno odgovara WC šolji ili lavabou.
 • Materijal:
  • Visokokvalitetni, mekani materijali.
  • Tkanina otporna na blijeđenje.
 • Podloga:
  • Gumirana neklizajuća podloga za maksimalnu sigurnost.

Staze za Kupatilo 2u1 light grey 44 kupatilske patosnice

 

 

 

 • Održavanje:
  • Lako se usisava, istresa i pere ručno.
  • Dugotrajne boje i otpornost na svakodnevnu upotrebu.
 • Upotreba:
  • Velika prostirka: Idealna za ispred kade ili lavaboa. Dimenzije : 50x80cm
  • Manja prostirka: Savršena za prostor oko WC šolje ili lavaboa. Dimenzije : 50x40cm
 • Estetika:
  • Dostupne u različitim bojama i dezenima.

Ove karakteristike čine naše kupatilske patosnice praktičnim i estetski privlačnim izborom za svako kupatilo.

Šifra proizvoda: ksd00024-lg44 Kategorije: , Oznake: ,

Staze za Kupatilo 2u1 : Mekane i Neklizajuće Prostirke

Unesite udobnost i sigurnost u svoje kupatilo sa našim Setom Staza za Kupatilo 2u1 sa gumiranom neklizajućom podlogom. Ove mekane Staze za Kupatilo 2u1 pružaju izvanrednu moć upijanja, osiguravajući da vaša stopala uvek budu suva i udobna, umesto hladnih i klizavih pločica.

Staze za Kupatilo 2u1 light grey 44 kupatilske patosnice

 

 

Zašto baš naše Kupatilske Patosnice:

 1. Neklizajuća Podloga: Naše Staze za Kupatilo 2u1 dolaze sa gumiranom podlogom koja efikasno sprečava proklizavanje. Bez obzira koliko je vaše kupatilo vlažno ili klizavo, ove staze ostaju čvrsto na svom mestu, obezbeđujući maksimalnu sigurnost. Ova karakteristika je posebno korisna u domaćinstvima sa decom ili starijim osobama, gde je prevencija padova od izuzetne važnosti.
 2. Mekane i Udobne: Staze za Kupatilo 2u1 su izrađene od visokokvalitetnih, mekanih materijala koji pružaju izuzetnu udobnost pod nogama. Nakon izlaska iz kade ili tuš kabine, umesto da stanete na hladne pločice, vaša stopala će biti dočekana toplinom i mekoćom. Ovo doprinosi ne samo fizičkom komforu, već i prijatnom osećaju svakog jutra i večeri.
 3. Jednostavno Održavanje: Održavanje naših staza za kupatilo je veoma jednostavno i praktično. Možete ih lako usisati da uklonite prašinu i nečistoće, istresti kako biste se rešili sitnih čestica, ili ih oprati vodom kao što to činite sa običnim tepisima. Zahvaljujući kvalitetnoj izradi, staze zadržavaju svoju formu i funkcionalnost čak i nakon mnogih pranja, što ih čini dugotrajnim i ekonomičnim rešenjem za vaš dom.
 4. Dugotrajne Boje: Tkanina koja se koristi za naše Staze za Kupatilo 2u1 je posebno tretirana da bude otporna na blijeđenje. To znači da će jarke boje ostati sveže i intenzivne tokom vremena, čak i uz svakodnevnu upotrebu i izloženost vodi. Ne morate da brinete da će staze izgubiti svoj prvobitni izgled – one su dizajnirane da ostanu lepe i funkcionalne dugo vremena.

Naše staze za kupatilo su savršen spoj funkcionalnosti, udobnosti i estetike. Bilo da tražite način da unapredite sigurnost u kupatilu, dodate malo luksuza svojoj svakodnevnoj rutini, ili jednostavno želite da osvežite izgled svog prostora, naš Set Staza za Kupatilo 2u1 je pravi izbor za vas.

Staze za Kupatilo 2u1 light grey 44 kupatilske patosnice

 

 

Sastav Seta:

 1. Velika Prostirka: Naša velika prostirka je dizajnirana da bude idealna za postavljanje ispred kade ili lavaboa. Kada izađete iz kade, umesto da stanete na hladne i klizave pločice, vaša stopala će biti dočekana toplom i mekom površinom. Ova prostirka pruža dodatnu sigurnost, smanjujući rizik od klizanja i padova.
  Takođe, dok obavljate jutarnju higijenu, prostirka ispred lavaboa obezbeđuje udoban i topao oslonac za vaša stopala, čineći vaš boravak u kupatilu prijatnijim i sigurnijim.
  Velika prostirka je dovoljno velika da pokrije veći deo prostora ispred kade ili lavaboa, pružajući maksimalnu zaštitu i komfor.
 2. Manja Prostirka: Manja prostirka u setu je pažljivo usečena kako bi savršeno odgovarala prostoru oko WC šolje ili lavaboa. Ova prostirka dodaje dodatni sloj udobnosti i praktičnosti u vašem kupatilu.
  Usečen oblik omogućava da se savršeno uklopi oko baze WC šolje, pružajući meku površinu za vaša stopala dok sedite. Takođe, može se postaviti ispod lavaboa, gde će vam pružiti udobnost dok stojite.
  Ova manja prostirka je idealna za upotrebu na mestima gde je prostor ograničen, ali je udobnost i dalje prioritet. Izrađena od istog visokokvalitetnog materijala kao i velika prostirka, manja prostirka obezbeđuje iste prednosti u pogledu neklizajuće podloge, jednostavnog održavanja i dugotrajnih boja.

Naš Set Staza za Kupatilo 2u1 je pažljivo osmišljen da pruži maksimalnu funkcionalnost i udobnost, bez kompromisa na estetici. Svaki detalj je pažljivo razrađen kako bi odgovarao potrebama svakodnevne upotrebe, osiguravajući da vaše kupatilo bude sigurno, udobno i lepo uređeno.

Staze za Kupatilo 2u1 light grey 44 kupatilske patosnice

Održavanje

Održavanje naših staza za kupatilo je jednostavno i praktično, omogućavajući vam da ih lako održavate čistim i svežim. Za svakodnevno čišćenje, Staze za Kupatilo 2u1 možete jednostavno usisati kako biste uklonili prašinu i sitne čestice prljavštine.
Ukoliko želite temeljitije čišćenje, staze možete istresti napolju kako biste se rešili dubljih naslaga prljavštine. Kada staze zahtevaju pranje, možete ih potopiti u vodu i oprati ručno, koristeći blagi deterdžent.
Zbog visokokvalitetne izrade i čvrstih materijala, staze zadržavaju svoj oblik i funkcionalnost čak i nakon mnogobrojnih pranja. Boje ostaju jarke i ne blede, zahvaljujući specijalnom tretmanu tkanine. Naše staze su dizajnirane da izdrže svakodnevnu upotrebu i čišćenje, obezbeđujući vam dugotrajan i uvek svež izgled vašeg kupatila.

Za još dezena patosnica, kliknite OVDE

Korpa