fbpx

Stalak za kišobran RAIN

Stalak za kišobran RAIN

990.00 rsd 825.00 rsd bez PDV

Dimenzije: ø25 x h48cm

Sastoji se iz samog postolja i gornjeg prstena kako bi sam izgled dobio na zmačaju i eleganciji.

Ovaj veoma praktičan stalak predstavlja elegantno rešenje za skladištenje kišobrana. Njegova glatka površina čini ga privlačnim i lako održavljivim komadom nameštaja. Stalak je konstruisan od dva osnovna elementa – postolja i gornjeg prstena, čime se postiže sofisticiran izgled.

Kapacitet: Stalak je dizajniran da može primiti oko 5 kišobrana istovremeno, pružajući optimalno rešenje za organizaciju vaših kišobrana kod kuće ili u poslovnom prostoru.

Elegancija i Izdržljivost: Karakterističan dizajn sa gornjim prstenom dodaje sofisticiranost, dok je glatka površina lako održavana i jednostavna za čišćenje. Ova kombinacija elegancije i praktičnosti čini ovaj stalak savršenim dodatkom svakom prostoru.

Zadržavanje Vode: Posebno dizajniran kako bi se zadržala voda koja dolazi sa kišobrana, stalak je potpuno zatvoren i sprečava curenje vode izvan posude. To čini ovaj proizvod idealnim za unutrašnje prostorije, očuvavajući čistoću i suvoću okoline.

Dostupnost u Bojama: Stalak je dostupan u 4-5 različitih boja, omogućavajući vam da prilagodite boju vašem enterijeru ili korporativnom okruženju.

Ovaj elegantan i funkcionalan stalak za kišobrane nije samo praktičan, već i doprinosi estetici prostora. Sa svojom sposobnošću da zadržava vodu i lako se održava, ovaj proizvod je savršen izbor za sve one koji žele kombinaciju stila i praktičnosti.

 

Šifra proizvoda: kv5036 Kategorija:

Dimenzije: ø25 x h48cm

Veoma praktičan stalak, vrlo elegantan, glatak.
Sastoji se iz samog postolja i gornjeg prstena kako bi sam izgled dobio na zmačaju i eleganciji.
U njega možete staviti oko 5 kišobrana.
Pošto je glatak, lako se održava i briše.
Sva voda koja se slije sa kišobrana ostaje u stalku odnoso u posudi, neće procureti napolje, jer je stalak u potpunosti zatvoren.
Dolazi u 4-5 boje koje možete videti na slikama.

 

 

 

Težina 0.00000000 kg
BOJA OPŠTE

, , , ,

Proizvođač

Proizvođač : Kovplast, KG, Golubinci, Srbija

Korpa