fbpx

Stalak za kapsule Espresso

, , ,

Stalak za kapsule Espresso

990.00 rsd 825.00 rsd bez PDV

Stalak za kapsule Espresso

Dimenzije :

Ukupna visina : 38 cm

Dimenzije postolja : 9×10 cm

Gornji promer gde se stavljaju kapsule – 4 cm

Udaljenost izmedju šipkica – 3,5 cm

Šifra proizvoda: dc726105 Kategorije: , , , Oznake: ,
Stalak za kapsule Espresso: Estetika i funkcionalnost za vaš dom

Kafa nije samo napitak; ona je ritual, trenutak tišine u haotičnom danu, topla dobrodošlica za goste ili pak malo ohrabrenje u sred posla. Za mnoge od nas, kafa je sastavni deo svakodnevnog života. U savremenim domovima, trend je da imamo specijalizovane “coffee stanice”, male kutke posvećene pripremi ovog omiljenog napitka. No, kao i svaki kutak, i ovaj može brzo postati neuredan ako imamo velik broj različitih kapsula za kafu.

Stoga vam predstavljamo idealno rešenje – Stalak za kapsule Espresso.

Ovaj prelepi metalni stalak ne samo da će dodati dašak elegancije vašoj kuhinji, već je dizajniran tako da maksimalno iskoristi prostor i pritom pruži vrhunsku funkcionalnost. Sa sjajnom završnicom i mogućnošću da primi do 20 kapsula – po 10 sa obe strane, stalak omogućava da vaš prostor izgleda urednije i estetski dopadljivije.

Nema više nepotrebnog traženja one posebne kapsule koje želite. Sve vaše omiljene kafe su na dohvat ruke, uredno složene i lako dostupne. Osim toga, stabilno elipsasto postolje dimenzija 9×10 cm osigurava da stalak čvrsto stoji, bez obzira na to gde ga postavite.

Sa ukupnom visinom od 38 cm, ovaj stilizovani stalak za kapsule Espresso se savršeno uklapa u svaku kuhinju, bez obzira na njen dizajn. Gornji promer kroz koji može da prođe kapsula je 4 cm, dok su metalni delovi sa strane koji drže kapsule na mestu precizno udaljeni 3,5 cm, obezbeđujući da svaka kapsula bude čvrsto na svom mestu.

Ako ste zaljubljenik u kafu i želite da vaš prostor za pripremu kafe bude i funkcionalan i estetski privlačan, Stalak za kapsule Espresso je pravi izbor za vas. Ne samo da ćete imati brz i lak pristup svim vašim omiljenim kapsulama, već ćete i doprineti sveukupnom izgledu vaše kuhinje ili dnevne sobe.

Uz sve veći broj različitih kapsula na tržištu, bitno je imati rešenje koje će vam olakšati svakodnevnu rutinu pripreme kafe. Sa Stalkom za kapsule Espresso, svaka šoljica kafe postaje pravo zadovoljstvo.

Urednost, funkcionalnost i estetika – sve to vam nudi naš Stalak za kapsule Espresso. Naručite svoj primerak danas i uživajte u svakoj šoljici kafe sa stilom!

Proizvođač

Uvoz za Srbiju : Decorama doo, Beograd

Korpa