fbpx

Spratni oceđivač za sudove HONEYCOMB

,

Spratni oceđivač za sudove HONEYCOMB

1,790.00 rsd 1,492.00 rsd bez PDV

Besplatna dostava za ovaj proizvod

Spratni oceđivač za sudove HONEYCOMB

Dimenzije : 43×29 cm, visina 27 cm

Dimenzije tacne na kojoj stoji spratni oceđivač za sudove HONEYCOMB : 45,5 x 29,5 cm, dubina 1 cm

Dimenzije donjeg dela oceđivača : 36×23 cm

Razmak između gornjeg i donjeg dela oceđivača : 18 cm

Šifra proizvoda: kv101061 Kategorije: , Oznake: ,
Spratni oceđivač za sudove HONEYCOMB: Idealna kombinacija funkcionalnosti i estetike

U modernoj kuhinji, gde svaki centimetar prostora ima svoju vrednost, ključno je pronaći praktična rešenja koja će maksimalno optimizovati radni prostor. Upravo u tu svrhu, predstavljamo vam spratni oceđivač za sudove HONEYCOMB, čija je estetika podjednako impresivna kao i njegova funkcionalnost.

Sama dimenzija HONEYCOMB oceđivača od 43 x 29 cm, sa visinom od 27 cm, obećava prostranost i efikasnost. Zamišljen kao dvospratni sistem, donosi mogućnost da se svaki deo posuđa pažljivo posloži na svom mestu. Tacna, koja ga upotpunjuje sa dimenzijama 45,5 x 29,5 cm i dubinom od 1 cm, osmišljena je da bez muke pokupi svu vodu, čuvajući vašu radnu površinu čistom.

Kada govorimo o plastici kao materijalu izrade, neizbežno je naglasiti njene brojne benefite. Prvenstveno, plastika je simbol održivosti. Otporna na različite spoljne faktore, garantuje dugotrajnost proizvoda, smanjujući potrebu za čestim zamenama i tako doprinosi očuvanju životne sredine. Pored toga, estetski aspekt plastičnog materijala omogućava da se oceđivač bez problema uklapa u svaku kuhinju, bez obzira na njen stil.

S obzirom na to da je HONEYCOMB oceđivač dizajniran sa dva sprata, prirodno dolazi do značajne uštede prostora. Gornji deo nudi prostor širine 23 cm, idealan za smeštaj čak 12 tanjira. Bez obzira na veličinu vaših tanjira, ovaj oceđivač obezbeđuje da svi lako nađu svoje mesto. Osim toga, tri odeljka za escajg garantuju da svaki komad pribora za jelo ima svoju poziciju, pružajući organizovan i sistematičan pristup sušenju.

Donji sprat je pažljivo osmišljen za ostatak posuđa. Ravna površina sa rešetkom idealna je za čaše, činije i ostale kuhinjske potrepštine. Zanimljiv dizajnerski dodatak je različita visina stranica, što dodatno povećava sigurnost prilikom sušenja. Ovako postavljen oceđivač osigurava da posuđe ostaje na svom mestu, smanjujući mogućnost da neki predmet neočekivano sklizne ili padne.

Dodatna funkcionalnost je uključena u dizajn kroz nožice koje odvajaju oceđivač od površine. Ovo pruža mogućnost dodatnog prilagođavanja, kao što je probušivanje za direktan oticanje vode u sudoperu. Mada HONEYCOMB ne dolazi sa prethodno napravljenim otvorima, jasne oznake ukazuju gde je to moguće učiniti.

Naposletku, ne možemo zanemariti prelep estetski izgled ovog oceđivača. Inspirisan prirodom, njegov dizajn podseća na saće, dodajući tako jedinstveni šarm vašem kuhinjskom prostoru.

Uz sve navedene prednosti, spratni oceđivač za sudove HONEYCOMB postaje nezaobilazan komad opreme u svakoj modernoj kuhinji koja teži savršenstvu u organizaciji i estetici.

Boja

, ,

Proizvođač

Zemlja Porekla Turska, uvoznik za Srbiju Kovplast, KG, Srbija

Korpa