fbpx

Spratni oceđivač za sudove CVET

,

Spratni oceđivač za sudove CVET

1,190.00 rsd 992.00 rsd bez PDV

Besplatna dostava za ovaj proizvod

Šifra proizvoda: MN583 Kategorije: ,

Spratni oceđivač za sudove CVET

Dimenzije: 40x24xh 24,5 cm

Probali smo ga na više načina, izuzetno stabilan i čvrst. Ono što nam je najzanimljivije je to što oceđivač ima dve tacne (gornju i donju) tako da čaše ispod tanjira ostaju suve – nema kapanja! Lako se održava i u kuhinji štedi prostor!
Prostor za čaše između gornjeg i donjeg dela je 17cm. Donja polica je za čaše, a gornja za tanjire.

Spratni ocedjivači za sudove imaju nekoliko prednosti u odnosu na obične ocedjivače:

 1. Više kapaciteta za sušenje: Spratni ocedjivači imaju više nivoa ili spratova za odlaganje sudova. To omogućava veći kapacitet sušenja i organizaciju sudova na više nivoa, čime se maksimalno iskorišćava prostor.
 2. Efikasnost prostora: Ocedjivači sa više spratova omogućavaju da se sudovi postave u vertikalnom pravcu, oslobađajući više prostora na kuhinjskom pultu ili unutar sudopere. To je posebno korisno u manjim kuhinjama gde je svaki centimetar prostora dragocen.
 3. Organizacija: Višespratni ocedjivači omogućavaju organizovanje sudova prema veličini i vrsti, što olakšava pristup i smanjuje mogućnost oštećenja. Na primer, tanjiri se mogu postaviti na jedan sprat, čaše na drugi, a pribor za jelo na treći.
 4. Smanjena buđ i neprijatan miris: Spratni ocedjivači sa odvodnim sistemima omogućavaju lakše oticanje vode sa sudova, čime se smanjuje rizik od stvaranja buđ i neprijatnih mirisa koji se mogu razviti kada se voda zadržava.
 5. Estetika i dizajn: Mnogi spratni ocedjivači su dizajnirani da budu estetski privlačni i da se uklope sa stilom kuhinje. Mogu se naći u različitim bojama, materijalima i dizajnima koji doprinose vizuelnom izgledu prostora.
 6. Višenamenska upotreba: Neki spratni ocedjivači dolaze sa dodatnim funkcijama kao što su postolja za šolje, držači za escajg ili dodatni prostor za odlaganje posuđa.
 7. Poboljšana higijena: Višespratni ocedjivači omogućavaju da sudovi budu podalje od površine sudopere ili kuhinjskog pulta, što može doprineti boljoj higijeni jer se sprečava direktni kontakt sa potencijalno nečistom površinom.

Plastični spratni oceđivači, poznati i kao cediljke, imaju svoje prednosti u odnosu na metalne oceđivače u određenim situacijama. Evo nekoliko prednosti plastičnih spratnih oceđivača u poređenju sa metalnim:

 1. Otpornost na koroziju: Plastični oceđivači su otporni na koroziju i rđanje, što ih čini idealnim za upotrebu u kontaktu s vodom, sokovima, i drugim tečnostima koje mogu oštetiti metalne oceđivače tokom vremena.
 2. Lakša manipulacija: Plastični oceđivači obično su lakši od metalnih, što ih čini lakšim za manipulaciju i upotrebu, posebno za decu ili starije osobe.
 3. Bezbednost za posuđe: Plastični oceđivači obično su nežniji prema posuđu i površinama za pripremu hrane. Manje su verovatno da će ogrebati ili oštetiti posuđe i stolnjake.
 4. Raznolikost boja i dizajna: Plastični oceđivači često dolaze u raznim bojama i dizajnima, što omogućava izbor koji odgovara vašem kuhinjskom stilu ili preferencijama.
 5. Ekonomičnost: Plastični oceđivači obično su jeftiniji od metalnih, pa su dostupni širokom rasponu potrošača.

Koliko je sam oceđivač stabilan, koliko sudova može na njega stane i kako se on sklapa, pogledajte naš video ispod.

Primer spratnog oceđivača sa sudovima (tanjiri, šerpica, čaše)

 

Težina 0.20000000 kg
BOJA OPŠTE

, , , , , , , , , , , , ,

Proizvođač

Proizvođač: MN Plastika 1986 DOO,Stara Pazova, Srbija

Korpa