fbpx

Spratni ocedjivac za sudje ELIF

, ,

Spratni ocedjivac za sudje ELIF

1,090.00 rsd 909.00 rsd bez PDV

Tražite savršen dodatak za svoju kuhinju? Upoznajte spratni ocedjivač za sudje “Elif” – elegancija i funkcionalnost u jednom proizvodu.

Dvostruki Prostor za Sušenje

Zahvaljujući dva nivoa, ocedjivač “Elif” maksimalno koristi vertikalni prostor u vašoj kuhinji. Donji nivo idealan je za čaše, šolje i druge posude, dok je gornji nivo dizajniran za savršeno sušenje tanjira, poklopaca i plitkih posuda. Uštedite prostor na pultu uz ovu inovaciju!

Tri Odeljka za Pribor za Jelo

Sa strane ocedjivača nalaze se tri posebna odeljka namenjena za kašike, viljuške, noževe i ostali pribor. Ovi odeljci su pažljivo dizajnirani kako bi se osiguralo da vaš pribor bude organizovan, lako dostupan i suv u svakom trenutku.

Kvalitet i Dizajn

Spratni ocedjivač “Elif” nije samo funkcionalan, već je i estetski privlačan. Moderni dizajn i visokokvalitetni materijali čine ga idealnim izborom za svaku kuhinju, bilo da je reč o klasičnom ili savremenom stilu.

Zaključak

Ulaganjem u spratni ocedjivač za sudje “Elif”, uložićete u red, organizaciju i stil svoje kuhinje. Neka vaše sudje bude suvo, sigurno i elegantno smešteno s ovim revolucionarnim proizvodom. Nemojte čekati – unapredite svoj kuhinjski prostor već danas!

Šifra proizvoda: PD306 Kategorije: , ,

Spratni ocedjivac

Dimenzije 31x42x29cm

Spratni oceđivač ELIF- uštedite prostor u vašoj kuhinji !

Prodaja bez čaša sa slike  Čaše su stavljene za primer veličine 2 dl

Težina 0.20000000 kg
Boja

, ,

Proizvođač

Proizvođač ELIF ,Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa