fbpx

Slovarica (latinica)

, ,

Slovarica (latinica)

550.00 rsd 459.00 rsd bez PDV

Slovarica (latinica)
Plastična slovarica namenjena učenju slova abecede . Sastoji se od 30 plastičnih pločica sa slikama i odgovarajućim slovima.

Šifra proizvoda: MP3950094 Kategorije: , ,

Dostupnost: Na zalihama

Dobrodošli u svet Slovarica (latinica)  – najkreativniji način da vaša deca zavole latinicu!

Slovarica (latinica) je mnogo više od obične igre. To je posebno dizajnirana edukativna društvena igra koja će vašu decu oduševiti i pomoći im da brzo i lako savladaju slova abecede na latinici. Naša igra se sastoji od čak 30 šarenih pločica, pri čemu svaka od njih nosi sliku zabavnog predmeta i pridruženo slovo.

Zašto je Slovarica (latinica)  posebna:

Zabavno učenje:

Naša igra Slovarica (latinica) preobražava učenje slova u pravu avanturu. Razumemo da je učenje abecede često izazovno za decu, ali smo stvorili iskustvo koje će ih oduševiti. Svaka od 30 pločica donosi interaktivne slike koje pričaju priče. Slike prikazuju svakodnevne predmete i situacije, čineći učenje slova zabavnim i intuitivnim. Vaša deca će se u potpunosti uroniti u svet “Slovarice,” gde će svako slovo biti avantura za otkrivanje.

Edukacija kroz igru:

Slovarica (latinica) nije samo igra, već i obrazovni alat koji je dizajniran kako bi deci pomogao da usvoje temeljne jezičke veštine kroz igru. Pored toga što nauče slova, deca razvijaju pravopis, poboljšavaju svoje veštine čitanja i razvijaju koncentraciju. Ova igra podstiče kritičko razmišljanje i rešavanje problema, jer deca moraju da povezuju slike sa slovima i rečima.

Kvalitetni materijali:

Razumemo da deca mogu biti znatiželjna i da će Slovarica (latinica) biti često igrana. Zbog toga smo pažljivo izradili pločice od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i dugotrajni. Naša igra je osmišljena kako bi služila kao dragocen resurs za učenje i pružala vredno iskustvo koje će se pamtititi.

Podrška razvoju kreativnosti:

Svaka pločica u Slovarica (latinica) nije samo puka slika i slovo. One pričaju priče i otvaraju vrata maštovitosti. Deca se ohrabruju da koriste svoju maštu kako bi razvijala sopstvene priče i igre sa “Slovaricom.” Ova kreativna dimenzija igre podstiče razvoj maštovitosti, pričanja priča i umetničkog izražavanja.

Nauka i druženje:

Slovarica (latinica) nije samo alat za pojedinačno učenje. Ona takođe podstiče interakciju i komunikaciju među decom. Igra omogućava deci da uče zajedno, razmene iskustva i razvijaju socijalne veštine kroz druženje i saradnju. Osim što nauče slova, deca stvaraju trajne prijateljstva i grade poverenje kroz zajedničko učenje.

Slovarica (latinica) je više od igre; to je putovanje u svet slova i jezika koje deci donosi radost učenja i razvoja. Neka vaša deca otkriju čarobni svet Slovarica (latinica) i zajedno gradimo budućnost slovo po slovo. Slovarica (latinica) – učimo zajedno, rastemo zajedno!

Neka vaša deca zavole učenje uz Slovaricu (latinicu) – igru koja obogaćuje obrazovanje i pruža nezaboravno iskustvo u svetu slova:

Naša misija je da učenje postane nešto što se deca raduju svakog dana. Slovarica (latinica) je tu da im pomogne da razviju ljubav prema jeziku i slovima. Kroz ovu igru, deca ne samo što uče latinicu, već i razvijaju pozitivan odnos prema obrazovanju. Igra je zabavna i interaktivna, a svaka pločica je mala avantura za vaše mališane. Njihov smeh i osmesi tokom igre samo su početak njihovog putovanja u svet pismenosti.

Kupite “Slovaricu” danas i posmatrajte kako vaša deca rastu u vešte pismenjake, uz osmeh na licu:

Investiranje u obrazovanje vaše dece nikada nije bilo tako zadovoljno. Slovarica (latinica)  je alat koji će vašoj deci omogućiti da steknu temeljne veštine čitanja, pisanja i komunikacije na način koji je prirodan i uzbudljiv. Kupovinom “Slovarice” danas, obezbeđujete im resurs za učenje koji će trajati, a pružaće im mnogo više od običnog učenja slova. Gledajući kako vaša deca rastu i napreduju u vešte pismenjake, osetićete ponos i radost.

Zajedno gradimo budućnost, slovo po slovo. Slovarica (latinica) – učimo zajedno, rastemo zajedno:

Učenje je proces koji se najbolje postiže zajedno. Kroz “Slovaricu,” ne samo da podržavate razvoj svoje dece, već i gradite temelje za njihovu budućnost. Svako slovo koje nauče, svaka priča koju stvore, svako prijateljstvo koje izgrade, sve to čini deo njihovog puta. Slovarica (latinica) je više od igre, ona je most ka svetlu budućnosti gde se zajedno razvijamo, slovo po slovo.

Hajde da zajedno gradimo bolje sutra uz “Slovaricu” – učimo zajedno, rastemo zajedno!

Težina 0.20000000 kg

Proizvođač

Proizvodjac: Megaplast, Srbija

Korpa