fbpx

Sklopivi sto RIO CAMP 50CM

, ,

Sklopivi sto RIO CAMP 50CM

2,490.00 rsd 2,075.00 rsd bez PDV

Sklopivi sto RIO CAMP 50CM

Karakteristike:

  • Dimenzije: 50x40x40 cm
  • Sklopiv: Jednostavan za sklapanje i nošenje
  • Praktičan: Idealan za piknik, kampovanje, terasu ili dečiju sobu
  • Kompaktan: Ne zauzima mnogo mesta u vašem prtljažniku ili skladištu

Sklopivi sto RIO CAMP 50CM – Savršen za Svaku Priliku

Kratak opis

Sklopivi sto RIO CAMP 50CM je idealan za sve prilike kada vam je potreban praktičan i kompaktan stolić. Dimenzija 50x40x40 cm, ovaj stolić ne zauzima mnogo prostora, ali nudi ravnu ploču za sve vaše potrebe. Lako se sklapa i prenosi, što ga čini savršenim za piknike, kampovanje, ali i za korišćenje kod kuće.

Karakteristike:

  • Dimenzije: 50x40x40 cm
  • Sklopiv: Jednostavan za sklapanje i nošenje
  • Praktičan: Idealan za piknik, kampovanje, terasu ili dečiju sobu
  • Kompaktan: Ne zauzima mnogo mesta u vašem prtljažniku ili skladištu

Zašto odabrati sklopivi sto RIO CAMP 50CM?

Sklopivi sto RIO CAMP 50CM je savršen za roditelje koji traže praktičan stolić za svoju decu, kao i za sve koji žele sklopivi sto za različite namene. Njegova kompaktna veličina i mogućnost sklapanja omogućavaju vam da ga lako ponesete bilo gde. Bilo da idete na piknik, kampovanje, ili samo želite dodatni stolić za vaš dom, RIO CAMP je pravi izbor za vas.

Praktičan i funkcionalan stolić

Kada vam je potreban stolić koji je praktičan i funkcionalan, sklopivi sto RIO CAMP 50CM je odličan izbor. Njegova kompaktna veličina omogućava vam da ga lako postavite gde god vam je potreban dodatni prostor za odlaganje ili posluživanje. Idealan je za roditelje koji žele siguran i stabilan stolić za svoju decu, kao i za sve one koji vole praktične rešenja.

Savršen sklopivi sto za piknik

Ako tražite sto za piknik koji je lagan i jednostavan za nošenje, sklopivi sto RIO CAMP 50CM je upravo ono što vam treba. Njegova mogućnost sklapanja i kompaktne dimenzije omogućavaju vam da ga lako smestite u prtljažnik automobila i ponesete sa sobom na svaki piknik. Uživajte u obrocima na otvorenom uz stabilnu i ravnu površinu ovog stola.

Sklopivi sto RIO CAMP 50 cm

Idealno rešenje za kampovanje

Za sve ljubitelje kampovanja, sklopivi sto RIO CAMP 50CM je nezaobilazan deo opreme. Lako se postavlja i sklapa, što ga čini savršenim za brze avanture na otvorenom. Njegova čvrsta konstrukcija osigurava stabilnost, dok kompaktnost omogućava jednostavno nošenje i skladištenje. Bez obzira na to gde kampujete, ovaj sto će vam pružiti potrebnu udobnost i praktičnost.

Kupite svoj sklopivi sto RIO CAMP 50CM danas!

Ne propustite priliku da nabavite ovaj svestrani sklopivi sto koji će vam olakšati mnoge aktivnosti. Dodajte ga u svoju kolekciju kamp opreme ili ga koristite kod kuće za razne namene. Poručite sada i uživajte u praktičnosti i funkcionalnosti koje RIO CAMP 50CM pruža.

Sklopivi sto RIO CAMP 50CM je više od običnog stola. On je praktičan, funkcionalan i savršen za svaku priliku. Ne čekajte, nabavite svoj sklopivi sto danas i iskoristite sve njegove prednosti!

Ako su vam potrebne i sklopive stolice, pogledajte OVDE 

Boja

, ,

Proizvođač

Poreklo Turska, uvoznik za Srbiju Kovplast, KG, Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa