fbpx

Sklopivi barski sto fi 80cm

,

Sklopivi barski sto fi 80cm

6,990.00 rsd 5,825.00 rsd bez PDV

Sklopivi barski sto fi 80cm

  • Dimenzije: Prečnik 80 cm, visina 110 cm
  • Materijal: Čelična konstrukcija i PVC
  • Boja: Bela

Ključne prednosti

  • Lako sklapanje i rasklapanje: Jednostavan mehanizam omogućava brzo sklapanje i odlaganje stola.
  • Veliki prečnik: Prečnik od 80 cm pruža dovoljno prostora za posluženje.
  • Visina: Visina od 110 cm omogućava komforno stajanje i sedenje.
  • Stabilnost: Čelična konstrukcija osigurava čvrstoću i stabilnost.
  • Idealno za proslave: Savršen za sve vrste proslava i događaja.
  • Praktičnost za male prostore: Lako se sklapa i odlaže, što ga čini idealnim za prostore sa ograničenim prostorom.

Sklopivi barski sto fi 80cm

Šifra proizvoda: ed36-336000 Kategorije: , Oznaka:

Sklopivi barski sto fi 80cm: Idealno Rešenje za Sve Vaše Proslave i Male Prostore

Barski sto za svaku priliku

Ako tražite idealan barski sto za vaše proslave ili male terase, sklopivi barski sto fi 80cm je savršen izbor za vas. Sa svojim elegantnim dizajnom i praktičnim funkcijama, ovaj sto će se savršeno uklopiti u svaki prostor i priliku. Bilo da organizujete proslavu veridbe, rođendana, ili jednostavno želite da uživate u kafi na svojoj terasi, ovaj barski sto će ispuniti sva vaša očekivanja.

Sklopivi barski sto fi 80cm

Visoki sto sa čvrstom konstrukcijom

Ovaj visoki sto je napravljen od čelične konstrukcije i PVC materijala, što ga čini izuzetno stabilnim i izdržljivim. Visina od 110 cm omogućava komforno stajanje i sedenje, dok prečnik od 80 cm pruža dovoljno prostora za posluženje i uživanje. Bez obzira na to da li ga koristite za proslave ili svakodnevne aktivnosti, ovaj sto će vam obezbediti pouzdanu podršku.

Sklopivi barski sto fi 80cm

Sklopivi sto za lako sklapanje i rasklapanje

Jedna od glavnih prednosti ovog stola je njegova sklopiva funkcija. Zahvaljujući jednostavnom mehanizmu za sklapanje, ovaj sto možete brzo i lako sklopiti kada vam nije potreban i odložiti ga na bilo koje mesto. Ova karakteristika ga čini idealnim za ljude koji imaju ograničen prostor ili koji često organizuju proslave i događaje.

 

Idealno za sve vrste proslava

Sklopivi barski sto fi 80cm je savršen za sve vrste proslava. Bilo da je reč o veridbi, rođendanu, poslovnom događaju ili samo druženju sa prijateljima, ovaj sto će vam pružiti stabilan i elegantan prostor za posluženje i uživanje. Njegova bela boja i moderan dizajn će se savršeno uklopiti u bilo koji ambijent.Sklopivi barski sto fi 80cm

 

Kako koristiti Sklopivi barski sto fi 80cm

Korišćenje ovog sklopivog stola je izuzetno jednostavno. Sve što treba da uradite je da raširite nogice stola i on je spreman za upotrebu. Kada vam više nije potreban, jednostavno ga sklopite i odložite. Ova funkcionalnost omogućava vam da lako prilagodite prostor svojim potrebama i da brzo organizujete proslave bez stresa.

Recenzije korisnika

Kupac 1: “Kupili smo nekoliko ovih stolova za proslavu naše veridbe u prirodi. Bili su savršeni! Lako smo ih sklopili i prevezli do lokacije, a njihova stabilnost je bila impresivna.”

Kupac 2: “Ovaj Sklopivi barski sto fi 80cm je bio savršen za proslavu rođendana mog deteta. Prostor za posluženje je bio dovoljan za sve goste, a nakon proslave smo ga lako sklopili i odložili. Preporučujem svima!”

Kupac 3: “Imam malu terasu i dugo sam tražio odgovarajući sto. Ovaj sklopivi barski sto je savršen! Kada ga ne koristim, lako ga sklopim i oslobodim prostor.”

Sa sklopivim barskim stolom fi 80cm, dobijate praktično, elegantno i pouzdano rešenje za sve vaše potrebe. Bez obzira na priliku, ovaj sto će vam pružiti savršen prostor za uživanje i druženje.

 

Za više sklopivih stolova, kliknite OVDE 

Proizvođač

EuromDenis

Korpa