fbpx

Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI

,

Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI

990.00 rsd 825.00 rsd bez PDV

Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI

Dimenzije : 22×18,7 cm, visina 24,4 cm

Zapremina : 6l

 

Šifra proizvoda: pdl869-3 Kategorije: , Oznake: ,
Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI – Revolucionarni dizajn za kompaktnost i praktičnost

Upoznajte sklopivu kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI- Vaš Savršeni Kuhinjski Pratilac za Čistoću i Organizaciju!

Ukoliko ste u potrazi za inovativnim rešenjem koje će pretvoriti vašu kuhinju u oazu organizacije i čistoće, upoznajte našu sklopivu kuhinjsku kantu za smeće KOVASI. Ovaj proizvod će vas oduševiti svojim pametnim dizajnom i funkcionalnošću. Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI nije obična kanta za smeće – ona predstavlja revolucionarno rešenje koje će vas osvojiti na prvi pogled.

Pametno Dizajnirana za Vašu Pogodnost: Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI je dizajnirana sa ciljem da maksimalno iskoristi prostor u vašoj kuhinji. Ova kantica je predviđena da se jednostavno zakači na vrata kuhinjskih ormarića, oslobađajući vam dragoceni radni prostor. Nikada više nećete morati da tražite gde da smestite kantu za smeće, jer će Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI diskretno stajati iza vrata, čuvajući vašu kuhinju besprekorno urednom.

Kompaktan Dizajn za Maksimalnu Efikasnost: Ono što čini Sklopivu kuhinjsku kantu za smeće 6l KOVASI posebnom je njen revolucionaran kompaktan dizajn. Kada se ne koristi, ova kantica se jednostavno sklapa na unutrašnjosti vrata kuhinjskog ormarića, zauzimajući svega 5 cm prostora. Ova inovacija omogućava vam da maksimalno iskoristite prostor u vašoj kuhinji, čineći je organizovanijom nego ikad pre.

Dimenzije Prilagođene Vašim Potrebama: Rasklopljena,Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI ima dimenzije 22×18,7 cm sa visinom od 24,4 cm. Kada je montirana zajedno sa kukom za kačenje, njen ukupan prostor koji zauzima je samo 10 cm. Ovo znači da ćete lako naći savršeno mesto za nju – bilo da je smestite u fioku, na unutrašnjoj strani vrata ormarića ili bilo gde drugde u kuhinji.

Fleksibilna i Ekonomična Upotreba: Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI ima kapacitet od 6 litara i može se koristiti sa kesom unutra ili bez nje, pružajući vam potpunu slobodu u izboru. Izrađena je od BPA-free plastike, čime se garantuje njena čvrstoća i sigurnost. Osim što je funkcionalna, Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI će se savršeno uklopiti u estetiku svake kuhinje, dodajući dekorativni element.

Univerzalna Praktičnost: Ova Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI nije samo za kuhinje – idealna je za upotrebu i u kamperima ili tokom kampovanja. Montiranje je brzo i jednostavno – samo je zakačite na unutrašnju stranu vrata kuhinjskog ormarića. Čišćenje je podjednako lako – dovoljno je oprati je vodom.

Vaš Neizostavni Pomoćnik u Kuhinji: Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI će biti vaš verni pomoćnik prilikom ljuštenja ili seckanja povrća. Sada možete lako odbaciti ostatke sa daske direktno u kantu za smeće, bez nepotrebnog prosipanja i dodatnog prljanja ruku koje obično prati vađenje regularne kante.

Uz KOVASI, vaša kuhinja će postati mesto organizacije, efikasnosti i čistoće. Neovisno o veličini prostora, ova sklopiva kuhinjska kanta za smeće donosi revolucionarnu inovaciju u svakodnevno kuhinjsko iskustvo i čini ga jednostavnijim nego ikad pre.

Kompaktan Dizajn za Efikasnost i Prostranost:

Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI donosi revoluciju u svet kuhinjskih kanti za smeće zahvaljujući svojoj izuzetno kompaktnoj konstrukciji. Ova inovacija nije samo estetski element – ona donosi promene u načinu na koji ćete koristiti i doživljavati svoju kuhinju.

Kada ne koristite Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI, njena genijalna konstrukcija omogućava da se jednostavno sklopi na unutrašnjoj strani vrata kuhinjskog ormarića. Ovaj proces je brz i jednostavan, a rezultat je da kantica zauzima svega 5 cm prostora u širinu. Ovo je revolucionarno jer eliminiše potrebu za zauzimanjem podnog prostora, što često predstavlja problem u manjim kuhinjama ili kuhinjama sa ograničenim skladišnim prostorom.

Njen kompaktan dizajn je naročito koristan u situacijama kada se suočavate sa ograničenim prostorom u kuhinji. Sada možete osloboditi dragoceni radni prostor i stvoriti prostranu i organizovanu sredinu za pripremu hrane i kućne aktivnosti.

Nema više dosadnih prepreka ili klasičnih kanti koje zauzimaju dragoceni prostor na podu kuhinje. Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI se bez problema integriše u vašu kuhinjsku rutinu, omogućavajući vam da se slobodno krećete bez nepotrebnih nereda.

Osim što je funkcionalan, ovaj kompaktan dizajn donosi estetsku vrednost vašoj kuhinji. Uklonite vizuelni nered i stvorite prostran i elegantan prostor za pripremu obroka i druženje sa porodicom i prijateljima. Ova kanta za smeće nije samo praktičan proizvod; to je simbol organizacije, efikasnosti i modernog pristupa čistoći u kuhinji.

Uz KOVASI, svaki trenutak proveden u kuhinji postaje prijatniji, praktičniji i besprekorno organizovan, ostavljajući vas sa više vremena za uživanje u vašoj kulinarskoj kreativnosti.

Praktične Dimenzije za Savršenu Prilagodljivost:

Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI nije samo kompaktna, već i izuzetno prilagodljiva kada su u pitanju dimenzije. Ove praktične dimenzije čine je višenamenskim i pristupačnim rešenjem za svaku kuhinju.

Kada je rasklopljena, KOVASI se ističe dimenzijama od 22×18,7 cm, sa visinom od 24.4 cm. Ovo je optimalna veličina koja pruža dovoljno prostora za odlaganje smeća, bez preteranog zauzimanja prostora. Bez obzira na to da li se bavite svakodnevnim kuvarskim zadacima ili pripremate veće obroke za porodicu i goste, KOVASI će vam obezbediti dovoljno kapaciteta za odlaganje smeća, čuvajući kuhinju urednom i organizovanom.

Ono što ovu kanticu čini izuzetno praktičnom je njen kompaktni prostor koji zauzima kada je montirana na unutrašnjosti vrata kuhinjskog ormarića. Sa kukom za kačenje uključenom, njen ukupan prostor koji zauzima iznosi samo 10 cm. Ova inovacija omogućava vam da je postavite gotovo bilo gde u kuhinji – bilo na unutrašnjoj strani vrata ormarića, na bočnom panelu, ili na mestima gde inače ne biste razmišljali o smeštaju kante za smeće.

Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI se lako može smestiti u fioku, što je posebno korisno ukoliko želite da je držite van vidokruga ili da je zaštitite od domaćih ljubimaca ili malih članova porodice. Ova funkcionalnost omogućava vam da organizujete kuhinjski prostor tačno onako kako vam odgovara.

Pored toga, dimenzije KOVASI su manje od prosečne daske za sečenje, što ukazuje na njen minimalistički i efikasan dizajn. Sada možete jednostavno integrisati ovu inovativnu kanticu u vašu svakodnevnu kuhinjsku rutinu, čineći je savršeno prilagodljivom vašim potrebama.

Uz Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI, nikada više nećete morati brinuti o prostoru u vašoj kuhinji, jer će ovaj praktičan proizvod biti vaša tajna za organizaciju i efikasnost u pripremi hrane i održavanju kuhinje čistom i urednom.

Praktična i Ekonomična Kanta za Smeće sa Kapacitetom od 6 Litara:

Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI je dizajnirana sa vašim praktičnim potrebama na umu, nudeći optimalan kapacitet od 6 litara za odlaganje smeća. Ovaj kapacitet je savršen za svakodnevnu upotrebu i omogućava vam da efikasno rukujete otpadom bez potrebe za čestim pražnjenjem kante. Bez obzira na to da li se bavite svakodnevnim kuvarskim zadacima, spremate obroke za porodicu ili često kuvate za goste, KOVASI će vas podržati.

Fleksibilnost je ključna reč kada je u pitanju ovaj proizvod. KOVASI vam omogućava da je koristite sa kesom za smeće unutra ili bez nje, pružajući vam potpunu slobodu u izboru. Ova funkcija je izuzetno korisna, jer vam omogućava da se prilagodite trenutnim potrebama i preferencijama.

Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI je izrađena od BPA-free plastike, garantujući bezbednost za vas i vašu porodicu. Ova plastika je takođe izuzetno čvrsta, pružajući kvalitetan i dugotrajan proizvod koji će vas služiti tokom mnogo godina. Ne samo da je funkcionalna, već je i dekorativna, što znači da će se savršeno uklopiti u estetiku svake kuhinje. Sada možete dodati elegantan i moderan dodatak vašem kuhinjskom prostoru, bez obzira na stil uređenja.

Ono što KOVASI čini još vrednijim je njena univerzalna upotreba. Ova kanta za smeće nije ograničena samo na kuhinju. Ona je idealna i za kampovanje, bilo da se radi o kampovanju u prirodi ili boravku u kamp-kućicama. Njena kompaktna veličina i praktičan dizajn čine je savršenim pratilacem za sve avanture na otvorenom.

Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI  se lako montira na vrata kuhinjskog ormarića ili bilo koju drugu površinu, što je posebno korisno kada je prostor ograničen. Pored toga, čišćenje je brzo i jednostavno – samo je operite vodom kako biste održali higijenu i svežinu.

S obzirom na svoju kapacitet, prilagodljivost, sigurnost i univerzalnu upotrebu, KOVASI će postati nezamenjiv deo vaše kuhinje i vašeg kampovanja. Ova praktična i ekonomična kanta za smeće je tu da olakša i unapredi vaše svakodnevno iskustvo, čineći ga više nego udobnim i organizovanim.

Lako Montiranje i Besprekorno Održavanje – Bez Truda:

Sklopiva kuhinjska kanta za smeće 6l KOVASI vam omogućava da uživate u svim njenim prednostima bez nepotrebnog stresa oko montaže i održavanja. Ovaj proizvod je dizajniran tako da bude jednostavan i pristupačan za svakoga, bez obzira na vaše veštine i iskustvo u kućnom uređenju.

Montiranje: Montiranje KOVASI kante je pravo zadovoljstvo. Bez potrebe za kompleksnim alatima, samo je zakačite na unutrašnju stranu vrata kuhinjskog ormarića. Ovo se postiže jednostavnim kačenjem kuke za smeće na vrata ormarića, čime se obezbeđuje stabilnost i pouzdanost. Montaža traje svega nekoliko trenutaka, i nećete se morati suočavati sa komplikovanim uputstvima ili dugotrajnim procesom instalacije. Kada se KOVASI jednom montira, postaje integralni deo vaše kuhinje, pružajući praktično i diskretno rešenje za odlaganje smeća.

Održavanje: Čišćenje KOVASI kante je jednako bezbolno kao i montiranje. Da biste održali ovu kanticu čistom i higijenskom, jednostavno je operite vodom. BPA-free plastika od koje je napravljena olakšava brisanje i održavanje, a svi njeni delovi su lako dostupni za čišćenje. Nakon brzog pranja, KOVASI će ponovno zasijati svojom svežinom i biti spreman za novi ciklus upotrebe.

Ovo jednostavno i praktično rešenje za montažu i održavanje znači da ćete imati više vremena za uživanje u svojoj kuhinji i manje vremena za brigu o neredu. S KOVASI, sve što trebate uraditi je da se posvetite svojim omiljenim kulinarskim projektima i ostavite brigu o smeću ovom pouzdanim pratilacem.

Vaš Nezamenjiv Kuhinjski Pomoćnik:

KOVASI nije samo obična kanta za smeće; ona postaje vaš nezamenjiv pomoćnik u kuhinji, čineći sve aspekte vašeg kulinarskog iskustva jednostavnijim i efikasnijim.

Kada se bavite pripremom hrane, često se suočavate s neredom na radnoj površini, bilo da se radi o ostacima voća i povrća, korica, ili drugih materijala koje treba odbaciti. KOVASI je tu da vam olakša ovaj proces. Sada možete lako odbaciti sve ove ostatke sa radne površine direktno u kantu za smeće, bez potrebe za dodatnim koracima ili brisanjem.

Ova funkcionalnost je naročito korisna prilikom ljuštenja ili seckanja povrća. Dok pripremate obrok, jednostavno gurate ostatke sa daske za sečenje direktno u KOVASI, bez straha od prosipanja ili razbacivanja po kuhinji. To znači da ćete zadržati svoju radnu površinu čistom i urednom, bez nepotrebnog nereda i prljanja ruku.

KOVASI će vas osloboditi dosadnog procesa vađenja klasične kante za smeće svaki put kada trebate odbaciti otpad. Sada se smeće može odlagati direktno tamo gde se i generiše, čineći vašu kuhinju organizovanijom i efikasnijom nego ikad pre.

Osim što će vam olakšati rad tokom pripreme hrane, KOVASI će takođe doprineti estetici vaše kuhinje. Njena kompaktna konstrukcija i diskretan dizajn omogućavaju da se savršeno uklopi u bilo koji prostor, bez narušavanja vizuelne ravnoteže ili stvaranja suvišnih prepreka. Vaša kuhinja će postati mesto gde se lepota i funkcionalnost savršeno spajaju.

S KOVASI, svaki trenutak proveden u kuhinji postaje prijatniji i produktivniji. Ova sklopiva kuhinjska kanta za smeće donosi inovaciju i efikasnost u svakodnevno kuhinjsko iskustvo, čineći ga više nego udobnim i organizovanim. Vaš pomoćnik u kuhinji je stigao, spremite se da se zaljubite u svoju kuhinju iznova i iznova.

 

 

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Možda će vam se svideti …

Korpa