fbpx

Sklopiva Kofa 13L

, ,

Sklopiva Kofa 13L

1,090.00 rsd 909.00 rsd bez PDV

Sklopiva Kofa 13L

Dimenzije sklopljene : fi32 , visina 6 cm

Dimenzije raširene : fi 32, visina 28 cm

Sklopiva kofa od 13 l, veoma praktična, pogodna za sve primene.

Šifra proizvoda: decak703 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Sklopiva Kofa 13L – Revolucionarni Pratilac za Svakodnevne Izazove

 

 

Sklopiva Kofa 13L , kofa sa ruckom, plasticna kofa

U današnjem brzom tempu života, pronalaženje praktičnih rešenja za svakodnevne zadatke postaje sve važnije. Zato vam predstavljamo  inovativn proizvod –  Sklopiva Kofa 13L litara koja se ističe svojom sposobnošću da se sklopi, čime pruža neverovatnu praktičnost i raznolikost u svakodnevnim aktivnostima.

 

Sve o Sklopivoj Kofi: Sklopiva Kofa 13L predstavlja revolucionarno rešenje za sve one koji cene praktičnost i funkcionalnost. Ova kofa ima impresivne dimenzije – kada je sklopljena, ima prečnik od 32 cm i visinu od svega 6 cm, što je čini jedinstvenom i nenadmašnom u svojoj kategoriji. Kada je rasklopljena, ponosno se ističe istim prečnikom od 32 cm, ali sada ima visinu od 28 cm, pružajući dovoljno prostora za razne svakodnevne zadatke.

Ergonomska Izrada za Savršeno Korisničko Iskustvo:

Sklopiva Kofa 13L  nije samo praktična već i ergonomski dizajnirana kako bi unapredila vaše korisničko iskustvo. Poseban naglasak stavljen je na detalje kako bi kofa bila laka za upotrebu u svakoj situaciji.

Sklopiva Kofa 13L , kofa sa ruckom, plasticna kofa
Sklopiva Kofa 13L – pogodna za kačenje na zid!

Sa prednje strane kofe, primetićete inovativan kljun koji omogućava precizno i lagano prosipanje vode ili bilo koje tečnosti koju prenosite. Kljun je pažljivo oblikovan kako bi se sprečilo curenje i pružila kontrola nad protokom tečnosti.

Sklopiva Kofa 13L , kofa sa ruckom, plasticna kofa
kofa sa ruckom – kljun za lakše odsipanje vode

Dodatno, na dnu kofe, pronalazimo inteligentno udubljenje koje donosi dodatnu dozu praktičnosti. Ovo udubljenje nije samo estetski dodatak, već je tu s razlogom. Kada nosite kofu, udubljenje pruža siguran i čvrst hvat, smanjujući rizik od proklizavanja ili nezgoda tokom prenosa tečnosti. Ova jednostavna, ali genijalna ergonomska karakteristika čini Sklopivu Kofu ne samo efikasnim, već i bezbednim i prijatnim za upotrebu.

Sklopiva Kofa 13L , kofa sa ruckom, plasticna kofa

Ovaj dizajn nije samo estetski doprinos, već je rezultat pažljivog razmišljanja o korisničkom iskustvu. Sklopiva Kofa 13L ne samo da čini svakodnevne zadatke lakšim, već i pruža zadovoljstvo u svakom koraku, od prelivanja vode do prenosa težine. Ergonomska izrada ove kofe podseća nas na to kako inovacija i jednostavnost mogu zajedno stvoriti proizvod koji nadmašuje očekivanja.

 

Praktičnost –  Sklopiva Kofa 13L: Ono što čini Sklopivu Kofu izuzetno praktičnom jeste njena sposobnost da se sklopi na neverovatno tanak profil od samo 6 cm. Ova karakteristika čini je savršenim pratilacem u svakom domaćinstvu gde je prostor dragocen resurs. Nećete verovati koliko vam prostora može uštedeti ova kofa u kuhinji, kupatilu ili čak u prtljažniku automobila.

 

Sklopiva Kofa 13L , kofa sa ruckom, plasticna kofa

 

Višenamenska Upotreba: Sklopiva Kofa 13L nije samo obična kofa – ona je vaša pomoćnica u nizu svakodnevnih zadataka. Evo nekoliko primera kako možete iskoristiti sve prednosti ove fantastične kofe:

 

  1. Pranje Dece: Kada je vreme za kupanje mališana, Sklopiva Kofa će vam olakšati ceo proces. Zahvaljujući svojoj prostranoj unutrašnjosti, možete je koristiti za sigurno držanje vode i svih potrebnih igračaka.
  2. Prenos Vode: Bez obzira da li vrtite baštu ili organizujete piknik, Sklopiva Kofa će biti vaš verni saveznik za prenos vode. Njena čvrsta konstrukcija omogućava prenošenje tečnosti bez rizika od proliivanja.
  3. Kućni Poslovi: Kada je vreme za pranje podova ili prozora, ova kofa će se pokazati kao dragocen alat. Sa svojom zapreminom od 13 litara, možete obaviti čišćenje bez nepotrebnog vraćanja po vodu.
  4. Piknik Partner: Sklopiva Kofa je savršena za piknike i izlete. Zahvaljujući svojoj sklopivoj prirodi, lako ćete je smestiti u prtljažnik automobila bez zauzimanja previše prostora.
  5. Čuvanje Namirnica: Kada donesete sveže voće ili povrće iz prodavnice, Sklopiva Kofa će poslužiti kao odlično mesto za čuvanje. Njena prostrana unutrašnjost omogućava organizovano odlaganje namirnica.
  6. Opran Veš: Nakon što operete veš, ova kofa će vam pomoći da prenesete mokre komade na sušenje. Sa svojom čvrstom drškom, nosiće vaš veš sa lakoćom.

 

Sklopiva Kofa od 13 litara nije samo još jedan kućanski predmet. To je revolucionarni alat koji vam omogućava da obavljate svakodnevne zadatke sa stilom, praktičnošću i efikasnošću. Njena sposobnost sklapanja na tanak profil je nešto što će vas osvojiti i pretvoriti je u neizostavan deo vašeg domaćinstva. Nabavite svoju Sklopivu Kofu danas i otkrijte sve prednosti ovog inovativnog rešenja!

 

Za veću ponudu kofa , kliknite OVDE 

Korpa