fbpx

Sklopiva kadica za bebe 85 ( sklopiva polivača gratis )

, ,

Sklopiva kadica za bebe 85 ( sklopiva polivača gratis )

2,990.00 rsd 2,492.00 rsd bez PDV

Sklopiva kadica za bebe 85

Spoljašnje dimenzije rasklopljne kadice : dužina 85 cm, širina 50 cm i visina 22 cm

Kadica kad se sklopi bude široka samo 10cm.

Unutrašnje dimenzije dna : 50cm x 23cm x 23cm.

Uz ovu kadicu gratis se dobija polivača

Dimenzije polivače : 28x17x11 cm ( sklopljena širina 4cm )

Sklopiva kadica za bebe 85 – Kompaktna Praktičnost za Bebinu Kupku

Jeste li spremni na revoluciju u ritualu kupanja vaše bebe? Predstavljamo vam Sklopivu kadu za bebe 85, spoj inovacije, praktičnosti i bezbednosti. Ova kadica je dizajnirana sa posebnom pažnjom kako bi roditeljima pružila jednostavno i udobno iskustvo kupanja, a bebi bezbednost i uživanje.

Sa spoljašnjim dimenzijama od 85 cm dužine, 50 cm širine i 22 cm visine kada je rasklopljena, ova sklopiva kadica pruža prostran i siguran prostor za bebinu kupku. Unutrašnje dimenzije dna od 50 cm x 23 cm x 23 cm čine je idealnom za bebinu udobnost tokom celog kupanja.

Prilagodljivost u Različitim Prostorima:

Ono što čini ovu kadu posebno privlačnom je njena prilagodljivost u različitim prostorima. Zašto ograničiti bebinu kupku samo na kupatilo? Kada je hladno u kupatilu, Sklopiva kadica za bebe 85 lako se može preneti u dnevnu sobu, spavaću sobu ili bilo koju drugu prostoriju gde vam je udobnije. Uz ovu kadu, vaše dete može uživati u kupanju gde god vi to poželite.

Sklopiva kadica za bebe 85, sklopiva polivaca, korito za bebe
Sklopiva kadica za bebe 85, sklopiva polivaca, korito za bebe

Savršena za Putovanja i Odmor:

Ova kadica nije rezervisana samo za kuću. Zahvaljujući svojoj sklopivoj prirodi, ona je izuzetno pogodna za putovanja i odmore. Sa širinom od samo 10 cm kada je sklopljena, lako se smešta u prtljažnik automobila, a može čak stati i u torbu za putovanje. Ovo je praktičan saveznik za roditelje koji vole održavati rutinu kupanja i tokom putovanja, bez obzira na to gde se nalaze.

Sklopiva Polivača: Unapređena Praktičnost za Bezbedno Kupanje

Uz Sklopivu kadu za bebe 85 ne dobijate samo kadicu već i dodatnu vrednost u obliku praktične polivače. Ovaj bonus dodatak je pažljivo dizajniran kako bi učinio proces kupanja ne samo lakšim, već i obogaćenim dodatnim funkcionalnostima.

Polivača dolazi sa dimenzijama 28x17x11 cm, idealnim za lako smeštanje na samu kadu. Ali, ono što je posebno istaknuto kod ove polivače su dva strateški postavljena udubljenja.

Udubljenja za Proizvode za Kupanje:

Prvo udubljenje na polivači služi kao praktično mesto za smeštanje proizvoda za bebinu higijenu. Bilo da su u pitanju šamponi, sapuni, ili mekane krpe, ovo udubljenje omogućava roditeljima da sve što im je potrebno tokom kupanja bude nadohvat ruke. Ovakav pristup čini celokupan proces ne samo efikasnijim, već i bezbednijim, jer se roditelji mogu potpuno posvetiti bebi bez potrebe za traženjem potrebnih proizvoda.

Korito za bebe koje ima poseban žleb za odlaganje tuša:

Sklopiva kadica za bebe 85, sklopiva polivaca, korito za bebe

Drugo udubljenje na kadici ima funkciju posebnog žljeba za tuširanje. Ovaj dizajnirani žljeb omogućava postavljanje tuša na korito, pružajući roditeljima slobodu korišćenja vode tokom kupanja bebe. Ovaj inovativan element čini proces tuširanja mnogo lakšim i ugodnijim, omogućavajući precizno usmeravanje vode gde je potrebno, bez nepotrebnog prskanja.

Jednostavno Pražnjenje – Bez Nereda i Napora:

Sklopiva kadica za bebe 85, sklopiva polivaca, korito za bebe
Da bi vaše iskustvo kupanja bilo još jednostavnije i bezbednije, Sklopiva kadica za bebe 85 je opremljena pametnim rešenjem na donjem delu – čepom za lako pražnjenje vode. Ovaj intuitivni dodatak čini proces završetka kupanja brzim i efikasnim.

Kada je vreme za pražnjenje vode iz kade, dovoljno je otvoriti čep na donjem delu, i voda će se lagano istresti bez muke. Ova praktična karakteristika eliminiše potrebu za nošenjem teških lavora ili nereda u kupatilu. Sada možete jednostavno i čisto završiti proces kupanja, čime se oslobađate suvišnog tereta i olakšavate svakodnevnu rutinu roditeljstva.

Ovaj inovativni čep nije samo funkcionalan, već i doprinosi očuvanju okoline. Smanjenje upotrebe vode postaje lako ostvarivo, čineći održivost ključnim delom vaše svakodnevice. Sklopiva kadica za bebe 85 sa svojim jednostavnim čepom za pražnjenje donosi višestruke koristi, čineći svaki korak procesa kupanja još ugodnijim i bezbrižnijim za vas i vašu bebu

Ove dodatne funkcionalnosti ne samo da čine korito za bebe praktičnim dodatkom već i integrisanim partnerom tokom bebinog kupanja. Sa ovakvim rešenjem, svaki detalj procesa kupanja postaje dobro promišljen i prilagođen potrebama roditelja, stvarajući bezbedno i udobno okruženje za mališane. Sklopiva kadica za bebe 85, zajedno sa polivačom, pruža sve što je potrebno za nezaboravne trenutke zajedničkog kupanja sa vašim malim članom porodice.

Bezbednost i Stabilnost – Savršeno Sigurno Kupanje:

Sklopiva kadica za bebe 85, sklopiva polivaca, korito za bebe
Sklopiva kadica za bebe 85, sklopiva polivaca, korito za bebe

Sklopiva kadica za bebe 85 ne samo da pruža udobnost i praktičnost, već i postavlja standarde kada je u pitanju bezbednost tokom bebinog kupanja. Kada se rasklopi, ova kadica osigurava stabilnost i sigurnost zahvaljujući pažljivo dizajniranim nogicama koje je čvrsto drže.

Nogice su ključni deo ove sklopive kade, pružajući podršku tokom celog procesa kupanja. Važno je napomenuti da, uprkos svojoj izuzetnoj stabilnosti, ova kadica je pažljivo konstruisana tako da se ne može sama od sebe sklopiti tokom kupanja. Ovaj dizajn detalj garantuje neprekidan i siguran prostor za bebu, omogućavajući vam potpunu koncentraciju na vašeg malog ljubimca.

Sistem protiv proklizavanja, ugrađen u nogice ove kade, dodatno pojačava nivo bezbednosti. Nema potrebe za brigom o klizavim površinama, jer nogice čvrsto prianjaju uz podlogu, osiguravajući stabilnost čak i kada su u kontaktu s vodom. Ovaj sistem pruža roditeljima mir uma, jer se svako kupanje pretvara u siguran i ugodan trenutak povezanosti s vašom bebom, bez ikakvih neprijatnosti ili briga o bezbednosti.

Savršeno sigurno kupanje je ono što čini Sklopivu kadu za bebe 85 izuzetnim izborom za roditelje koji žele spoj funkcionalnosti, praktičnosti i pre svega, bezbednosti za svoje najmlađe članove porodice.

Bezbednost, praktičnost i prilagodljivost čine Sklopivu kadu za bebe 85 pravim izborom za moderne roditelje. Iskoristite prednosti ovog inovativnog proizvoda i omogućite svom mališanu bezbedno i udobno iskustvo kupanja. Nabavite je već danas i osetite razliku u svakodnevnim trenucima sa vašim detetom.

Ukoliko Vam je potreban još neki nameštaj za dečiju sobu, kliknite OVDE

Korpa