fbpx

Sklopiva četvrtasta vangla 10l

,

Sklopiva četvrtasta vangla 10l

890.00 rsd 742.00 rsd bez PDV

Sklopiva četvrtasta vangla 10l

Dimenzije : 36×36 cm, h 15cm,

Zapremina : 10l

Sklopljena : 6cm

Sklopiva vangla od 10l, multifunkcionalna.

Sklopiva četvrtasta vangla 10l, sklopiva vangla, vangla 10l

Boja zavisi od trenutne raspoloživosti u magacinu.

Šifra proizvoda: hm17001 Kategorije: , Oznake: , ,
Sklopiva četvrtasta vangla 10l – vaš saveznik u čišćenju!

 

U svetu avantura i putovanja, često se suočavamo s izazovima koji zahtevaju brza i praktična rešenja. Dok lutamo prašnjavim stazama ili istražujemo divljinu, često nailazimo na situacije koje zahtevaju temeljno čišćenje ili organizaciju prostora. Nedavno smo se suočili s ovim izazovima tokom našeg kampovanja u prirodi.

Pripremajući se za naše kampovanje, primetili smo da nam nedostaje nešto bitno – praktična i prostrana posuda za pranje posuđa i organizovanje prostora. To je bilo dovoljno da nas pokrene u potrazi za rešenjem. Tako smo otkrili Sklopivu četvrtastu vanglu 10l, mali, ali moćan saveznik naših avantura.

S dimenzijama od 36×36 cm i visinom od 15 cm, ova kompaktna vangla savršeno se uklopila u našu opremu za kampovanje. Kada smo je prvi put koristili, ostali smo zadivljeni njenom sposobnošću da se transformiše iz prostrane vangle u tanku ploču visine svega 6 cm kada nije u upotrebi. Ovo je bilo istinsko otkriće za nas – konačno smo mogli rešiti problem nepraktičnih i nezgrapnih posuda koje zauzimaju previše prostora.

Jedne večeri, dok smo se pripremali za večeru pored vatre, jedan od naših drugova slučajno je prosuo sos za roštilj po svojoj jakni. Bila je to prava katastrofa! Ali, zahvaljujući našoj Sklopivoj četvrtastoj vangli 10l, brzo smo rešili situaciju. Ovaj alat se pokazao ne samo kao posuda za pranje posuđa, već i kao neizostavan alat za rešavanje neočekivanih situacija tokom kampovanja.

Sklopiva vangla – malo mesta a tako puno mogućnosti!

Sklopiva četvrtasta vangla 10l, sklopiva vangla, vangla 10l

S kapacitetom od 10 litara, Sklopiva četvrtasta vangla 10l postala je naš verni pratilac u svim zadacima čišćenja i organizacije tokom naših avantura. Nije samo olakšala naša kampovanja, već je postala i predmet naših razgovora i smeha dok smo se prisećali nezaboravnih trenutaka iz naših avantura.

Uvek se radujemo novim putovanjima i avanturama, znajući da nam je Sklopiva četvrtasta vangla 10l uvek na raspolaganju, spremna da nam pomogne u suočavanju sa svim izazovima koje nam avantura donese.

Kada je reč o pouzdanosti i praktičnosti, Sklopiva četvrtasta vangla 10l stoji kao neprikosnoveni izbor za sve avanturiste i ljubitelje prirode. Izrađena od visokokvalitetne plastike, ova vangla je simbol izdržljivosti i lakoće. Kombinacija ovih karakteristika čini je idealnim suputnikom za sve aktivnosti na otvorenom, bilo da je reč o kampovanju, pecanju ili putovanju.

Sklopiva četvrtasta vangla 10l, sklopiva vangla, vangla 10l

Svestranost Sklopive četvrtaste vangle 10l ogleda se u njenom kapacitetu od 10 litara, što je čini dovoljno prostranom da se suoči sa svim izazovima čišćenja ili organizacije. Bez obzira da li je potrebno oprati posuđe nakon kamperskog ručka ili organizovati alatke za ribolov, ova vangla je spremna za sve zadatke.

Njena lagana konstrukcija omogućava jednostavno nošenje čak i na dugim planinskim stazama ili tokom dugih vožnji. Nećete ni primetiti dodatnu težinu u vašem ranču ili automobilu. Štaviše, njena izdržljivost garantuje da će izdržati sve udarce i udare koje joj put postavi na putu.

Kada se suočite sa neizbežnim izazovima u divljini, možete biti sigurni da vas Sklopiva četvrtasta vangla 10l neće izneveriti. Ona je tu da olakša vaše avanture i učini ih nezaboravnim iskustvom. Uz ovaj pouzdani alat na vašoj strani, možete se prepustiti istraživanju divljine, znajući da imate sve što vam je potrebno za udobnost i praktičnost.

Sklopiva četvrtasta vangla 10l, sklopiva vangla, vangla 10l

Dok smo se pripremali za našu avanturu u divljini, nastojali smo da iskoristimo ograničeni prostor u našem prtljažniku na najefikasniji mogući način. Razmišljajući o organizaciji opreme, primetili smo da nam nedostaje efikasan način za pranje posuđa i održavanje higijene. No, tada smo otkrili Sklopivu četvrtastu vanglu 10l – mali, ali revolucionarni komad opreme koji je preoblikovao način na koji smo se pripremali za kampovanje.

Kada smo prvi put rasklopili Sklopivu četvrtastu vanglu, bili smo iznenađeni njenom transformacijom. Na prvi pogled izgledala je kao obična vangla, ali kada smo je sklopili, postala je tanka i kompaktna, zauzimajući svega 6 cm visine. Ovo otkriće značilo je da više ne moramo nositi velike i nepraktične posude koje zauzimaju previše prostora. Umesto toga, sada smo imali jednostavan, ali izuzetno efikasan alat koji se lako uklopio u naš već prepun prtljažnik.

Sklopiva četvrtasta vangla 10l, sklopiva vangla, vangla 10l

Kada smo prvi put stavili Sklopivu četvrtastu vanglu na probu, brzo smo shvatili njenu vrednost. Bez obzira da li smo pripremali doručak na otvorenom ili čistili posuđe nakon večere, ova vangla se pokazala nezamenljivom. Njena prostrana unutrašnjost od 10 litara bila je više nego dovoljna za sve naše potrebe, a njena izdržljiva plastika garantovala je dugotrajnu upotrebu, čak i u najtežim uslovima.

Svaki put kada smo koristili Sklopivu četvrtastu vanglu, bili smo zahvalni na njenoj praktičnosti i kompaktnosti. Umesto da se mučimo sa nezgrapnim posudama, mogli smo se fokusirati na uživanje u prirodi i avanturama koje su nas čekale. Ova vangla nije samo bila alat za čišćenje – postala je simbol slobode i praktičnosti u našim avanturama u divljini.

Vangla 10l – dovoljno prostora za sve što vam treba!

Sklopiva četvrtasta vangla 10l, sklopiva vangla, vangla 10l

Sklopiva četvrtasta vangla 10l je multifunkcionalan alat koji se može koristiti u različitim situacijama i aktivnostima, pružajući praktičnost i efikasnost u mnogim situacijama. Evo kako se može koristiti u svakoj od navedenih kategorija:

Čišćenje: Sklopiva vangla je izvanredna za čišćenje različitih površina, uključujući sudove, posuđe, pribor za kampovanje, alate i još mnogo toga. Zahvaljujući svojoj prostranoj unutrašnjosti od 10 litara, može se koristiti za pranje posuđa ili brisanje površina kako kod kuće tako i u prirodi.

Kampovanje: Kada ste na kampovanju, Sklopiva vangla postaje vaš najbolji saradnik. Možete je koristiti za pranje posuđa nakon obroka, sakupljanje vode za piće, ili čak kao privremeni bazen za decu. Njena kompaktna veličina omogućava lako pakovanje i nošenje, dok je izdržljiva konstrukcija pogodna za upotrebu u različitim uslovima.

Pecanje: Tokom ribolova, Sklopiva vangla može biti korisna za pranje ruku, čišćenje ribe ili skladištenje ribolovne opreme. Možete je koristiti i za pravljenje improvizovanih lavabo ili bazena za čuvanje ulovljenih riba dok ste još na obali.

Odlaganje stvari u vozilima: Sklopiva vangla je takođe korisna za organizaciju i odlaganje stvari u vašem vozilu. Možete je koristiti za skladištenje alata, opreme za piknik, sportske opreme ili bilo čega drugog što želite da držite na dohvat ruke u vašem vozilu. Kada nije u upotrebi, jednostavno je možete sklopiti i smestiti u gepek bez zauzimanja previše prostora.

Ukratko, Sklopiva četvrtasta vangla 10l je nezamenjiv alat koji može olakšati mnoge svakodnevne zadatke i aktivnosti, bez obzira da li ste kod kuće, na kampovanju ili na pecanju. Njena praktičnost, kompaktnost i izdržljivost čine je savršenim dodatkom za sve avanturiste i ljubitelje prirode.

Što se tiče boje, Sklopiva četvrtasta vangla 10l dolazi u različitim nijansama, u zavisnosti od trenutne raspoloživosti u našem magacinu. Bez obzira na to koja boja je dostupna, funkcionalnost i kvalitet su uvek zagarantovani.

Uz Sklopivu četvrtastu vanglu 10l, dobijate praktičnost, efikasnost i trajnost u jednom kompaktnom paketu. Nabavite svoju danas i uživajte u bezbrižnim avanturama sa svim potrebnim alatima za čišćenje i organizaciju na dohvat ruke.

Ukoliko vam je potreban još neki lavor, kliknite OVDE

Sklopiva četvrtasta vangla 10l, sklopiva vangla, vangla 10l

Proizvođač

Uvoz za Srbiju : Decorama doo, Beograd

Korpa