fbpx

Silikonski kalup za tortu meda

Silikonski kalup za tortu meda

790.00 rsd 659.00 rsd bez PDV

Uvedite radost i maštanje u svoju kuhinju s našim Silikonskim Kalupom u Obliku Mede! 🐻🍰

Neka vaše najmlađe oduševi torta u obliku mede, pripremljena sa ljubavlju uz pomoć našeg silikonskog kalupa. Sa dimenzijama 25 x 21 x 5 cm, ovaj kalup je savršen za stvaranje nezaboravnih poslastica koje će doneti osmehe na lica vaših mališana.

Ovaj medo nije samo za torte – koristite ga za pečenje hleba, pripremu slanih jela, ili čak za ledene desert. Mašta je jedina granica!

Kada je reč o održavanju, naš silikonski kalup je kao medo – jak, ali nežan. Bez obzira da li ga perete rukom ili u mašini za pranje sudova, lakoća čišćenja je zagarantovana. Nakon čišćenja, njegova fleksibilnost i izdržljivost omogućavaju lako skladištenje u bilo kojem kutku vaše kuhinje.

Ali zašto je baš VAMA potreban ovaj silikonski kalup u obliku mede? Zato što je svaka proslava, bilo da je to rođendan, piknik ili običan dan, prilika za kreiranje srećnih trenutaka. Ovaj kalup nije samo alat, on je nosilac uspomena, srećnih trenutaka i dječjeg smijeha.

Neka svaka proslava bude puna radosti i osmeha! Kliknite na link u opisu i naručite svoj Silikonski Kalup u Obliku Mede danas!

Šifra proizvoda: tpmys608 Kategorija:

Silikonski kalup

Dimenzije (DxŠxV):25 x 21 x 5 cm

Silikonski kalup za tortu u obliku mede.

Proizvođač

Proizvođač Trioplast Vigo com doo, Nova Pazova, Srbija

Korpa