fbpx

Silikonski kalup za mafine u obliku srca 9/1

Silikonski kalup za mafine u obliku srca 9/1

590.00 rsd 492.00 rsd bez PDV

Zaljubite se u pečenje s našim Silikonskim Kalupom u Obliku Srca! ❤️🍰

Neka svaki zalogaj bude izraz ljubavi uz naš silikonski kalup u obliku srca. Sa 9 otvora i dimenzijama 25 x 25 x 2.5 cm, ovaj kalup je savršen za kreiranje ljubavnih poslastica koje će oduševiti vaše najmilije.

Idealan je za pečenje kolača, mafina, čokoladica, ali i za pripremu slanih jela. Zamislite iznenađenje vaših najdražih kada im servirate obrok pripremljen s toliko ljubavi i pažnje.

Kada završite s pečenjem, čišćenje ovog kalupa je jednostavno kao i njegova upotreba. Bez obzira na to da li ga perete rukom ili u mašini za pranje sudova, vaš kalup će biti besprekorno čist i spreman za sledeću upotrebu. A što se tiče skladištenja, njegova fleksibilnost i izdržljivost znače da ga možete lako smestiti u bilo koji kutak svoje kuhinje.

Ali zašto je baš VAMA potreban ovaj silikonski kalup u obliku srca? Zato što svaka kuhinja treba da ima alate koji podižu proces pripreme hrane na novi nivo. Ovaj kalup ne samo da čini pečenje lakšim, već i pretvara svaku poslasticu u izraz ljubavi i pažnje.

Neka svaka poslastica koju napravite bude puna ljubavi! Kliknite na link u opisu i naručite svoj Silikonski Kalup u Obliku Srca danas!

Šifra proizvoda: tpmys600 Kategorija:

Silikonski kalup

Dimenzije (DxŠxV):25 x 25 x 2.5 cm

Silikonski kalup za mafine u obliku srca

Pogodan za upotrebu na temperaturama od -20 do +220 stepeni.

Proizvođač

Proizvođač Trioplast Vigo com doo, Nova Pazova, Srbija

Korpa